Lazar Gog – Protecţie împotriva leului de afară

Cuvantul Domnului spune in partea 1-a din versetul din Exod  40, „norul Domnului era deasupra cortului„. Ce insemneaza aceasta? Aceasta insemneaza ca Isus Hristos, cu gloria Lui, gloria este partea divina, ca si focul; Isus Hristos cu gloria Lui, cu prezenta Lui binecuvantata trebuie sa se vada deasupra cortului, deasupra cortului vostru, deasupra casei voastre. E o prezenta binecuvantata.

La inceputul secolului XX-lea, cand se faceau explorari si exploatari, in acelasi timp, in continentul african, europenii si americanii au inceput sa mearga cu gramada in Africa si sa cucereasca teritorii, sa-si asume acolo domenii si posesiuni. De asemenea, faceau campanii multe pentru vanat in junglele africane.

Dar nu toti cati mergeau acolo stiau ce sa faca si cum sa se apere. Asa ca, unii dintre cei ce s-au dus, fie sa cucereasca teritorii, fie sa organizeze state, fie sa vaneze, au fost invatati de bastinasi un fapt foarte important. Si faptul a fost acesta, s-a spus asa: „Pentru ca multi europeni au venit si au fost mancati de animale salbatice, daca se intampla cumva sa ramaneti in jungla in timpul noptii, mai ales intr-un teritoriu deschis, ati iesit din padure, si nemaivazand, animalele salbatice va pot ataca, solutia de iesire din impas este urmatoarea.

Cand ati vazut ca s-a inserat si nu mai aveti sanse sa ajungeti la locul unde trebuie sa va adapostiti, strangeti paie, strangeti iarba uscata, strangeti crengi uscate. Faceti cu iarba uscata, cu fanul, cu crengile uscate un cerc de jurul imprejurul vostru si stati in mijlocul cercului. Daca se intampla sa auziti ca un animal salbatic vine, atata va trebuieste, sa aveti un chibrit la voi. Aprindeti chibritul si dati foc cercului.

Pentru leul de afara, cercul de foc va fi o ofensa. Cand isi va intinde laba inspre voi, va fi ars. Pentru voi, care sunteti in interiorul cercului, va fii o pretectie.

Norul lui Dumnezeu trebuie sa fie protectia voastra. Trebuie sa fie deasupra casei voastre, dedesubtul casei voastre, de jurul imprejurul casei voastre si mai ales, trebuie sa fie in voi.

Va urma predica integrala…

PAGINA Lazar Gog PREDICI aici

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: