Signs of the Last Days

Remember Noah Photo credit http://rudyvrodriguez.wordpress.com

The Bible is clear that there will be certain signs that take place during the last days. However, the signs described are different in the passages that take place at the Rapture and at the Second Coming. At the Rapture, no signs must first take place. At the Second Coming, there will be many. In this session, guests Dr. Renald Showers and Dr. Jimmy DeYoung along with Dr. John Ankerberg look at the fifth difference between these two events—a difference between the number of signs that are given for each event—and why this difference matters.

VIDEO by John Ankerberg

Un comentariu (+add yours?)

 1. Ioan Basa
  feb. 19, 2014 @ 10:20:31

  Domnul doctor nu tine cont de 2 Tessaloniceni 2:1-7

  Cat priveste venirea Domnului nostru Isus Hristos si strangerea noastra laolalta cu El, va rugam, fratilor, sa nu va lasati clatinati asa de repede in mintea voastra si sa nu va tulburati de vreun duh, nici de vreo vorba, nici de vreo epistola, ca venind de la noi, ca si cum ziua Domnului ar fi si venit chiar.
  Nimeni sa nu va amageasca in vreun chip; caci nu va veni inainte ca sa fi venit lepadarea de credinta si de a se descoperi omul faradelegii, fiul pierzarii,
  potrivnicul care se inalta mai presus de tot ce se numeste „Dumnezeu” sau de ce este vrednic de inchinare. Asa ca se va aseza in Templul lui Dumnezeu, dandu-se drept Dumnezeu.
  . Nu va aduceti aminte cum va spuneam lucrurile acestea, cand eram inca la voi?
  Si acum stiti bine ce-l opreste ca sa nu se descopere decat la vremea lui.
  Caci taina faradelegii a si inceput sa lucreze; trebuie numai ca cel ce o opreste acum sa fie luat din drumul ei.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

<span>%d</span> blogeri au apreciat: