Florin Ianovici – Indicatoare sfinte

photo credit concordiatheology.org

Romania este o tara interesanta unde singura siguranta pe care o ai este doar locul de unde pleci. De ajuns nu stii unde poti ajunge caci lipsesc indicatoarele.

Noi organizam cele mai frumoase si interesante rataciri din Europa pentru ca omul, lipsit de indicatoare, ajunge deseori nu unde vrea ci unde poate sau unde se nimereste.

Cineva cu simtul umorului spunea ca drumurile nu mai apartin Ministerului Transportului ci Secretariatului de stat pentru Culte pentru ca pe drumurile patriei ,,numai Dumnezeu stie unde ajungi!”

photo credit romania1918.wordpress.com

In Romania nici GPS-ul nu functioneaza pentru ca nu rezista vitezei cu care drumul de azi e fundatura de maine. GPS-ul spune: ,,virati la dreapta” iar politistul ,,te trage pe dreapta” caci ai intrat pe sens interzis. Daca vrei sa stii de ce s-a schimbat de ieri pe azi sensul strazii atunci ar trebui sa intrebi la Cartea Funciara sa vezi ce ,,barosan” s-a mutat pe strada aceea!

Deseori reperul pe care il primesti cand intrebi de o adresa este la ,,dreapta vacii!”. Mergi tu pana dai de o vaca si acolo faci dreapta….!

Un singur indicator nu te va rataci niciodata: Sfintele Scripturi si calauzirea Duhului Sfant. Cand drumurile pe care umbli sunt nemarcate sa nu uiti ca totdeauna principiile Bibliei raman indicatoarele sfinte. Cand te simti pierdut, ratacit sa nu uiti niciodata ca rugaciunea si postul sunt indicatoare sfinte.

Ma rog ca fiecare dintre noi sa aiba o calatorie sub privirile Domnului, marcata de indicatoare sfinte!

Comments are closed.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: