O familie din Republica Moldova se boteaza la Biserica Sfanta Treime Beius, dupa ce a urmarit predici la Ciresarii TV

In data de 20 aprilie, in seara zilei de Paste, la Biserica Sfanta Treime din Beius, Pastor Vladimir Pustan,  a avut loc un botez in apa. Au fost botezati dupa invatatura Nou Testamentala, 22 de persoane care au facut un legamant cu Domnul Isus Christos. La acest botez, au participat peste 1200 de persoane, printre care membrii din familiile celor ce au incheiat un legamant prin botezul in apa, la fel si rudenii si apropiati, care unii au calatorit din alte parti ale tarii.

Este de remarcat faptul ca printre cei ce au intrat in apa botezului, au fost si trei persoane care au calatorit din Republica Moldova un sot impreuna cu sotia si sora sotiei, care au primit pe Christos ca Mantuitor personal, prin intermediul mesajurilor programelor de la Ciresarii TV. Dorinta lor a fost ca sa se boteze in Biserica Sfanta Treime, locul de unde au aflat despre mantuirea in Isus Christos.

Acesta a fost al doilea botez in apa anul acesta la Biserica din Beius, numarul total al celor botezati anul acesta a ajuns la 45 de persoane. Fratele Pastor Vladimir Pustan a introdus pe fiecare din acesti frati si surori la momentul intrarii in apa botezului. A fost un timp foarte placut si emotionant atat pentru cei prezenti cat si pentru candidatii la botez. Ne rugam ca Domnul sa le dea putere si izbanda in calatoria lor prin aceasta lume si sa fie adevarate lumini pe fetele carora sa straluceasca chipul Domnului Isus .

Vladimir Pustan – O predică de la îngeri 

Botez in Apa

VIDEO by Fundatia Ciresarii

PAGINA Vladimir Pustan PREDICI

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: