Nu judeca cand vezi pe cineva in culmea fericirii

Un tanar privea pe fereastra unui tren si dintr-o data a inceput sa strige: “Tata, tata, priveste copacii care se duc in spatele nostru!”, tatal a zambit, si nu a zis nimic.
Insa un cuplu de tineri care stateau in acelasi compartiment cu ei, au privit comportamentul baiatului cu mila si dispret…

Dintr-o data tanarul striga din nou: “tata, tata, priveste cum norii alearga cu noi!”.
Cuplul nu a mai putut rezista şi unul dintre ei ii spune barbatului: “de ce nu iti duci fiul la un medic bun?”

Tatal baiatului a zambit şi a spus: “Am facut asta, si acum tocmai ce venim de la spital… el tocmai ce si-a recapatat vederea, astăzi e prima zi a lui cand vede.”

P.S. E bine ca atunci cand vezi pe cineva in culmea fericirii, sa nu-l judeci, caci nu ai de unde sa stii daca nu cumva in viata lui s-a intamplat un miracol.

Sursa Vocea Cerului

HAPPYVa dorim o zi minunata, cu bucurie, chiar daca trebuie sa trecem prin incercari!

2 comentarii (+add yours?)

 1. copiicerului
  mart. 05, 2014 @ 09:10:11

  Foarte frumos si adevarat.Cu parere de rau spun ca cei ce ne judeca sunt chiar cei ce ar trebuii sa ne iubeasca si anume frati si surori in credinta care mai mult de atat si mai grav ca ei cunosc si Cuvantul.
  Domnul sa ne dea intelepciune si sa nu mai privim la fata omului,chiar curand am fost si eu aspru judecata pe motiv ca aveam parul ondulat dupa ce mi-a fost acasa impletit si mi sa spus ca nu am inima curata,motivul fiind onduleul parului dupa impletitura.Chiar daca nu sunt demult pe cale eu consider ca Duhul Sfant stie sa ma constientizeze cand ceva nu e in ordine cu mine.

  • rodi
   mart. 05, 2014 @ 09:43:49

   Si mie mi-a placut foarte mult. Cred ca judecata aproapelui este pacatul nostru cel mai frecvent. Si desi este greu sa ne punem frau si sa nu judeacm in gandul nostru, totusi este un pic mai usor sa ne punem frau si macar sa nu vociferam acele ganduri rele asupra fratilor nostri si a oamenilor in general. Fraul incepe la limba si eventual ne putem invata (dupa rugaciune multa) sa ne abtinem chiar de a nu instiga ganduri de judacata aspra asupra semenilor. Doar prin puterea lui Dumnezeu o putem face, caci razboiul cu firea va dura pana vom inchide ochii si de aceea rugaciunea este asa de importanta, prin ea, Duhul Sfant ne da putere sa facem ceea ce am dori si stim bine ca ar trebui sa facem in, orice situatie. Dumnezeu sa ne ajute!

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: