Florin Ianovici povesteste – Cantati fratilor, sa ploua!

Photo credit chattycrone.blogspot.com

O tanara credincioasa avea foarte mare bucurie de un grup de frati care cantau. Era singura pocaita dintr-o localitate undeva langa Cluj. Si se ruga, „Trimite-i Doamne la noi. Doamne, trimite-i, oamenii astia inving. Se pocaieste satul,” zicea ea. Asta era credinta ei si le-a scris.

Si fratii au zis, „Nu putem, nu putem, nu putem.” Si apoi au zis, „Putem”. Si a venit timpul si au ajuns in acea localitate. Cand au ajuns, fratii s-au pregatit. Au luat acordeonul si exact in cea mai larga raspantie a satului au inceput sa cante. Deodata, nici la prima strofa, o ploaie…. din senin oameni buni, o ploaie din aceea ce a facut- deci, pur si simplu nu se putea sta.

Au intrat repede in curte, s-au dus in casa, ea se uita le ei si ei se uitau la ea. Si se gandeau: „Cata truda, cat efort cand ne-ai chemat. Cantaram o strofa si acuma stam in casa zgribuliti. Ce-o fi asta?”

N-au terminat bine si numai ce aud batai in poarta. Un grup mare de sateni, „Unde-s oamenii aia de or cantat?” Astia s-au gandit si au spus, „Doar o strofa si luam si bataie.” Macar, se gandeau ei, daca ar fi cantat tot cantecul. „Asa, numai cu o strofa si luam si bataie.”

Cand au venit oamenii acestia din sat, au zis, „Sa scoateti pe oamenii aceia care au cantat. Vrem sa vorbim cu ei.” Si au spus, „Continuati sa cantati.”

„Pai,” au spus ei, „cum?”
„De o luna se roaga popa nost sa dea ploaie din cer, ca murim,” zice. Voi numai bine ati cantat o strofa si Dumnezeu toarna din cer. Asta-i credinta adevarata din Dumnezeu. Cantati fratilor sa ploua!”

Si fratii cu bucurie au cantat si asa a fost o marturie extraordinara.

Vezi mesajul intreg aici – Florin Ianovici – Atunci cand Dumnezeu spune NU

Vezi Pagina Florin Ianovici Predici aici

Comments are closed.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: