Un seceris bogat la Biserica „Filadelfia” Chisinau, Republica Moldova

Preaiubitilor,
Pace si bucurie de la Domnul nostru cel minunat!

Doru CîrdeiCelebrati impreuna cu noi victoria fara precedent pe care am experimentat-o ieri (duminica) la adunarile Bisericii Filadelfia din municipiul Chisinau, cu ocazia evenimentului de evanghelizare „Marea Zi a Mamei”. La cele cinci adunari/schimburi (orele: 8:30; 10:30; 12:30; 15:00; 17:00) au participat 2935 persoane, din care 411 copii. Spre marea noastra bucurie, la aceste cinci adunari au participat 520 oaspeti (necredinciosi) pentru prima data, dintre care 111 copii. ALELUIA!!!

Acum suntem foarte ocupati, pentru a acorda acestor oameni ingrijire ulterioara maxima… Va rog sa laudati pe Domnul impreuna cu noi pentru miracolul acestui numar de participanti (triplarea numarului mediu de participanti), si de asemenea va rugam sa mijlociti impreuna cu noi pentru a aceste suflete care au nevoie de convingerea pe care o da Duhul Sfant pentru a se angaja sa-L urmeze pe Domnul Isus si sa devina ucenici ai Lui. Va multumesc din suflet pentru colaborare. Domnul sa va binecuvanteze in mod abundent!

„Multumiri fie aduse lui Dumnezeu, care ne poarta totdeauna in carul Lui de biruinta in Cristos si care raspandeste prin noi, in orice loc, mireasma cunostintei Lui.” (2Cor. 2:14)

In serviciul Regelui Suprem,
Doru Cirdei, pastor principal

**********
Biserica „Filadelfia”
Str. Calea Iesilor 59, 2069 Chisinau, Republica Moldova
http://filadelfia.md/

Comments are closed.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: