Alin Jivan, primit cu onoare, in vizita la Sala de Gimnastica Emilia Eberle din Arad

Alin Jivan, un bun exemplu de urmat,  pentru copii si tineri…

Alin Jivan cu antrenorii Ciprian Hegyi şi Carina Franiov Photo credit  http://sportarad.ro

Aradul a avut parte sâmbătă de o vizită foarte importantă la nivel de gimnastică artistică, fostul component al lotului olimpic, Alin Jivan, multiplu campion naţional, medaliat european şi mondial, dar şi maestru emerit al sportului, fiind oaspetele noii şi cochetei săli Emilia Eberle. Invitat de CSM Arad, cu ocazia programului “Sport fără bariere”, Jivan a asistat la antrenamentul secţiei de gimnastică artistică, a schimbat idei şi impresii cu antrenorii Ciprian Hegyi şi Carina Franiov, dar le-a şi povestit sportivelor experienţa sa de viaţă, aici incluzând în special sportul de performanţă.

Vizita fostului mare gimnast a creat emulaţie în noua sală a Aradului, acolo unde micile sportive s-au străduit să îl impresioneze pe Alin Jivan, în timp ce antrenorii s-au arătat şi ei onoraţi de vizita unui gimnast care a făcut performanţă pentru România:

Hegyi: “Un sprijin moral în special pentru fete”

Este un lucru minunat ca un asemenea sportiv de performanţă să ajungă la noi în oraş. De asemenea, este un sprijin moral atât pentru noi, antrenorii, cât mai ales pentru fete. Alin a asistat la antrenament, ne-a dat idei noi, am schimbat impresii, ne-a povestit viaţa lui ca sportiv şi câte sacrificii trebuie să faci pentru a ajunge la performanţă. Toată această experienţă le-a fost foarte benefică gimnastelor noastre. În ceea ce priveşte sala, pot spun că este un lucru foarte bun pentru noi, iar pe această cale doresc să aduc mulţumiri conducerii clubului nostru şi Primăriei, care au contribuit la acest proiect important pentru gimnastica artistică arădeană”, ne-a declarat antrenorul secţiei de gimnastică artistică de la CSM Arad, Ciprian Hegyi.

Citeste articolul in intregime aici – http://sportarad.ro/fostul-gimnast-alin-jivan

Comments are closed.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: