VIDEO: Vladimir Pustan – Conducerea şi întreaga Biserică Sfânta Treime a demisionat din Cultul Penticostal – Un nou început

Dorin Muresan scrie un articol  referitor la acest caz, intitulat –

Despre obscenitate

Un fragment din articol, Dorin Muresan: Când am pătruns în mediul evanghelic, aşteptările mele erau supradimensionate de crezul că am pătruns într-o lume cu-adevărat nouă, în trupul lui Hristos, unde zvonăria grosolană, înţepăturile viclene şi ofensele gălăgioase nu îşi au locul….

Citeste mai departe aici- Despre obscenitate

UPDATE 3 Aprilie 2014 Cultul Penticostal Romania

COMUNICAT

Urmare a evenimentelor din ultima perioadã cu privire la PUSTAN IOAN,
Comitetul Executiv al Cultului Crestin Penticostal –
Biserica lui Dumnezeu Apostolica din România,
întrunit în data de 3 aprilie 2014, precizeaza urmãtoarele:

1. Demisia pastorului PUSTAN IOAN a fost depusa ulterior momentului în care s-a hotarât suspendarea temporara a acestuia din slujba de pastor, fapt pentru care decizia de suspendare din slujba este legitimã, fiind stabilitã în unanimitate;

2. Motivul de bazã care a determinat hotarârea suspendarii din slujba de pastor consta în abateri grave, repetate, de ordin moral si spiritual;

3. În baza unor probe noi si a prevederii din art. 40, alin.1 al Statutul Cultului Crestin Penticostal, vizând faptul ca persoana în cauza nu si-a revizuit comportamentul sau atitudinea care a dus la aplicarea suspendarii, Comitetul Executiv hotaraste înaintarea spre Consiliul Bisericesc al Cultului Crestin Penticostal a propunerii de revocare a lui PUSTAN IOAN din slujba de pastor al Cultului Crestin Penticostal.

 

CONDUCEREA CULTULUI CRESTIN PENTICOSTAL

Vezi sursa aici http://www.cultulpenticostal.ro/

UPDATE 25 Martie 2014 (Sursa Ciresarii.ro)

Anunț

Ieri, 23 martie, la slujba de dimineață s-a înființat Biserica Creștină ”Sfânta Treime”, la care am aderat individual 409 membri, împreună cu păstori, prezbiteri și diaconi, deoarece am simțit nevoia unei schimbări care să eficientizeze lucrarea noastră.
Ieșim din Cultul Penticostal fără resentimente, mulțumitori pentru tot ce a fost bun și iertători pentru ceea ce a fost mai puțin bun.

Mediatizarea excesivă a acestor evenimente generează un fals conflict pe care nimeni nu-l dorește decât Împărăția Întunericului.
Întrucât credem că este cu putință și atârnă de noi, vrem să trăim în pace cu toți frații.

Ne întâlnim în fiecare duminică, așa cum v-am obișnuit, pe Cireșarii TV și Radio Cireșarii.

Biserica Creștină ”Sfânta Treime”

Vladimir Pustan anunta ca la adunarea generala din aceasta dimineata, conducerea Bisericii Sfanta Treime a demisionat din Cultul Penticostal. Urmareste anuntul facut in aceasta seara la video, mai jos.

Vladimir Pustan 23 martie 2014Fratele Pastor Vladimir Pustan, a anuntat printr-o declaratie, la programul de slujba de duminica seara din data de 23 martie 2014, ca la sedinta generala ce a avut loc in dimineata de duminica a aceleasi zile, ca a demisionat din Cultul Penticostal, impreuna cu toti pastorii si lucratorii din biserica, si totodata impreuna cu intreaga biserica. Aceasta urmeaza evenimentelor petrecute in ultima vreme, in care Pastorul spune ca a fost calomniat, vorbit de rau si acuzat din toate partile dand de inteles ca toate acestea au fost pe nedrept. Intreaga biserica este de partea lui la aceasta decizie si s-a hotarat un nou inceput, activand in continuare ca o biserica independenta, cu caracter crestin penticostal, in care Numele Tatalui al Fiului si al Duhului Sfant sa fie in continuare proslavit in acest nou inceput.

Fratele Pastor Pustan, a subliniat totodata ca in ultimele cinci luni de zile nu a mai putut dormi nopti intregi din cauza loviturilor impotriva sa, crezand ca a ajuns la capat de drum, si ca lucrarea la care a fost chemat el va inceta.

Chiar cu o zi inainte a spus el, fiica lui a primit un mesaj pe Facebook, prin care o anunta ca sotia Pastorului (mama ei) a plecat de la dansul. Dar el a dovedit ca acest zvon (fabricat) nu a fost adevarat pentru ca el a anuntat ca sotia lui a fost si ea prezenta la program si a ridicat-o in picioare ca sa o vada intreaga adunare ca a fost si ea prezenta si ca ea nu si-a parasit sotul si a cerut ca Domnul sa o binecuvanteze. Totodata, fratele Pustan a mentionat ca in ultima saptamana, a primit peste 200 de emailuri/mesaje de incurajare de la frati, zilnic.

Fratele Pastor a mai subliniat ca el nu va mai vorbi despre acest caz, ci se va concentra in continuare la lucrarea pe care Dumnezeu i-a incredintat-o, spunand ca el a fost instiintat dinainte de Domnul prin prorocii lucratori, de acest val de necazuri care au venit peste el, dar ca Dumnezeu ii va da biruinta. In aceasta zi – a spus el – Dumnezeu ne-a dat biruinta si o mare povara s-a ridicat de pe umerii sai.

Asadar lucrarea Pastorului Vladimir Pustan continua, la Biserica Sfanta Treime din Beius, in care – spune dansul – ca va fi si el numai unul dintre ceilalti pastori si lucratori din aceasta biserica. Ciresarii vor continua si programele vor fi in continuare transmise Live, la care se vor adauga si programele de Joi seara care vor avea un continut de studiu Biblic, din care se vor invata lucruri minunate – a adaugat dansul.

Agnus Dei nu este in masura sa speculeze aceasta situatie, si nici nu este Biblic sa se faca nici un fel de speculatie, de aceea dorim ca Dumnezeu sa dea biruinta Bisericii Sfanta Treime din Beius, si El sa aduca la lumina tot adevarul pentru ca la El se gaseste adevarul curat si neciobit.

O poezie care am citit-o pe pagina fiicei lui Vladimir Pustan, Emma, o fiica care face cinste familiei Pustan.

Se ia o bucată de piatră
se ciopleste cu o daltă de sânge,
se lustruieste cu ochiul lui Homer,
se răzuieste cu raze
până cubul iese perfect.

După aceea se ia un ciocan
si brusc se fărâmă un colt de-al cubului.
Toti, dar absolut toti zice-vor :
-Ce cub perfect ar fi fost acesta
de n-ar fi avut un colt sfărâmat! N.S.

Biserica Sfanta Treime, Beius – Sala Ciresarii (23.03.2014)
Predici pentru vremuri grele – http://www.fiti-oameni.ro

167 comentarii (+add yours?)

 1. Valentina Necula
  apr. 10, 2014 @ 04:25:52

  Comentariul lui mm din 26 o3 a.c. este exemplar.Subscriu.L-am auzit predicand live la noi in biserica despre 5 lucruri pe care sa le luam ca exemplu de pocainta din iad , cu referinta la parabola din Luca 16,si am ramas uimita ca ni se spune de unde sa ne inspiram pentru pocainta. Nu am fost singura indignata de continutul predicii, dar restul au fost foarte patrunsi.Pana au iesit pe usa.La urma s-a facut o colecta generoasa pentru fundatia lui, ca de… trebuia va mearga in misiune in Moldova.Cu ce scop si-a facut fundatia Ciresarii… Este nevoie de DISCERNAMANT SPIRITUAL mai mult ca oricand, altfel veti partini cu lupii imbracati in haine de oaie cu banii de la fundatii…Lasati piatra, ca eu am plecat.

  • Angela Insula Ekklesia
   apr. 12, 2014 @ 05:12:05

   Valentina aici nu pot sa te contrazic…Cand a inceput Pustan se vindeau predicile lui ca painea calda.Erau pe casete si eu lucram la libraria crestina si nu mai puteam sa fac fata vanzarilor…Si eu le ascultam pana cand mai tarziu mi s-a aratat multe lucruri nebiblice in predicile lui…Nu sunt nici pro nici contra, prefer sa fiu neutra…dar pot sa spun ca inca mai sunt predicatori care respecta linia biblica….
   Domnul sa aibe mila de toti si sa inceapa cu noi 🙂

 2. mm
  apr. 12, 2014 @ 06:15:12

  „Adevaratii credinciosi” au ajuns pe Oxford pe vremea comunismului:
  dar , acestia n or fi cei despre care se spune „lupi imbracati in haine de oaie”?
  Acestia slujeau la doi stapini si totusi predicau, inregistrau la nivel de minte;
  apoi „noi” le dadeam crezare , pina s au vazut roadele, multi au fost chinuiti din cauza acestor vinzatori.
  Aibe mila si indurare de ei Dumnezeu, daca s o mai putea pocai;
  mi e teama ca is f impietriti.
  De ce oare nu ni se cere sa ne rugam pentru acestia, sau poate gresesc?
  ca de altfel si pentru Iuda;
  totusi multi te condamna ca nu esti ingaduitor cu ei, poate ca au ceva in comun,
  pentru ca Domnul spune nici sa nu mincam cu ei, nici Buna ziua sa nu le dam.

 3. tracomanu
  mai 02, 2014 @ 08:31:41

 4. Beniamin
  iun. 13, 2014 @ 09:22:17

  Sa ne rugam Domnului pt fr nostru Vladimir Pustan sa il intareasca si sa il dea putere sa tina privirea sus. Domnul nostru ne spune ca printre noi sunt oameni care vor spune tot felul de lucruri rele si neadevarate impotriva noastra (voastra).
  Haide-ti sa nu mai judecam ca noi nu avem niciun drept, numai Domnul Isus are dreptul de a judeca. Sa ne rugam Domnului cu putere sa ne imbrace cu puterea Lui si tarie,cand va veni lepadarea de credinta, s-au orice alta nenorocire din partea celui rau. Haide-ti sa ne judacam pe noi insine,sa ne facem contabilitatea vietii ca daca mai exista ceva in viata noastra sa nu ne trezim ca Domnul a venit si pe noi ne-a lasat jos.

  • rodi
   iun. 13, 2014 @ 09:48:24

   Beniamin,
   sugestia de a ne ruga pentru fr. Pustan e foarte buna si multi am facut-o, o facem si vom continua sa ne rugam. La fel si indemnul sa ne verificam stare proprie. Dumnezeu sa te binecuvanteze!

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: