Florin Ianovici – Baietilor, in vecii vecilor, sa nu va jucati cu inima cuiva

‘Stop, nu e de jucat cu inima mea!’ Photo credit http://www.grimonii.com

Florin Ianovici (Transcriere Blogul Agnus Dei) Sunteti aici in seara asta, voi tinerii bisericii. Am cunoscut o tanara, avea 40 si ceva de ani. Am remarcat la ea ca tot timpul avea o umbra pe fata, adica, era trista. La un moment dat, mi-am facut curaj si i-am zis, „Am avut seri bune in biserica, am avut zile bune, de ce esti asa de trista? Parca niciodata nu-ti iese tristetea.”

N-a vrut sa-mi spuna. Am insistat in alte momente si mi-a zis: A gasit un baiat in viata ei, frumos, pocait si i-a placut. Si baiatul acesta i-a zis acestei fete, „Eu vreau ca tu sa fii mireasa mea,” si i-a promis ca-i va fi mireasa. Si fata a zis, „Multumesc, Doamne, ca l-ai trimis.

S-au logodit, dupa care el a pleca in America si i-a trimis veste din America ca s-a insurat cu alta. De atunci, nu si-a mai revenit niciodata. Si statea in biserica, credincioasa lui Dumnezeu, dar cu bucuria stinsa.

E greu sa traiesti pe pamantul acesta, cand cei care ti-au promis iubire, te tradeaza. E greu sa traiesti pe pamantul acesta, cand cei care trebuie sa fie langa tine, nu iti sunt loiali.

Si as vrea sa va spun, in numele Domnului Isus Hristos, voua, baietilor: in vecii vecilor sa nu va jucati cu inima, niciodata. Eu nu cred ca Dumnezeu din cer nu tine cont de faptul ca cineva sfarama inima cuiva. Obisnuiesc sa spun lucrul acesta pentru ca am bagat de seama ca intr-o biserica in care oamenii se iubesc, e tare placut sa stai.

Va urma

PAGINA Florin Ianovici PREDICI

11 comentarii (+add yours?)

 1. Paul
  feb. 22, 2014 @ 02:34:24

  Adevarat mesaj

  • rodi
   feb. 22, 2014 @ 08:53:19

   adevarat si trist comportament la unele persoane. Si noi cunoastem un tanar care a patit ceea ce fratele Florin povesteste si acel tanar a fost atat de dezamagit ca a cazut de la credinta. Tradarea este crunta, mai ales din partea unei persoane cu care deja ti-ai facut planuri ca sa ‘fie una pana la moarte’. Dumnezeu sa dea intelepciune celor necasatoriti sa ia aminte la acest indemn.

 2. Tim Dubhy
  feb. 22, 2014 @ 03:40:22

  asta face parte din predica???

 3. Tim Dubhy
  feb. 23, 2014 @ 03:24:33

  si predica se numeste???

  PS.nu ai mai postat ultimele doua predici ale lui Beni Faragau despre slujire in familie… cele pe care le transcriai saptamana trecuta!

 4. narcisa73
  feb. 23, 2014 @ 06:54:58

  Reblogged this on minafla and commented:
  Nu pot pur și simplu să mă abțin și să nu postez articolul acesta pe blogul meu… pentru că sunt atât de mulți care se numesc creștini și trăiesc în modul descris de articol… nu numai băieți, dar și fete, mai nou 😦

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: