Lazar Gog povesteste – Problema de la o seara de staruinta

photo credit bocachurch.com

Marcu 16:17 Iată semnele cari vor însoţi pe cei ce vor crede: în Numele Meu vor scoate draci; vor vorbi în limbi noi

Nu stiu daca mai tineti minte, in vremea cercetarii mari, care Domnul a facut-o aicea prin Duhul Domnului, cand a botezat peste 300 de suflete cu Duhul Sfant. Intr-una din acele seri, un frate a venit la mine si a zis: „Frate Gog, cred ca aici avem o problema.”

Si era un tanar intins pe jos, din bisericile noastre, n-am sa va spun din care biserica. si a zis unul din frati: „Frate Gog, tanarul acesta se manifesta foarte ciudat. Incercati sa vorbiti cu el, ca nu vrea sa vorbeasca cu nimeni.” M-am dus la el, statea ca si dormind pe jos. L-am scuturat, si l-am intrebat: „Cum te cheama? Cine esti?”

N-a zis nimic. Atunci mi-am dat seama ca avem de-a face cu o lucrare demonica. Si stiind ca avem o autoritate de la Domnul Isus Hristos, i-am zis: „Iti poruncesc in numele Domnului Isus Hristos sa-mi spui numele. Cum te cheama?”

Si-a deschis ochii, s-a uitat la mine, si va spun, m-a luat de pe picioare. Am vazut in fata lui o fata de leu. Ati auzit bine. In fata lui am vazut o fata de leu. Apoi, cu o voce profunda mi-a zis: „Ma cheama legiuni.” Nu legiune, legiuni. Mi s-a ridicat parul, de frica, pe mine. Recunosc lucrul acesta. Dar mi-am revenit repede, stiind ca Domnul  Isus Hristos este cu mine si i-am zis: „Milioane sa fiti, in numele lui Isus Hristos va poruncesc sa plecati din sufletul acesta, din omul acesta.”

S-a uitat la mine, a ranjit, si a zis: „S-o crezi tu. Noi nu plecam. Nu este sange care sa ne poata sa ne scoata pe noi, asa de multi suntem. Si putem sa stam in biserica si sa facem ce vrem in biserica.” Si am zis: „Nu sangele Domnului Isus Hristos. Pentru ca sangele Lui este mai presus de orice sange. Va osandesc si va blestem in acest sange, sa mergeti in iad inainte de vreme.”

A scos un tipat, ca s-au intors fratii si surorile care erau, -sau speriat in timpul rugaciunii. Am crezut ca au crapat geamurile si peretii. A cazut in lesin si dupa aproximativ 20 de minute s-a trezit. S-a trezit, s-a ridicat in capul oaselor, s-a uitat si a zis: „Unde suntem?” El nici nu stia ca a venit la biserica macar. Si i-am spus: „Esti in casa lui Dumnezeu. Tu te-ai jucat cu pacatul si l-ai invitat pe diavolul  in viata ta.” Incepu sa planga si a zis: „Este drept.”

„Dar Isus te-a eliberat. Te-a eliberat in seara aceasta. Si tu ai venit la staruinta si pentru ca te-a eliberat  si sufletul tau este curat acuma, cere-i Domnului sa te umple cu Duhul Lui cel sfant si-ai grija sa nu mai pacatuiesti. In aproximativ 20 de minute, l-a botezat Domnul cu Duh Sfant si a inceput sa-L laude pe Domnul in limbi straine. In biserica trebuie sa fie putere. Si este.

Dar in biserica, puterea poate fi impiedecata, cu o oglinda. Cu o zgarcenie, cu un lighean. Cu o atitudine: „Si fara mine se poate.” Daca esti aici, nu se poate fara tine. Ci se poate cu tine. Daca sunt aici, nu se poate fara mine. Ci se poate cu mine. Se poate cu noi. Dar trebuie sa lucram in unitate. N-oi avea eu sau tu mare lucru, poate o oglinda de arama. Da-o Domnului cu bucurie. Fa sacrificiu acesta si lasa-L pe Dumnezeu sa se foloseasca de tine si de darul tau, pentru inaltarea numelui Sau.

Citeste mai departe aici…

Pagina Lazar Gog PREDICI aici

8 comentarii (+add yours?)

 1. geanina
  mart. 18, 2014 @ 01:35:58

  NUMLELE LUI D ZEU SA FIE GLORIFICAT PENTRU ACEASTA LUCRARE,AVEM UN D ZEU MARE SI E BN SA STIM LUCRUL ACESTA ,NOI SUNTEM FII SI FICE DE D ZEU ,FITI BINECUVANTAT CA ATI ASCULTAT DE D ZEU INTR O ASTFEL DE IMPRJURARE!

  • rodi
   mart. 18, 2014 @ 08:32:00

   Dumnezeu lucreaza inca printre noi, si prin cei ce I se supun si cred Cuvantul Lui. Si e minunat ca Dumnezeu a lucrat si de data asta, dupa cum ne povesteste Pastorul Lazar Gog. Toata lauda sa fie a Lui!

 2. Trackback: ~~~~~~~~~~ Lazar Gog ~~~~~~~~~~ ~~PERSPECTIVA PROFETICA 2014 ~~ Plus, Perspectiva Profetica pentru 2013 —– Ghicitoarea lui Samson —– | agnus dei - english + romanian blog
 3. Trackback: Lazar Gog – Gaza in profeţiile biblice (Transcript) | agnus dei - english + romanian blog
 4. Trackback: Lazar Gog povesteste – Frate Gog, va rog sa veniti ultima data la mine, sa-mi faceti ungerea si sa mor… | agnus dei - english + romanian blog
 5. Trackback: Lazar Gog – Duhul Sfant, perspective profetice si practice | agnus dei - english + romanian blog
 6. Trackback: La Multi Ani !!! Pastorul Lazar Gog a implinit 60 de ani | agnus dei - english + romanian blog
 7. Trackback: Update – Pastorul Lazar Gog | agnus dei - english + romanian blog
Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: