Şase creştini omorâți in timpul slujbei la o biserică din Mombasa, Kenya

Evrei 12

De aceea, întrucât suntem înconjuraţi de un nor aşa de mare de martori, să dăm la o parte orice ne-ar putea împiedica şi păcatul care ne prinde atât de strâns şi să alergăm cu perseverenţă în cursa care ne stă înainte. 2 Să ne fixăm atenţia asupra lui Isus, Cel Care iniţiază şi desăvârşeşte credinţa, Cel Care, pentru bucuria ce-I stătea înainte, a îndurat crucea, dispreţuindu-i ruşinea, şi S-a aşezat la dreapta tronului lui Dumnezeu! 3 Gândiţi-vă cu atenţie la Cel Ce a îndurat o astfel de împotrivire faţă de El Însuşi din partea păcătoşilor, ca să nu vă lăsaţi descurajaţi şi să nu renunţaţi.

photo credit Christian Post

Conform BBC, cel puțin șase creștini au fost uciși și multi altii au fost răniti grav, dupa ce mai multi oameni înarmați au deschis focul asupra unei biserici de langa Mombasa, Kenya. Doi extremiști islamisti au patruns în strigăte în Biserica lui Iisus, din Likoni, în timpul slujbei duminicale, și au tras focuri de arma asupra celor prezenti. Pastorul asistent Phillip Musasa s-a numarat printre cei uciși, iar mai multi copii se afla printre cei răniți. Liderii bisericii locale au declarat că atacul ar putea fi o razbunare pentru raidul recent al poliției, intr-o moschee cu legături suspecte cu extremiștii islamiști, Al Shabaab, dupa cum raporteaza Morning Star News. Acest grup are legatura cu mai multe atacuri recente asupra obiectivelor creștine din Kenya. Țara respinge gruparea Al Shabaab din Somalia vecina. Release International aminteste, intr-un articol, ca creștinii locali au declarat ca atacatorii inarmati ar fi încercat să atace, de asemenea, si Biserica Evanghelică din apropiere, dar nu ar fi reușit, din cauza prezenței numeroase a poliției. – See more at: http://www.lonews.ro Vezi articolul in Limba Engleza aici:

Sa ne rugam ça Dumnezeu sa intareasca toti vestitorii Evangheliei din zonele periculoase si sa-si intareasca copiii Sai care trec prin aceste persecutii, iar Cuvantul Sau sa continue sa lucreze la inima oamenilor spre mantuirea sufletelor lor!

Conform BBC, celpuținșaptecreștini aufostucișiși multialtii aufostrăniti grav,dupa cemai multioameniînarmați audeschisfoculasuprauneibiserici delanga Mombasa, Kenya.

photo credit Christian Post

Doi extremiști islamisti au patruns în strigăte de bucurie în Biserica lui Iisus, din Likoni, în timpul slujbei duminicale, și au tras focuri de arma asupra celor prezenti. Pastorul asistent Phillip Musasa s-a numarat printre cei uciși, iar mai multi copii se afla printre cei răniți.Liderii bisericii locale au declarat că atacul ar putea fi o razbunare pentru raidul recent al poliției, intr-o moschee cu legături suspecte cu extremiștii islamiști, Al Shabaab, dupa cum raporteaza Morning Star News. Acest grup are legatura cu mai multe atacuri recente asupra obiectivelor creștine din Kenya. Țara respinge gruparea Al Shabaab din Somalia vecina. Release International aminteste, intr-un articol, ca creștinii locali au declarat ca atacatorii inarmati ar fi încercat să atace, de asemenea, si Biserica Evanghelică din apropiere, dar nu ar fi reușit, din cauza prezenței numeroase a poliției. – See more at: http://www.lonews.ro/stiri/politici/10078-kenya-pastorul-si-alti-6-crestini-ucisi-in-timpul-slujbei-copii-raniti-grav.html#sthash.AT8DUyCB.dpuf

Comments are closed.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: