Gabriel – Supravietuitor al avortului – Marsul pentru Viata Cluj-Napoca 2014

Gabriel Marsul pentru viata Cluj-Napoca

Gabriel – captura Marsul pentru Viata Cluj-Napoca

Gabriel: In urma cu vreo 19 ani, intr-o camera un pic mai mica si mai intunecoasa ma aflam si medicii au observat pe ecograf ca in vecinatatea mea se afla un fibrom. I-au spus mamei mele ca are doua optiuni, sau ca se pot intampla doua lucruri: In cel mai bun caz, voi muri doar eu. Si in cel mai rau caz, va muri si ea impreuna cu mine. Nu s-a intamplat asa.

La urmatorul ecograf, cand sarcina avea 3 luni, in urma multor rugaciuni, fibromul era disparut de tot. Si iata-ma, viu, inaintea dvs., pot sa ma bucur de cer, de voi, de flori pentru ca cineva a fost gata sa-si dea viata pentru un strain, la momentul respectiv. Insa, desi pe atunci un strain pentru ai mei, in ADN-ul meu aveam tot ce aveam sa devin si potentialul meu era cu totul acolo.

E nevoie de un pic de credinta, dar multumesc mamei mele ca a avut-o. Si ca si mine, acum la 18 ani, o multime de embrioni care sunt astazi in uterele mamelor lor,  au un strigat mut care ar suna ceva de genul:

Hei, am tot potentialul in mine. Totul e scris in codul meu genetic. Nu esti curioasa sa vezi cine sunt si ce am sa ajung? Dati-mi o sansa!

In incheiere, as dori sa citesc un citat extraordinar de la Blasie Pascal, care pe langa un matematician a fost si un ateu convertit la crestinism:

Ateii. – Ce motiv au să spună că nimeni nu poate învia? Ce e mai greu, să te naşti sau să învii, ceea ce n-a fost niciodată să fie, sau ceea ce a fost să mai fie? E mai greu să vii în fiinţă decât să revii în fiinţă? Obişnuinţa ne face s-o simţim pe una cu uşurinţă, iar pe cealaltă imposibilă; vulgar mod de a judeca! 

Oameni buni, nasterea e o minune, invierea e posibila si Hristos e viu!

 

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: