Lazar Gog povesteste – Intr-una din vizitele de la Bucuresti s-a intors la Domnul sotia unui musulman

photo credit www.romanialibera.ro

La unii nu le place sa le predici cu Cuvantul, cata vreme sunt nemantuiti. Dupa aceea, invata  ca-i frumoasa predica. Nu le place sa le predici cu Cuvantul; trebuie sa le predici cu fapta.

In vizita aceasta, care am facut-o recent in Romania, cu misiunea pe care am avut-o acolo, m-am reintalnit cu un fost musulman care s-a convertit si s-a intors la Domnul.

Intr-una din vizitele pe care le-am facut la Bucuresti s-a intors la Domnul sotia Lui. S-a predat Domnului la sfarsitul serviciului divin, si acum, imi povestea el, s-a suparat pe sotia lui. De ce s-a pocait sotia lui, ca era bine cum era? In vizita urmatoare, m-a contactat, m-a dus la restaurant, mi-a dat o masa sa stau de vorba cu el si sa-i explic sotiei lui ca n-a facut bine ce a facut.

Apoi, imi spune el, dupa un oarecare timp, sotia a dat de saitul Bisericii Emanuel si m-a obligat la un calvar mare. In fiecare seara dupa ce mancam, ne puneam in pat, sotia a conectat internetul cu televizorul , punea internetul si pe televizor nu era program, era Biserica Emanuel. Era Lazar Gog pe televizor. Ma obliga sa ascult cate 3-4 predici pe noapte. Si i-am zis: ‘Mie sa nu-mi mai pui pe omul asta sa-mi predice.’

Si sotia m-a ascultat o vreme. Dar stiti ce? M-a castigat comportamentul ei. Pentru ca am vazut ca sotia mea e diferita. Viata ei este diferita. Dragostea ei este diferita. Vorbirea ei este diferita. Gesturile ii sunt diferite. Atitudinea ei este diferita.

Am inceput sa ascult din nou Cuvantul. de la Emanuel. Si intr-o Duminica seara, spunea el, m-am dus cu sotia la biserica,  si era scris acolo: Isus este lumina lumii. Sus pe perete. Cand am vazut si versetul acesta, atunci am zis asa: ‘Doamne, Alah, daca tu esti lumina lumii si astia mint, fa-ma sa-ti vad lumina in seara aceasta.’ Dar am mai zis: ‘Doamne Isuse, daca Tu esti lumina lumii, fa-ma sa vad lumina Ta in seara aceasta.’

Si frate Gog, cand m-am rugat in felul acesta, nu stiu de ce am inceput sa plang si am inceput sa plang, asa, necontrolat. Si a inceput sa ma cerceteze Duhul Domnului,  si in seara aceea, Duhul Domnului m-a botezat cu Duhul Sfant.”

Si sa vedeti ce frumos este, un fost musulman vorbeste prin Duhul Domnului, profeteste, dar curat, nu jocul de-a profetia. Dumnezeu lucreaza, Dumnezeu transforma. Dumnezeu schimba prin comportament.

Citeste in intregime aici…

PAGINA Lazar Gog PREDICI aici

 

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: