Despre obscenitate

Screen Shot 2014-04-06 at 2.51.25 PMPhoto credit Facebook via Agnus Dei

Dorin Muresan scrie:

Când am pătruns în mediul evanghelic, aşteptările mele erau supradimensionate de crezul că am pătruns într-o lume cu-adevărat nouă, în trupul lui Hristos, unde zvonăria grosolană, înţepăturile viclene şi ofensele gălăgioase nu îşi au locul. Nu mi-am imaginat nici o clipă că, odată ajuns aici, voi scrie aceste rânduri, dezgustat de spectacolul obscen care a pătruns, ca un vierme care îşi lasă excrementele pe unde apucă, într-un trup ce trebuie să fie sare şi lumină.

Am stat si noi de multe ori si ne-am gandit, de ce crestinii evanghelici, credinciosii, in loc sa vorbeasca despre dragostea frateasca, despre iubirea pe care ne-a aratat-o Domnul Isus murind pentru pacatele noastre, despre a ne ajuta si a ne incuraja unii pe altii in lupta zilnica ce o avem de luptat impotriva dusmanului nostru diavolul care cauta in fiecare zi sa ne departeze de Dumnezeu, si sa ne pierdem aceasta relatie pretioasa cu Domnul Nostru Isus Christos, despre a spune unii altora o vorba buna, si sa ne acoperim unii altora greselile, recurgem la mijloacele lumii, la tactica celui rau de a ne invinovatii unii pe altii cu tot felul de acuzatii, false sau fabricate, sau chiar nefalse. Biblia ne invata altfel, daca cineva a cazut intr-o greseala sau un pacat, noi sa ne rugam pentru acea persoana, si sa-l ajutam sa se ridice din nou si sa mearga mai departe ca sa-si poata aduce alergarea la un bun sfarsit, la capatul careia ne asteapta cununa biruintei. Zvonurile si barfa, fratilor nu are ce cauta intre credinciosi, si cei ce se ocupa de astfel de practici, inca se hranesc cu lapte duhovnicesc, si dragostea lui Dumnezeu nu se arata in viata si comportarea lor. ,,In adevar, cand intre voi sunt zavistii, certuri si desbinari, nu sunteti voi lumesti si nu traiti voi in felul celorlalti oameni?(1 Corinteni 3:3).”

Acesta este felul in care Apostolul Pavel scrie corintenilor, si ne atentioneaza sa nu fim si noi la fel.
Asadar sa urmarim si sa umblam sa avem dragostea. ,,Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmuieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de nelegiuire, ci se bucura de adevar, acopere totul, crede totul, nadajduieste totul, sufere totul. Dragostea nu va pieri niciodata(1 Corinteni 13: 4-8).”

Domnul sa ne ajute ca sa umblam pe calea cea ingusta care duce la fericire, si sa indemnam si pe altii sa calce pe ea!
Avram – comentariu, Blogul Agnus Dei

Dar sa citim in continuare acest articol de valoare spirituala si conduita crestina la link-ul de mai jos.

5 comentarii (+add yours?)

 1. Trackback: VIDEO: Vladimir Pustan – Conducerea şi întreaga Biserică Sfânta Treime a demisionat din Cultul Penticostal – Un nou început | agnus dei - english + romanian blog
 2. Trackback: Ce e NOU la PAGINA – Vladimir Pustan | agnus dei - english + romanian blog
 3. copiicerului
  apr. 07, 2014 @ 01:53:20

  Din nefericire este adevarat,mai ales cei ce am ales ca sa slujim Domnului suntem loviti chiar de cei din Casa noastra din Casa Domnului,eu am avut parte de lovituri multe desii slujesc de doar 2 ani caci tot atunci m-am intors la Domnul dar mi-a ramas un gust amar cand am vazut ca insusi pastorul care trebuia sa ne sustina chiar el incerca sa ne indeparteze de la a slujii,insa Domnul mi-a deschis alte usi,si acum face predici de la amvon pe seama mea si improasca cu norori dar de fapt nu are nici un motiv sa se planga impotriva mea dar si de data asta se vede cum pentru unii raman la a citi Cuvantul iar altii incearca sa-L si implineasca iar cei din urma vor fii tot timpul loviti.

 4. Valentina Necula
  apr. 10, 2014 @ 03:50:20

  Bine este ca atunci cand omul este vorbit de rau sa nu fie adevarat.De cele mai multe ori, si aici este hiba chiar se intampla lucruri incompatibile cu amvonul iar atunci cand vinovatul este descoperit NU VREA SA RECUNOASCA NICI IN RUPTUL CAPULUI.Si de aici incepe lupta intre cei care vor sa aplice metoda biblica si cei care vor sa bage gunoiul sub pres din ratiuni pur umane.Pacat ca vreti albul sa fie gri si negrul alb.

 5. stefan
  apr. 10, 2014 @ 07:02:08

  De ce te miri de ceea ce ti se intimpla ? E scris in Biblie ca cel firesc va prigoni pe cel duhovnicesc. Mai mult, te rog sa nu te simti jicnit dar mie Domnul mi-a vorbit intr-o situatie asemanatoare „De ce te crezi mai sfint ca Mine? Vrei sa ocolesti crucea ? Eu am venit la cei ce sunt oase din oasele Mele şi carne din carnea Mea si care a fost reacţia – s-au lepădat de Mine şi m-au dat în mâna voastră a „neamurilor” iar voi ?!?? La moarte nu avem nevoie de regele evrelor …..”
  Te rog nu uita ca mântuirea este personală.
  Apoi avertizarea ….se vor scula unii care nu vor cruta turma….??!??
  Domnul sa ne ajute sa rămânem în LUMINĂ că la acesta am fost rânduiţi .

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: