LIVE / In Reluare – Serviciul de Priveghi pentru Pastorul Doru Popa Biserica Baptista Maranata, Arad sa schimbat pentru 19-21 Februarie 2014 ora 19:00

Aradul in Doliu

Dorel Popa  1954 – 2014

Din partea echipei noastre, de la Blogul Agnus Dei, dorim sincere condoleante familiei Pastorului Dorel Popa, tuturor membrilor din Biserica Maranata si tuturor celor ce l-au iubit pe cel care a fost fratele nostru si persoana mult iubita a cetatenilor Aradeni, carora le-a slujit in anii 2000 – 2004. Dumnezeu sa mangaie toate inimile indurerate si pe cei dragi ramasi in urma.

Ioan 11:25 – 26 – Isus i -a zis: ,,Eu sînt învierea şi viaţa. Cine crede în Mine, chiar dacă ar fi murit, va trăi. 26 Şi oricine trăieşte, şi crede în Mine, nu va muri niciodată.

ARTICOLE despre DORU POPA:

 1. Anuntul decesului – Doru Popa – Fostul primar al Aradului 2000-2004 si Pastorul fondator al Bisericii Baptiste Maranata din Arad a decedat în urma unui infarct 1954-2013
 2. Un EPISOD frumos de VIATA – Despre trecerea din viata la cele vesnice a Pastorului si fost Primar Doru Popa 
 3. Ultima zi din viata si ultima rugaciune
 4. In memoria Pastorului Doru Popa – Scrisori
 5. Cine a fost Dorel Popa (1954 – 2014)
 6. Doru Popa – ‘Aradul e în doliu’ și O campanie pentru ‘Aleea Dorel Popa’ pe malul Mureșului in Arad
 7. Dorel Popa – condus pe ultimul drum 21 Februarie 2014
 8. Dorel Popa predica la Biserica Gloria Arad-Bujac la Sarbatoare 10 ani Radio ALT FM in 2012

Această prezentare necesită JavaScript.

~~~~~

68455_111408949017148_399288161_nFostul primar al Aradului din perioada 2000-2004 si pastorul fondator al Bisericii Baptiste Maranata Arad a încetat din viaţă în această seară, în urma unui infarct.

Dorel Popa a murit la Spitalul Judeţean, iar decesul său a fost confirmat de medicii de la Spitalul Judeţean şi de surse din cadrul PSD.

Dorel Popa s-a născut în 29 August 1954 si a plecat la Domnul la varsta de 60 de ani, 16 Februarie 2014.

 

PRIVEGHI Miercuri 19 Februarie 2014

Peste 1.300 de persoane s-au strâns, miercuri seara, la Biserica Baptistă „Maranata” din Arad, pentru a-l priveghea pe Dorel Popa, cel care le-a fost rudă, prieten, primar sau pastor. Printre cei prezenți s-au aflat și apropiați, dar și foști adversaridin scena politică arădeană. Totodată, au fost prezenți preoți și pastori de la aproape toate cultele religioase existente în Arad. (Sursa) (Fisierele video au fost inlocuite cu fisiere high definition in data de 24 februarie)

Biserica Baptista Maranata, Arad (19.02.2014)
Predici pentru vremuri grele – http://www.fiti-oameni.ro

 PRIVEGHI Joi 20 Feb

Corul barbatesc reunit din Arad
Corul Liceul Teologic Baptist Arad
Grupul barbatesc de la BBSega
Impact Quartet Reunit

INMORMANTAREA Vineri 21 Feb

Informatii  de la ziarul online Glasul Aradului:

Dorel Popa, fost primar  al Aradului, a decedat în această seară în urma unui infarct, decesul fiind înregistrat de Spitalul Judeţean. Eforturile medicilor de a-l resuscita au fost zadarnice.

Dorel Popa s-a născut în 29 August 1954. A fost primar al Aradului între 2000 şi 2004. Anterior a fost consilier municipal, iar posterior, în 2012, candidat din partea USL pentru un post de senator pe colegiul 3 Arad. Dorel Popa a fost, printre altele, şi pastor fondator al bisericii baptiste Maranata.

UPDATE: Se pare că Dorel Popa ar fi susţinut astăzi o predică excepţională, de 45 de minute la  biserica baptistă din Ususău. S-a întors acasă pe la 18.30 fără a da semne că s-ar simţi rău, însă după ora 20 a căzut şi s-a lovit la cap. Soţia sa, de profesie medic, a fost  cea care a sunat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad.

Fostul primar a fost luat pentru a fi dus  la  Unitatea Primire Urgenţe a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad, însă în ciuda manevrelor de resuscitare, care au durat aproape o oră, acesta nu a mai putut fi salvat. Conform medicilor, decesul a survenit în ambulanţă, în jurul orei 22.45.

UPDATE 2: Dorel Popa a prezentat şi înainte probleme cardiace, iar în cursul zilei de sâmbătă, acesta a acuzat dureri puternice în zona pieptului. Ziua de duminică a fost însă una normală, chiar fericită pentru fostul primar.

Doru Popa 4

Pastorul Doru Popa Biserica Baptista Maranata Arad – Poza Agnus Dei

16 Feb 2014 Ultimul servici, Duminica dimineata,
la care a participat Pastorul Doru Popa la Biserica Maranata,
unde a slujit ca si Pastor.

Andrei Ando scrie despre Doru Popa in ziarul vestic.ro:

Dorel Popa-un episod frumos de viaţă…

3-dorel-popa-arq.ro-Domnule, ce mai e nou?

O mână întinsă cu fermitate, o bătaie prietenească pe umăr, un zâmbet nelipsit. Şi întrebarea veselă, curioasă, pe un ton cald: – Domnule, ce mai e nou?

Un episod frumos de viaţă…

Dorel Popa a fost un om deosebit. Aşa l-am cunoscut şi aşa a rămas, neschimbat, până la capăt: un optimist incurabil, indulgent, un veşnic zâmbitor, o persoană plină de pozitivism şi de bunăvoinţă. Nu acuza, întreba. Punctual până la extremă.

Am avut privilegiul să stau aproape de el câţiva ani, într-o perioadă importantă şi pentru dezvoltarea Aradului, atunci când primarul Popa a încercat să transmită acestui oraş câte ceva din setul său de valori, din onestitatea sa, din voluntarismul care l-a animat până în ultima clipă a vieţii.

S-au spus foarte multe lucruri urâte despre această personalitate a Aradului, multe răutăţi, multe minciuni! S-a încercat desfiinţarea sa ca persoană, ca familist, ca pastor, punându-se în discuţie nu numai competenţa, ci şi integritatea sa. Denigrarea este în genele noastre şi Dorel Popa a simţit-o cu vârf şi îndesat. Nu s-a străduit să o combată, să se explice, să se consume cu replici. Nu ştiu ce era în momentele acelea în sufletul său, nu a permis să i se vadă eventuala suferinţă. Am avut atunci convingerea şi o am şi acum că Dorel Popa nu se deconta în relaţia sa cu noi, ci cu El – iar în faţa Celui căruia nu îi poţi ascunde nimic, domnul Popa nu avea emoţii şi nu tremura, stătea vertical şi degajat, jovial şi deschis, aşa cum era în viaţa de zi cu zi!

Citeste restul articolului aici http://www.vestic.ro/articol_35449/dorel-popa–un-episod-frumos-de-viata–-.html

9 comentarii (+add yours?)

 1. Manu
  feb. 17, 2014 @ 04:53:38

  RECTIFICARE DE ULTMA ORA via Emanuel Popa:

  PRIVEGHIUL fr past. Doru Popa, SE VA TINE DOAR Miercuri & Joi de la ora 19:00 la Biserica Baptista Maranata, iar serviciul de Inmormantare va avea loc Vineri la ora 12:00 tot la Biserica Baptista Maranata Arad.

  • rodi
   feb. 17, 2014 @ 08:11:37

   multumesc mult pentru informatie, am vazut ca si Biserica Maranata a schimbat ziua. Voi adauga noul program. Inca odata, va multumesc!

 2. Trackback: Doru Popa – Fostul primar al Aradului 2000-2004 si Pastorul fondator al Bisericii Baptiste Maranata din Arad a decedat în urma unui infarct 1954-2013 | agnus dei - english + romanian blog
 3. Trackback: Doru Popa – Fostul primar al Aradului 2000-2004 si Pastorul fondator al Bisericii Baptiste Maranata din Arad a decedat în urma unui infarct 1954-2014 | agnus dei - english + romanian blog
 4. ica terpea
  feb. 19, 2014 @ 12:53:33

  Nu putem vedea priveghiul pastorului doru popa live stream on android, in australia.
  Multa mingiere familiei, domnul sa va intareasca si sa va binecuvinteze.
  In urma cu 4ani fratele Doru a fost la noi acasa cu prietenul nostru Sandu Popa in Melbourne Australia!Sincere condoleante,you are in our prayers 🙂
  Ica Terpea Melbourne Australia!

  • rodi
   feb. 19, 2014 @ 12:55:26

   incercati din nou dupa terminarea serviciului de priveghi si s-ar putea sa mearga, ca video live stream va fi atunci convertit in video static.
   Va multumim pentru condoleante si Domnul sa mangaie familia!

 5. Trackback: Doru Popa – ‘Aradul e în doliu’ și O campanie pentru ‘Aleea Dorel Popa’ pe malul Mureșului in Arad | agnus dei - english + romanian blog
 6. Trackback: Cine a fost Dorel Popa (1954 – 2014) | agnus dei - english + romanian blog
 7. Trackback: Scumpa este inaintea Domnului moartea copiilor Sai | agnus dei - english + romanian blog
Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

<span>%d</span> blogeri au apreciat: