Iosif (Bobic) Lador (25) a plecat la Domnul in Provincia Brescia, Italia – O veste trista din Comunitatea Evanghelica Aradul Nou / Italia

Screen Shot 2014-02-21 at 4.08.00 PMSincere condoleante familiei Iosif (Bobic) Lador, o familie greu incercata saptamana aceasta. Dumnezeu sa mangaie familia lui Iosif (Bobic) Lador, care a murit intr-un accident in Italia. Au ramas in urma parintii si cei 8 frati. Deasemenea, Dumnezeu sa mangaie si pe toti prietenii, si  toate rudeniile familiei Lador. Familia face parte din Biserica Penticostala ‘Izvorul Vietii’ din Aradul Nou.

Iosif Lador , 25 de ani , de origine română, ajuns în Italia de câteva luni, si despre care ne spune un prieten ca era ‘artigian, facea acoperise’, a murit intr-un accident de trafic în Verona.   Încercările de resuscitare inutile ale voluntarilor nu l-au ajutat si se crede ca Iosif a murit pe loc. Inca se ancheteaza cauza  accidentului. Familia locuieste în Capella de ” Picenardi, aproximativ la cincisprezece mile de la Gambara . Dumnezeu sa mangaie familia indurerata!

Aradul Evanghelic ne informeaza ca tatal lui Iosif este lucrator si slujeste in Biserica Izvorul Vietii. Citeste aici – Aradul Evanghelic. http://aradulevanghelic.wordpress.com/2014/02/20/sfarsit-de-drum-bobic-lador/ Vezi si anuntul Bisericii Izvorul Vietii, aici – http://aradulnou.ro/

Această prezentare necesită JavaScript.

Cand vom primi video de la inmormantare, il vom posta  aici-

SERVICIUL de PRIVEGHI

5 comentarii (+add yours?)

 1. Aradul Evanghelic
  feb. 21, 2014 @ 13:32:51

  U rămas 8 fraţi, Bobic a fost al nouălea şi cel mai tânăr. De altfel era şi cel mai iubit din familie. Un soi de paralelă cu copiii patriarhului Iacov…

  • rodi
   feb. 21, 2014 @ 13:53:02

   Multumesc din nou pt informatiile tale. Ziarul italian a scris ca au fost 10. Voi corecta. Multumesc mult, deja am fost contactati in privat de mai multi cunoscuti de-ai familiei, care nu auzise aceasta veste trista, va multumesc mult pt semnalare!

 2. Ilie U. Tomuta
  feb. 21, 2014 @ 14:47:03

  Stimata familie Lador,
  In sirul de evenimente ale zilelor ce sau scurs timp de o saptamana se afla si trista veste a despartiri voastre temporare de cel ce va fost fiu mult indragit IOSIF BOBIC.
  Va inteleg durerea si deaceea vreau sa va asigur de dragostea mea in acesta situatie extrem de grea.
  Cu siguranta ca si slujitor al Evangheliei te-ai confruntat de multe ori cu situatii de genul acesta. Uneori poate ca ti-a fost extrem sa proclami Cuvantul lui Dumnezeu. Astazi e si mai greu dar vreau sa-ti aduc aminte ca in asemenea situatii Duhul lui Dumnezeu e langa tine si familie.
  El va gasi modalitatea cea mai eficace de a va ajuta in aceasta situatie.
  Ma rog ca Dumnezeu sa va de-a putere sa puteti accepta aceasta situatie chiar daca nu o puteti percepe cu mintea.
  Al vostru frate si coleg in slujire
  Ilie U. Tomuta
  Chicago

 3. Trackback: Scumpa este inaintea Domnului moartea copiilor Sai | agnus dei - english + romanian blog
Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: