Cătălin Vlăduţ Foltiş – VIDEO de la înmormântare

Foltis Catalin Jibou2 Corinteni 5:1-10

Ştim, în adevăr, că, dacă se desface casa pămîntească a cortului nostru trupesc, avem o clădire în cer dela Dumnezeu, o casă, care nu este făcută de mînă ci este vecinică.
2 Şi gemem în cortul acesta, plini de dorinţa să ne îmbrăcăm peste el cu locaşul nostru ceresc,
3 negreşit dacă atunci cînd vom fi îmbrăcaţi nu vom fi găsiţi desbrăcaţi de el.
4 Chiar în cortul acesta deci, gemem apăsaţi; nu că dorim să fim desbrăcaţi de trupul acesta, ci să fim îmbrăcaţi cu trupul celalt peste acesta, pentruca ce este muritor în noi, să fie înghiţit de viaţă.
5 Şi Cel ce ne -a făcut pentru aceasta, este Dumnezeu, care ne -a dat arvuna Duhului.
6 Aşa dar, noi întotdeauna sîntem plini de încredere; căci ştim că, dacă sîntem acasă în trup, pribegim departe de Domnul, –
7 pentrucă umblăm prin credinţă, nu prin vedere. –
8 Da, sîntem plini de încredere, şi ne place mult mai mult să părăsim trupul acesta, ca să fim acasă la Domnul.
9 Deaceea ne şi silim să -I fim plăcuţi, fie că rămînem acasă fie că sîntem departe de casă.
10 Căci toţi trebuie să ne înfăţişăm înaintea scaunului de judecată al lui Hristos, pentru ca fiecare să-şi primească răsplata după binele sau răul, pe care -l va fi făcut cînd trăia în trup.

Catalin Vladut Foltis, singurul fiu al familiei Foltis si fotbalist la Rapid Jibou a murit in urma unui accident. Catalin avea 19 ani.

Sincere condoleante familiei Foltis. Dumnezeu sa-i mangaie in aceasta grea incercare.

Anuntul de la www.ztv.ro

Catalin Foltis, tanarul de 19 ani care a suferit un accident grav chiar de 1 martie, s-a stins din viata mult prea devreme.

Lacrimi si durere in sufletele parintiilor care si-au luat ramas bun de la unicul lor fiu. Sfasiati de durere cei care l-au cunoscut, familia, prietenii i-au lasat meseje pe pagina sa de socializare.

Tanarul a plecat intr-o lume mai buna si a lasat in urma multa suferinta celor care l-au indragit si iubit. Familia se pregateste de inmormantare, trupul baiatului va fi dus acasa in Jibou unde va avea loc si slujba religioasa.

Aceste sunt doar o parte dintre mesajele postate pe internet: ” Toti am sperat la o minune, abia am asteptat sa te revedem si sa radem din nou cu tine. Dar, Dumnezeu, te-a luat de langa noi. Ai fost si vei ramane un inger, un prieten minunat si un baiat model.

catalin foltisAcum te-ai dus si ai lasat in urma ta multe lacrimi, o groaza de prieteni si multe aminitiri frumoase.

Draga Catalin, te rog sa ai grija de familia ta si de noi, prietenii tai, acolo de sus, din Imparatia lui Dumnezeu.

Nu te vom uita niciodata,frate.

Dumnezeu sa te odihneasca in pace ! Condoleante familiei tale ! ”

„Știm cu toții că ai luptat cât ai putut ! Ai încercat să îți revii cât de mult ai fii vrut … Dar n-ai reușit … Poate că Dumnezeu te-a vrut lângă el , să fii îngerul lui  ! Ai plecat prea devreme , erai prea tânăr și nici n-ai apucat să îți trăiești cu adevărat viața ! Îmi pare rău că nu vei mai putea fii alături de familia ta în diferite momente , cu toate că nu le vor fii deloc ușor nici lor ! Dumnezeu să te ierte ! Odihnește-te în pace ! Condoleanțe familiei ! :-<”

„Un inger luat mult prea repede dintre noi ! 😐

Dumnezeu sa te odihneasca in pace !”

Reamintim ca tanarul de 19  ani din Jibou, care conducea un autoturism Dacia Logan se afla la spital in stare grava, dupa ce nu a acordat prioritate unui autotren intrand in coliziune cu acesta. Se pare ca baiatul se indrepta spre Baia Mare la prietena sa, insa din nefericie nu a mai ajuns. Un echipaj de la descarcerare s-a luptat sa il scoata pe sofer dintre fiarele contorsionate ale masinii, mai bine de 15 minute. Victima inconstienta  a fost preluata imediat de un echipaj SMURD care l-a transportat la Spitalul Judetean din Baia Mare. Din primele investigatii, tanarul in varsta de 19 ani este in stare critica.

Potrivit echipajului de descarcerare, interventia de scoatere a tanarului din masina a fost una dificila din cauza ca, in urma impactului, autoturismul s-a transformat intr-un morman de fiare.

Alarma la 112 au dat-o angajatii din statia PECO. Acestia au declarat ca au auzit o bubuitura puternica si speriati au iesit afara. Au vazut ca soferul din masina este inconstient astfel ca au sunat de urgenta la 112.

“Conducatorul auto, posesor al permisului de conducere de doar doua luni, nu a respectat semnificatia indicatorului cedeaza trecerea, a intrat in drumul E58 fara sa se asigure, fiind surprins de un autotren”, a declarat comisarul sef Ioan Carlig, reprezentant al Serviciului Politiei Rutiere Maramures.

“Echipajul SMURD a fost solicitat pentru o victima rezultata dintr-un accident rutier. Ajunsi la fata locului pacientul era in stare de inconstienta, prins in epava masinii. Cu ajutorul colegilor de la descarcerare l-am scos pe targa, l-am stabilizat. A necesitat intubatie, l-am transportat la spital. A suferit cel mai probabil un traumatism cranio-cerebral sever si un politraumatism toraco-abdominal” a spus dr. Vlad Barle, SMURD Maramures.

copyright © http://predic.ro – Hrana ta zilnica! – Înregistrare LIVE
Daca vrei sa vezi ultimele postari video aboneaza-te lahttp://www.youtube.com/user/prediclive

2 comentarii (+add yours?)

  1. tertis
    mart. 13, 2014 @ 18:39:09

    in primul rand condoleante familiei.sa va dea dumnezeu puterea sa treceti peste aceasta mare suferinta si in al 2-lea rand pentru Denisa sa fii tare sa poti
    trece peste aceasta tragedie.Catalin Dumnezeu sa te odihneasca in pace si sa aiba grija de tine

  2. Trackback: Scumpa este inaintea Domnului moartea copiilor Sai | agnus dei - english + romanian blog
Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: