Vladimir Pustan – ‘Viata ca o jertfa’ – Biserica Filadelfia Bucuresti 15 Februarie 2014

photo Biserica Filadelfia Facebook

Biserica Filadelfia Bucuresti – seara de tineret (15.02.2014)
Predici pentru vremuri grele – http://www.fiti-oameni.ro

3 comentarii (+add yours?)

 1. beliver50
  feb. 19, 2014 @ 05:01:41

  predici ca aceasta te fac sa fii atins de Duhul Sfant
  2 Cronici 7:13. Cand voi inchide cerul si nu va fi ploaie, cand voi porunci lacustelor sa manance tara, cand voi trimite ciuma in poporul Meu:

  14. daca poporul Meu, peste care este chemat Numele Meu se va smeri, se va ruga si va cauta fata Mea, si se va abate de la caile lui rele – il voi asculta din ceruri, ii voi ierta pacatul si-i voi tamadui tara.

  15. Ochii Mei vor fi deschisi de acum, si urechile Mele vor fi cu luare aminte la rugaciunea facuta in locul acesta.

  si

  „Astăzi, dacă auziți glasul Domnului, nu vă împietriți inimile, întorceti-va la Dumnezeu, ca sa va vindec” Evrei 03:7

  Această mărturie are trei obiective:

  1-Aceia dintre voi care sunt încă în dilema daca acum este ultima dată când pot valorifica chemarea lui Isus, sau pot amâna din nou momentul.Pocăiește-te acum, azi nu mâine, când poate fi prea târziu din cauza moartii tale, sau vei fi adus la Isus prin suferință, boală

  2-Părinții care se roagă pentru copiii lor, trebuie să continue să o facă, pentru că în cazul meu lacrimile și rugăciunile mamei noastre au fost ascultate si rezolvate după 35 de ani.

  3-Părinți, aceia dintre voi care sunt speriați de amenintarea că dacă nu renunță la credința în Isus, isi vor pierde job-ul.Lor le spun, nu va speriati ! Isus nu va va părăsi,daca nu-L veti parasi voi. El vă va da pâine ca în somn.direct sau prin corbii lui.

  Deci, eu sunt Adriana și l-am cunoscut pe Isus la vârsta de 10 ani, din cauza bolii de cancer a sorei mele . Avea numai 13 ani si familia noastră a trebuit să se pocăiască Mamam mea a fost o ortodoxa ferventa Ea a fost auzit de acest nou mod de cunoastere si slujire a lui Isus (Biserica Penticostala) si a avut mesajul prin care ea trebuie să țină postul Esterei (9 zile fără apă și pâine) și pe un bazde credinței ei, sora mea va fi vindecata.

  Începând cu ziua a 6-a de post a ei, sora mea a fost completat vindecat de Isus.Ultimele 3 zile de post, mama mea le-a adus drept mulțumire pentru Dumnezeu. Tatăl meu, care a fost chelner a trebuit să părăsească acest loc de muncă, pentru că servirea de băuturi tari ,era împotriva credintei .Cand a venit la Isus a trebuit să se întoarcă la locul de muncă (gestionar) și după 4 luni, familia noastra a fost supusa la un test serios, în scopul de a crește credința noastră și experiență cu Isus. Cineva ,un coleg rău al tatălui meu, a furat un container cu mărfuri, evaluate la aproximativ 1 milion de lei.Pentru anul 1974 a fost o cifra uriașă, comparativa cu valoarea de peste un miliard,la preturile de azi. Tatăl meu a fost în pericol de a merge la închisoare, fiind suspectat că el ar fi furat, mama mea, care l-a girat pentru a primi acest loc de muncă, era în același pericol.Sora mea si eu ar trebui să mergem la casa de copii.Timp de 3 luni, noi și alți membri ai bisericii noastre au facut în continuare rugăciuni , postind și după această perioadă, Isus a a facut miracolul.Containerul, după ce a fost pierdut, a fost descoperit și adus înapoi de mana lui Hristos ,inapoi in gestiunea tatalui meu.Tatăl meu a demisionat ,ca sa nu se mai repete experienta și am început să trăim prin credință! Isus a avut grijă de familia noastra, asigurandu-ne pâinea de zi cu zi pe masă.

  Cu aceste doua minuni în viața noastră, ne-am ridicat în credință ,în următorii 4-5 ani.Din pacate, frații și surorile noastre în Isus, au făcut erori uriașe,gafe în comportamentul lor în relația cu noi. Noi, (eu și sora mea- ca adolescente) am fost rănite în sufletul nostru de către ei ,am privit la ei in loc sa ne menținem ochii la Domnul, ne-am pierdut calea cea dreaptă, si am devenit rebele.De ce? Pentru că am fost în așteptarea unei justiții din partea lui Dumnezeu fata de persoanele din biserică care nu au fost pedepsiți așa cum meritau, pentru ceea ce au făcut rau fata de noi și nu si-au cerut niciodata iertare.In urmatorii 30 de ani,am avut doar o forma de evlavie, mergand doar o dată pe lună la biserică, evitând să fim ranite din nou de frati si surori, în afara bisericii. Nu le-am putut ierta persoanele acestea și ,acest lucru NEIERTAREA a otravit viața noastră și a scurtcircuitat si tăiat legătura noastră cu ISUS.Noi nu am realizat asta, deoarece chiar și Isus admitea că persoanele acestea au fost vinovate și cu toate acestea El ne cerea sa le iertam. NU AM PUTUT SI, NICI NU AM CERUT AJUTORUL LUI !

  Domnul, a ascultat dupa 35 ani rugăciunile mamei mele pentru noi, fetele ei, dovedind că TOTDEAUNA -părinții trebuie să continue sa se roage pentru copiii lor, nu contează cît de mult timp, pentru că ei vor găsi răspuns și mântuirea lui Dumnezeu, chiar și după zeci de ani de ani .

  Deci, în 2008 – ISUS a tras linie de total pentru noi si EL, care ne-a tot așteptat sa ne intoarcem la EL, toata această perioadă, a decis că este timpul să „SILEASCA” să ne întoarcem la el, prin suferinta.EL a ingaduit sa fim lovite pe ambele nivele: profesional și familial .Sora mea la 48 de ani, fost diagnosticata cu cancer din nou și timp de 4 ani am luptat împotriva acestei boli .Am cerut un împrumut de la bancă și am cheltuit peste un miliard de lei, pentru teste, analize de laborator, medicamente, cerind vindecare de la Dumnezeu și mergand si la 32 medici .Fara REZULTAT! Sora mea pierdea sânge zilnic , timp de 3 ani si 6 luni ,cand ceream transfuzie de sange, spitalele au refuzat, declarând că Romania nu este o fabrica de sânge pentru sora mea!

  În ciuda a toate acestea (tensiune arteriala doar de 4-5,puls 130, dureri imense,anemie,neputinta de a manca), Isus a menținut-o în viață sora mea și tot timpul mesajul pentru ea era :” uitã si iartã frații și surorile de la biserică. Inca eram rebele și sora mea nu voia nici chiar să se mai roage. Se gândea că din moment ce ea s-a ținut departe de păcate mari, avand o corectitudine a noastră in fata lui Dumnezeu ,EL trebuia să ne ajute, indiferent de Neiertarea noastra și ura,resentimentele acumulat e în toti acesti ani .Dupa 3 ani și jumătate, starea ei se inrautatea cu fiecare zi .Am învățat să fac injecții, perfuzii (din moment ce nu mai aveam bani să plătesc pentru serviciile asistentelor ,iar i spitale nu mai ofereau ajutor). Cu șase săptămâni înainte de moartea ei, Isus a cerut post din partea mea.A fost foarte dificil pentru mine, pentru că de peste 30 de ani nu am mai făcut-o.In ciuda faptului că, la vârsta de 11 ani, citisem deja Biblia și la vârsta de 12 ani, tinusem postul Esterei(necurmat), acum la 49 nu am putut so fac. Dar, Isus a fost dispus să vadă în mine decizia de a ma întoarce la pocăință, nu cât de multe ore am fost în stare să postesc .EL m-a ajutat să-l fac progresiv , și credeam ca se va vindeca ! Rezultatul a fost că eu și sora mea au primit puterea de a IERTA,nu vin trupeasca .Am căutat numerele de telefon ale persoanelor care ne-au umilit si distrus sufleteste .Eu am cerut iertare în numele meu si al surorii mele. După 50 de zile de ne mancare, sora mea nu a mai fost în măsură să mai vorbească, doar sa auda.In ultima lună de viață, eu am ajutat-o ​​să se apropie de Isus, de a asculta predicile on-line de pe site-rile crestine.Hristos mi-a spus ca „a avut de gand sa o lase in viata,dar pentru ca e prea slaba si ar cadea din nou,e mai bine sa o ia la EL”

  Nu puteam accepta moartea ei, așa că am încercat să-l provoc pe Dumnezeu, spunându-i că El este lipsit de putere, deoarece El nu o poate vindeca Am încercat sa-l santajez pe Isus, spunându-i în rugăciuni, că dacă nu o va vindeca pe sora mea și nu-mi va rezolva problemele mele , eu voi spune tuturor ca daca vii la Isus, trebuie să te așteptăm NUMAI la pierderi, mizerie,devenind un LOOSER NU un câștigător!

  Nu am înțeles că prima conteaza vindecarea sufletului si a cugetului.Si sufletul ei a fost vindecat .Ea nu putea sa ndure ceea ce va veni pe pământ ,rămânand aproape de Isus, și nu se va pocăi in totalitate ,iar eu nu-l voi puta sluji pe Hristos din cauza ei , El a decis ca este mai bine să o las să fie luata de către Dumnezeu în rai.In ultima săptămână din viața ei, Dumnezeu m-a intarit pe mine și pe mama mea să acceptam moartea ei .Atunci când ea a făcut pace cu Isus, a putut muri cu un zâmbet pe buze.Acest semn l-am cerut de la Domnul Isus, eu și mama mea, în scopul de a ști că ea a fost cu adevărat salvata și este în ceruri acum.

  „Chema-ma in ziua necazului si EU te voi izbavi ,iar tu ma vei proslavi” !În cazul meu, în 2003, Isus a permis să fiu lovita si pe plan profesional.M-a ajutat intai să câștig un concurs profesional pentru o poziție de economist în departamentul de contabilitate, intr-o companie de stat.

  Odata cu mine ,a fost angajata si nepoata cuiva cu „dedicatie” .Timp de șapte ani , până în 2010, am primit doar o jumătate din salariul meu, pentru că restul a fost redirecționat către tânăra cu relatii.A trebuit să lucrez sarcinile pentru 3 persoane dar plata primita era doar o jumătate salariu.Cand am cerut plata restului de salariu , mi s-a spus „Ești credincioasa , accepta lucruri asa cum sunt. Rabda paguba ! „In toti acesti ani, nu am putut înregistra operațiuni ilicite, am dovedit că eu nu pot face contabilitate neagra sau gri „. Numai cea alba, legala! Asta m-a pus pe lista neagra in ochii sefilor .Deci, pe 1 martie 2010, am fost singura concediata din companie, sub pretextul crizei financiare- economice.

  Imediat, am cerut permisiunea de la Isus, de a deschide un proces de contestare a concedierii abuzive .I-am spus lui Dumnezeu: „Doamne, tu știi că persoanele astea și multe altele se gândesc că copiii Tai, neaparat trebuie să fie cu handicap , prosti , sau cu retard mental.Ingaduie-mi Isuse ,sa lupt si să le arat că copiii Tai sunt inteligenti și pot fi săbii ascuțite atunci când aceasta este o necesitate! Și Isus mi-a dat permisiunea de a deschide primul dintr-o serie de 6 procese, poate pentru a arăta până la faptul că, dacă degetul lui Dumnezeu nu ajută, nimic nu poate fi realizat!Sau poate m-a lasta in voia inimii mele…Nu stiu . A fost nevoie de nouă luni pentru judecarea lui , m-am reprezentat singura pentru că nu mi-am putut permite un avocat. Isus a fost de partea mea si EL a castigat! Slavă lui Isus! DAR, am fost prea prinsa de neiertare mea și dorind razbunare pe aceste persoane care m-au lăsat fără resurse și loc de muncă, în ciuda faptului că am fost unic intretinator de familie în casa mea, ca am avut un împrumut bancar și sora mea era foarte bolnava.Asa ca NU am multumit lui Isus cum merita! Ca urmare, Dumnezeu a permis ca angajatorul meu să plătească mită și judecătorul a întârziat redactarea deciziei mele ,timp de 5 luni .Nici directia de șomaj, nici Angajatorul nu m-au informat că ma pot prezenta imediat pentru a începe munca . Fostul meu sef a folosit această oportunitate ca temei pentru o noua concediere.Cand deciziei scrisa a ajuns în cele din urmă la mine, a trebuit să ami aștept încă 10 zile, în scopul de a deveni un titlu executoriu ,definitiv și Irevocabil. Deci, fostul manager a pretins că el m- a reangajat începând cu 13 Decembrie 2010 și NU am aparut la birou (unde am lucrat ca economist în contabilitate), până pe 19 aprilie 2011.In următoarele 14 zile m-au tinut într-un birou pustiu, fara acces la ceva si au inscenat o ancheta disciplinara,dar nu au respectat cerințele legii să mă anunțe în termen de 5 zile și au scris despre mine MINCIUNI în raportul lor. Am fost concediata a doua oară pentru INDISCIPLINA: concret „NEPREZENTAREA LA BIROU timp de 120 de zile”. Am fost nevoita sa deschid al doilea proces ,de a contesta concedierea disciplinară. Cum nu mi-au plătit toate drepturile salariile mele restante si nu am primit locul meu de munca , am fost obligat sa deschid al treilea proces, pentru punerea în aplicare a deciziei primului judecător. Din păcate, executorul judecătoresc a luat din nou mită, el a prelungit procesul timp de 6 luni, fără nici un rezultat .El a suspendat aplicarea legală a deciziei irevocabile.Pe această bază, fostul meu angajator a deschis al patrulea proces- contestand executarea silita.Si acest proces a fost pierdut de mine .DE CE? Pentru că atunci când lui Dumnezeu închide toate ușile, nimeni de pe pămân NU ar putea deschide o alta .A fost parte din planul său cu mine de testare în cuptor și a mă face să renunt la neiertare, ura, dorința razbunare.mandrie, Încăpățânarea în a cere lui Dumnezeu ,sa ma accepte asa cum sunt eu, nu cum vrea EL. Am fost nevoita sa deschide al cincilea proces-un dosar penal pentru conducerea companiei mele de stat, care nu a vrut să respecte o decizie irevocabile.

  Din păcate, în ciuda faptului că a fost admis dosarul ,cu aspectele penale , completate prin mărturia mea și probele -documente anexate, nu am fost chemat la NICIUNA dintre cele patru sesiuni ale acestui proces.Nici chiar astăzi, nu știu cum procesul a fost închis, pentru că eu am primit doar o hârtie spunându-mi că managerul de resurse umane și consilierul juridic al companiei , nu sunt subiecte de investigatie. Dar managerul general a fost vicepresedinte al unui partid politic castigator in alegeri, este consilier general la primăria capitalei, presedinte al multor organizații politice…Asa ca mi-am dat raspunsul.

  Prinsa in plasă de atât de multe încercări (concomitent cu bola de cancer a sorei mele), nu am vrut să mă rog la Iisus și petrec eam ziua blestem and dușmanii mei,care pareau ca m-au distrus. Dar, Isus vrea să iubim pe vrăjmașii nostri și a avut sa învăț prin suferință să spun binecuvântări pentru dușmanii mei, in loc de blesteme. De asemenea, pentru alinarea durerilor sorei mele ,am fost fortată sa ma rog în fiecare oră ,eu care petreceam doar 5-10 minute in rugaciune,pe zi. Isus mi-a cerut si post .Acum după 35 de ani ,pierdusem antrenamentul.Am făcut eforturi zi de zi și, în mod progresiv am reusit sa postesc pentru sora mea și pentru procesele mele .Raspunsul NU a fost vindecare sau IZBAVIREA MEA! A fost puterea de a uita si ierta dușmanii noștri, frații și surorile care ne-au distrus pe noi în perioada adolescentei noastre.Cand sora mea a murit, ma asteptam ca Isus să-mi dea un BONUS 😮 victorie în proces! Dar am pierdut din nou si al cincilea proces pe motiv disciplinar. În afară de asta, am pierdut multe locuri de muncă de la companii mari din cauza „etichetei” de indisciplinata .Am încercat să –mi găsească locuri de muncă pe internet, platind 300 de dolari primiti din despagubirea incasata, pentru o pagină web și nu am avut nici un client pentru tinerea contabilitatii sau traduceri.

  Isus a fost cerut de la mine pentru mulțumindu-i mai pentru toți! Nu am putut face în timpul PATRU ANI! Foarte dezamăgita că, în ciuda eforturilor mele de întoarcere la Isus: postul meu, iertarea dușmanilor mei și unele fapte bune, Domnul Isus ma parasise si la ultimul proces, eu am decis să fac o ultimă incercare singura, deschizand al șaselea proces la Curtea APEAL, pentru contestarea din nou a concedierii disciplinare (care nu a intrunit elementele necesare ,dar care mi-a luat dreptul de a munci, de a trăi, la drepturile civile …. Am scris pledoaria la ultimul dosar și l-am lăsat la curtea de APEL, rugându-ma lui Isus că cel puțin acum, în” ultimul minut „să apară și sa-mi faca dreptate ,sa-mi dea înapoi demnitatea și șansa de a câștiga, avându-l pe Domnul domnilor și Împăratul împăraților de partea mea. Eu am decis să încerc să ating si ultima cerinta care lipsea pocăinței mele : Sa mulțumesc lui Dumnezeu chiar și pentru PIERDERI,NECAZURI,INCERCARI .Pana atunic nu CONCEPEAM ASTA.Cu ajutorul lui Isus, am inceput sa o fac , incepand si seria unui post de 40 de zile, în scopul de a rezolva Isus situatia mea disperata.La sfârșitul acestor 40 zile, m-am prezent la proces ,fara avocat care mi-a spus CA SUNT PERDANTA DIN START,CA N-AM NICIO SANSA IN INSCENAREA FACUTA DE ACESTI OAMENI POLITICI INFLUENTI”.M-AM REPREZENTAT SINGURA în fața judecătorilor Curții de Apel și i-am spus „Isus vorbeste TU prin gura mea ,Castiga TU pentru mine”! Și Isus a câștigat! Fostul meu angajator este obligat prin a doua decizie irevocabila, să mă reangajeze și să plătească pentru salarii datorate pentru ultimii 2 ani .Cand m-am dus la birou, a trebuit să întâlnească din nou ostilitate.Iarasi, nu am putut intra în divizia de contabilitate, deoarece meu Seful mi-a spus „Fata care lucrează acum pe locul tau ,se descurca f bine,DE CE SA O SCHIMB”. De ce ar trebui să te las la locul ei? Iar Nu am acces la sistemul de contabilitate, la facturi, documente … În acest caz, am fost nevoita sa cer drepturile cuvenite de Concediu de odihna pentru ultimii doi ani, în scopul de a le permite să se organizeze și să-mi dea înapoi slujba și biroul meu. Isus mi-a spus că nu trebui să rămân în acest loc, pentru că au făcut planuri de distrugere a mea.Sa-l las pe EL să rezolve această nouă situatie. De foame NU am rabdat NICIODATA.EL ne-a purtat de grija zilnic.Spre ex.anul trecut de PASTE,nu aveam ce pune pe masa.Un frate care lucra in Germania,a venit la familie in Romania.Cand a luat Biblia in mana,i-a cazut o hartie cu un nr.de telefon.Nu stia al cui este.A sunat si era al mamei.Eu cu rautate am strigat ca sa auda:”Alt frate care-ti cere sa postesti pentru el si sa te rogi! Dar pe tine cine te ajuta?”Acest frate ,putea sa se supere,dar nu a facut-o .A cerut sa-l lase sa vina pana la usa.A venit cu multe alimente si banii de plata facturi.Atunci,rusinata i-am cerut iertare si de atunci nu am mai fost contra sa intre frati in casa. Va urma partea a doua…

 2. beliver50
  feb. 19, 2014 @ 05:03:15

  partea a doua :
  Text de referinta:Neemia 4 10-11.14-15”puterile celor ce duc poverile slabesc si darimaturile sunt multe;nu vom putea sa zidim zidul!Si vrajmasii nostri ziceau”Nu vor sti si nu vor vedea nimic pana vom ajunge in mijlocul lor;ii vom ucide si vom face astfel sa inceteze lucrarea!”Nu va temeti de ei!Aduceti-va aminte de Domnul cel mare si infricosat si,luptati pentru fratii vostri,pentru fiii vostri si fetele voastre,pentru nevestele voastre si casele voastre!Cand au auzit vrajmasii nostri ca am fost instiintati.Dumnezeu le-a nimicit planul si ne-am intors cu totii la zid,fiecare la lucrarea lui!”

  Starea la care am ajuns fiecare in urma pacatului este caracterizata de DEMOLARE, OBOSEALA,

  ,FRUSTRARE.Solutia care se da in acest text biblic nu e valabila doar pentru mine,deoarece multi dintre dvs.isi vor gasi parte din raspunsuri pentru propriile situatii in ceea ce voi evidentia eu,sub ungerea Duhului Sfant.

  Cum stiti deja, Domnul Hristos a facut prima parte a lucrarii in cazul meu anul trecut dar a lasat-o neterminata pana la aceasta vreme ,deci inca 1 an,pentru ca EL poate fi indurator sa ne suporte cu slabiciunile si tarele noastre ,dar El este DREPT sa nu ne dea binecuvantarile promise pana nu ajungem sa implinim ce ne-a cerut El.Trebuia sa la ai de mult ,mi-a spus Isus,dar prin nevegherea ta ,ai pacatuit si ti le-ai indepartat singura!

  Concret,satan a realizat demolarea zidurilor mele prin faptul ca:

  1-am amanat eliberarea de duhuri le acumulate intre anii 1986-1994 cat am practicat arte martiale :judo si karate.Domnul mi-a cerut post,rugaciune si citirea unor texte speciale pentru aceste cazuri,iar eu aveam alte prioritati si nu l-am ascultat.Datorita incercarilor cu sora mea,El m-a obligat sa nu mai stau la tv /dvd player si sa vad sutele de filme ce le cumparasem,deoarece era prea multa durere si frustrare in casa ,ca sa-ti mai “arda” de filme.Nici acum nu mai simt nevoia sa le vad ,mai reusesc cand si cand sa vad doar stiri seara!Deci de o funie a satenei ,m-a scapat.

  2- Am fost nemultumitoare,cartitoare.sub imperiul maniei si al iutimii -toate pacate notabile ,mai ales cand Dl mi-a spus ca va zdrobi firea mea pamanteasca,intervenind EL personal ca sa desavarseasca asta pentru ca eu m-am dovedit falimentara in rastignirea firii mele pamantesti.Timpul meu de rugaciune era ff. Scurt,sfarseam rugaciunea de multe ori in razvratire.Reprosam Dlui ca mi-a distrus planurile de a emigra in Canada de 4 ori m-a intors din drum.Ultima oara in 2011,banii pentru taxe emigrare si dovada ca pot trai timp de 3 luni cu numerar in banca- a trebuit sa-l dau sorei mele pentru medicamente in boala ei de cancer si sa renunt in fata ofiterului de la emigrari la decizia mea de a pleca.In cei 10,6 ani de cand sunt angajata la actualul loc munca am trimis 5000 cv-ri cautand alt loc de munca unde sa am 100% salariu,nu 50% cum am avut aici,respect,integrare sociala,nu ca aici marginalizare.Iar Dl refuza mereu cererile mele ,spunandu-mi ca vrea sa-i mantuiasca pe cei de la serviciul meu,ca nu e planul lui sa plec INCA,ca vrea sa ma smereasca,sa invat rabdarea..Incercarea credintei voastre lucreaza rabdare-spune Biblia!

  3-Dl stia ca Mi-e rusine cu titlul de pocaita,deci ca ma compomit cu numele Lui ,desi stiam ca cel ce se rusineaza cu Mine ,ma voi rusina si EU cu el.Am recunoscut ca nu-l iubesc si am cerut sa ma ajute EL sa il iubesc si sa scap de rusinea pocaintei.Un prim pas :Mi-a cerut sa-l laud si sa lucrez pentru El.Fiind un fin psiholog,Dl imi spunea ca recunoaste ca am fost f.lovita de oameni de multe ori in viata mea,ca am fost dispretuita ,batjocorita,ca ma intelege ca mi-e f.greu sa deschid gura sa-l laud in cuptoarele in care m-a pus,dar daca o fac,voi darima caramida cu caramida cazematele satanei facute pe teritoriul meu,ca voi provoca pierderi satanei daca imi deschid gura si incep sa cant zilnic si sa lucrez pentru EL.Am inceput sa lucrez pentru El,timid…dar Dl nu dispretuieste INCEPUTURILE SLABE!

  4-in ultimii 12 ani,rezolvam toate cu reclamatii si Dl ingaduise un timp de succes cu aceasta cale.De ex.cumparasem in rate un dvd player si o imprimanta,contrafacute la noi in tara.Dupa 4 luni cand s-a stricat,riscam sa pierd banii ,deoarece erau ireparabile.Am scris firmelor mama din Olanda si SUA ,care mi-au inlocuit produsele cu altele superior calitativ si pe langa mine au beneficiat si alti clienti care cumparasera din acelasi lot de marfa contrafacut de cei din magazinul respectiv.Sau,un salariat al unui operator telefonie mobila,a incheiat abonament la telefon,unei surori care avea o copie act identitate al meu , pe cnp meu,necerandu-I CI proprie,doar ca sa-si creasca cifra de afaceri ,fara sa stiu eu si ma trezeam cu facturi fara sa am telefon mobil,la ei venisem pentru internet.Cartela sim era defecta si 6 luni,primeam facturi fara a avea serviciul facturat.Am facut reclamatii la Autoritatea de telecomunicatii si la Consiliul Europei la comisarii europeni responsabili de piata comuna,si la cel cu telecomunicatiile.S-a facut proces civil pentru a dovedi ca mi-a fost furata ID, si dupa 9 luni m-a ajutat Dl sa inchid contractul de internet pagubos,desi gigantul furnizor,cu avocatii lui avea intial toate atuurile si eu eram considerata rea platnica,pentru facturi nejustificate…..Si tot asa am rezolvat prin Domnul cu acest mijloc-reclamatia- multe problem personale.Acum ,in afara celor 5 procese déjà trecute in revista in prima parte a marturiei,mai aveam unul cu CNCD,pentru discriminare pe motiv de religie.La fond, la tribunal l-am pierdut spunandu-se ca nu am fost discriminata niciodata,in ciuda concedierii mele singulare ,a practicarii jumatatii de salariu.PROCESUL DE Apel apoi l-am pierdut la Curtea de Apel,cum era de asteptat.Acum mai am recursul la Curtea Suprema de casatie si justitie.Cand am vazut ca de 10 luni de la reincadrare Nu mi s-au dat drepturile castigate in instanta,ca sunt tinuta la servici ,intr-o camaruta,fara accces la sistemul contabil,la acte, la nimic ,marginalizata,nimeni nu vorbeste cu mine,dupa 6 luni tot nu mi se platise asigurarile de sanatate,am refacut dosarul pentru CEDO si l-am trimis la Strassbourg,cerand curtii supreme din Romania,sa inchida dosarul de recurs cu CNCD ,ca oricum imi va da raspunsul ca nu sunt discriminata pe baza de religie penticostala ,ca si in primele 2 instante,deoarece coruptia e mare in justitie si nu se tine cont de starea de fapt a mea ,ci de interesele angajatorului.Dl mi-a spus ca sa-l trimit daca asa vreau,dar nu asta e calea care o va folosi EL. Astea sunt situatiile ce dovedesc demolarea ,frustrarea si oboseala din viata mea.Nu mai adaug si bolile mamei din ultimii 2 ani ,lipsa ajutorului in rugaciune si post in biserica,poticnirea in fratii/surori sau oameni din lume,care ma faceau sa pacatuiesc prin judecarea lor.

  Domnul isus stabileste 4 cai de RECONSTRUCTIE a zidului meu si al tau, DARAMAT, :

  a) REORGANIZAREA VIETII PERSONALE SI A BISERICII mele.DISCIPLINA PERSONALA IN RUGACIUNE,POST,INFRANARE

  b) RUGACIUNEA CATRE DOMNUL,CHIAR SI IN LIPSA UNUI RASPUNS,IN CRIZELE NOASTRE EMOTIONALE,SPIRITUALE,FINANCIARE,SOCIALE.

  c) ADUCEREA AMINTE A ISTORICULUI LUCRARILOR LUI in viata si famila ta !TRECI IN REVISTA MINUNILE CARE LE-A FACUT CU TINE DE CAND ESTI TU,NU RAMANE IN CRIZA,SCOALA-TE SI DA-I OCAZIA LUI HRISTOS SA TE ATINGA SI SA TE SCOATA DIN DESCURAJARE.

  d) CUNOASTE-ti SCOPURILE ,NIVELELE UNDE VREI SA LUCREZE DOMNUL IN CAZUL TAU.CAND ESTI TRUDIT,LASA TOTUL IN MANA LUI,DA-I OPORTUNITATEA SA TE SALVEZE ,SA LUCREZE SI SA REINCEAPA RECONSTRUCTIA ZIDULUI TAU fie si prin mainile tale.

  In efortul meu de reorganizare a vietii mele cu ISUS,am tinut 40 zile post pentru eliberarea de toate duhurile si umplerea cu Duhul Sfant ,am inceput sa-l laud pe Isus,zilnic,pe drumul catre servici facut pe jos –si asta imi dadea putere sa rezist regimului de puscarie,singuratate,lipsa financiara,frustrare de la servici .Valul de URA si NEIERTARE fata de colegi se ridicase iar in mine,cand vedeam cum sunt jefuita de ei si umilita,si –I rugam pe EL sa dea cu ei de pamant,sa ma razbune.Dar EL imi cerea sa-I iert,sa-I iubesc ,sa-l las sa lucreze pentru mantuirea lor.Eram ca un IONA,nervos pe indelunga rabdare a Lui Dumnezeu catre niniveni.Am inceput sa lucrez pentru EL :mergand in parc la evanghelizare,cantand si distribuind pliante si noi testamente,facaind injectii/perfuzii la surori bolnave de cancer,sau trimitand sms- ri, sau telefoane celor cazuti sau aflati in descurajare .Am tinut cont de pilda ferestrei murdare sa ma las de judecata fratilor,dar la finele fiecarei zile,eram falimentara in efortul meu de autoeliberare.Imi scapau cuvinte de nepocait,cand ieseam de la servici si uitam de veghere dupa 9 -10 ore de infranare.legea pacatului si a mortii lucra in mine.Ca Iosua,eram parat zilnic de satan si Dl imi spunea ca iar trebuie sa amane binecuvantarea si izbavirea mea ca am pacatuit si -l las sa castige pe satan.Uitam sa ma rog imediat ce am pacatuit,ca sa fiu iertata,inainte de a trece cele 2 min.cat ii trebuie satanei sa ajunga in fata lui Isus ,din colindarea pamantului-sa ma parasca.Acultam ce ma mintea el:iar ai facut ca mine,nu ca ISUS,degeaba te mai rogi!

  Gandeam si spuneam ca HRISTOS cauta doar pretexte sa nu-mi dea nimic,dar de fapt era frustratrea ca singura nu ma pot elibera,ca in pilda cu PUSH(roaga-te pana ceva se intampla!)

  Un om dormea in coliba lui, cand dintr-odata, intr-o noapte, camera s-a umplut de lumina si i-a aparut Dumnezeu. Domnul i-a cerut sa faca o munca pentru el si i-a aratat o stanca mare din fata colibei. I-a explicat ca va trebui sa impinga piatra zilnic, cu toate puterile sale, ceea ce omul a si facut si dupa zi. Multi ani a muncit din greu, de la rasaritul la apusul soarelui, impingea din toate puterile, cu umerii proptiti pe suprafata masiva si rece a stancii de neclinitit. In fiecare noapte barbatul se intorcea trist si istovit in coliba lui, simtind ca intreaga zi a irosit-o degeaba.Tocmai cand barbatul era mai descurajat, Adversarul (Satana) a decis sa-si faca aparitia in gandurile plicitisite ale acestuia :”De atata timp impingi piatra si ea nici nici nu s-a clintit”.

  Asa omul a ramas cu impresia ca sarcina lui este imposibil de realizat si ca toata munca lui va fi un esec. Aceste idei l-au deprimat si decurajat pe barbat. Satan i-a spus: “De ce te distrugi singur pentru asta? petrece-ti timpul facand doar un efort minim si te vei simti mai bine”.Barbatul ostenit tocmai asa isi propusese sa faca, dar inainte de asta a decis sa se roage si sa-si spuna pasul lui Domnului.“Doamne, a spus, am muncit mult si greu pentru Tine, adunandu-mi toate puterile sa fac ce mi-ai cerut. Acuma, dupa atata timp, nu am reusit sa misc piatra nici cu jumatate de milimetru. Ce am gresit? De ce am esuat?” Domnul i-a raspuns intelegator: “Prietene, cand ti-am cerut sa-mi slujesti si tu ai acceptat, ti-am spus ca sarcina ta era sa impingi cu toate puterile in stanca, ceea ce ai si facut. Niciodata nu am spus ca astept ca tu sa o misti. Sarcina ta era doar sa impingi. Si acum vii la Mine obosit spunand ca ai esuat. Dar chiar asta e realitatea? Priveste la tine. Bratele iti sunt puternice si musculoase, spatele e vanjos si bronzat, mainile iti sunt batatorite de atata apasare, picioarele ti-au devenit solide si puternice. Te-ai dezvoltat mult si capacitatile tale sunt peste ce te-ai fi putut astepta sa ai. Adevarat, nu ai miscat stanca. Dar vocatia ta a fost sa ma asculti si sa impingi, ca sa-ti pui la incercare credinta si increderea in inteleciunea Mea. Ceea ce ai si facut. Acuma Eu, prietene, voi muta stanca.”Cateodata, cand auzim cuvantul Domnului, avem tendinta sa ne folosim gandirea noastra pentru a descifra ce vrea El, cand, de obicei, Domnul nu ne cere decat simpla ascultare si incredere in El. Cu toate ca noi credem ca prin credinta mutam muntii, de fapt tot Domnul este cel care ii muta din loc.“Domnul este langa toti cei ce-L cheama, langa cei ce-L cheama cu toata inima.El implineste dorintele celor ce se tem de El, le aude strigatul si-i scapa.” Psalmul 145:18,19.I-am reprosat de ce nu ai lucrat nimic dupa 40 zile de post al meu?A lucrat ce a vrut EL nu ce am asteptat eu!Mi-a pus pe inima sa comand cd-ri de la Ciresarii si le-am distribuit celor de la servici ,la banci,la doctori,la farmacii,la functionary de stat….Am cantat,am marturisit lucrarile LUI in viata mea/familiei mele am inceput sa trimit saptamanal predici,versete,cantece la 6 persoane si nu mai mi-a fost rusine ca sunt penticostala.M-am smerit eu si am mers la colegele de la servici,le-am vorbit ,le-am aratat ca cititul BIBLIEI in cele 10 luni,mi-a dat putere sa rezist la atacurile lor energetic e sau de alta natura.Asa cum mi-a poruncit ISUS,sa citesc,sa strang cuvantul lui in inima mea,acum cat mai pot.Dupa una luna de relaxare regim cvasi-detentie (cat au vrut sa dovedeasca catre CEDO ca nu sunt discriminata ,ca sa inchida ei dosarul la Bruxelles),iar li s-a impietrit inima si au inceput sa-mi puna muzica satanica in camera sa nu mai pot citi Biblia.Au zis ca nu e BIBILOTECA,la servici .ma provocau sa ma cert cu ei ,sa ies din LUMINA dovedita de mine timp de 11 luni.Se potriveste pilda “batranului Santiago din „BAtranul si marea”.“Singur într-o barcă pescuia bătrânul pe Gulf-Stream și trecuseră optzeci si patru de zile fără să-i cadă vreun pește. In primele patruzeci de zile îi ținuse tovărașie un băiat. Dar când s-a împlinit sorocul acesta și pește tot n-au prins părinții i-au spus băiatului, fără doar și poate, bătrânul e un salao, adică un om mai ocolit de noroc nici că se mai afla și, la porunca lor, băiatul a trecut pe altă barcă ce din prima săptămână a prins trei pești mari.”In cea de-a optzeci si cincea zi se prinde in undița bătrânului un marlin, un pește spadă uriaș. Două zile si două nopți durează lupta îndârjită dintre om si pește care trage barca după el în larg. În sfârșit răpus, marlinul este prea mare ca să poată fi ridicat la bord si Santiago îl leagă de barcă lăsându-l în apă, dar, pe drumul de întoarcere, rechinii îl devorează cu toată împotrivirea disperată a batranului, care revine la tarm epuizat si aducand cu el doar scheletul peștelui. Această povestire aparent simplă reprezintă in realitate o adevarată parabolă a condiției umane, a invincibilitații omului. Fiind pescar, Santiago nu exercită o profesiune oarecare, ci îndeplinește un destin, un dat tot atât de inevitabil ca și acela de a fi om : “Poate că n-ar fi trebuit să fiu pescar! Il străfulgeră un gând. Dar pentru asta am fost facut.”Lupta cu peștele simbolizează bătălia omului zilnica cu satan, încordare surdă (ca atunci când bătrânul strânge în mâinile rănite frânghia de care trage din răsputeri uriașul venit din adâncuri), înfruntarea pe față (ca la uciderea marlinului sau la lupta cu rechinii), iar rarele momente de destindere înseamnă mai ales efort cotidian, bucuria, victoria si măreția înfrângerii. Impulsul îl constituie câștigarea traiului de zi cu zi, dar lupta ajunge să semnifice, dincolo de satisfacerea necesitaților materiale, dorința omului de a-și afirma propria valoare, ca justificare a existenței. Dar bucuria afirmării, a triumfului este repede urmată de pierderea a ceea ce a fost dobândit cu trudă si suferință Forța data de Dl omului constau în faptul că, pierzând o bătălie, nu se lasă înfrânt, ci se pregatește de alta,se lasa atins de EL.

  La serviciul meu,Isus mi-a spus ca tuturor colegilor mei le va fi de MARTURIE,NU DE MANTUIRE faptul ca timp de 3 luni,le-am trimis pe adresele de email,pilde crestine,cantece crestine,predici,versete din biblie si NU S-AU INTORS LA HRISTOS.IAR PE MINE,MA VA LUA DE MANA ,MA VA SCOATE FINALMENTE DIN ACEST SERVICI-CA ACUM ASA A HOTARAT EL SI CA MI-A PREGATIT DEJA UN ALT LOC DE MUNCA SI ALTE MINUNI….SA NE FACEM PARTEA SI ZIDUL NOSTRU SE VA RECLADI!

  • rodi
   feb. 19, 2014 @ 12:30:43

   In primul rand, as vrea sa va spun ca am plans cand v-am citit comentul. Am plans pentru ca am mai vazut tineri care au plecat din biserica si ‘frati si surori’ care i-au impins cu toata placerea. Va multumesc pentru ca v-ati impartasit marturia cu noi si o vom posta ca si articol in urmatoarele zile, ca marturie din care sa invete mai multi. Si multumim Domnului pentru tine si pentru familia ta si pentru credinciosia mamei tale in rugaciunile si lacrimile ei staruind inaintea lui Dumnezeu pentru sufletele voastre si mai ales multumim Domnului ca El intotdeauna mai da o sansa si a avut mila de voi. Dumnezeu sa va binecuvanteze, sa va intareasca si sa lucreze prin voi spre mantuirea altora! Va binecuvantam in numele Marelui nostru Dumnezeu!

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: