Lazăr Gog povesteşte – Criza în care mi-am pierdut cunoştinţa şi am fost în altă lume, timp de 5 zile

Screen Shot 2014-05-12 at 9.13.39 AMAs dori sa va dau un exemplu. In anul 2010, stiu ca v-ati rugat pentru mine, v-ati rugat pentru casa mea, Am trecut prin mai multe crize. Una din ele a fost de sanatate. O criza in care mi-am pierdut cunostinta si am fost in alta lume, timp de 5 zile.

Inainte, insa, de aceasta criza, bunul meu prieten si coleg de slujba, pastorul Dorin Druhora, s-a rugat pentru mine si pentru casa mea, intr-un grup de frati si surori, undeva dupa miezul noptii. A tinut un studiu biblic si apoi a zis: „As vrea sa ne rugam pentru un prieten scump.” N-a spus unde locuieste, cum il cheama, ce este, cine este.

S-au rugat si a venit cuvant din partea Domnului, pentru ca noi suntem o biserica si credinciosi care credem ca Dumnezeu vorbeste si astazi. Si vorbeste. Nu ne inchinam la un dumnezeu care-l dor dintii si e mut. Ci lui Dumnezeu, care este viu in vecii vecilor. Si cuvantul a iesit asa: „Barbatule, du-te inapoi in cetatea din care faci parte si spune unsului Meu,” a stiut Dumnezeu cine sunt, „ca focul nu s-a stins, cuptorul va arde mai tare, ba inca am sa-i ingadui sa coboare pana in valea umbrelor mortii. Si dupa ce va cobora in valea umbrelor mortii, de-acolo il voi ridica si-l voi folosi cu mai mare putere, pentru gloria Mea.”

A ezitat, fratele Dorin, cateva zile sa imi spuna, ca i-a fost frica sa-mi spuna ce cuvant a avut. S-a temut ca o sa fac  un atac de inima, un enfarct cerebral. La urma, mi-a spus. Si cuvantul acesta ne-a pus pe ganduri, si pe sotie si pe mine. Dar, cand eram in acea stare de sanatate precara si eram plecat in alta lume cu mintea, cu trupul, cu sufletul, cu duhul, medicii care m-au tratat au facut o conferinta- o conferinta medicala, in a treia zi. Si au chemat sotia, pe matusa, au chemat pe cei doi fii si fiica noastra si au zis asa: „Doamna Gog, domnilor Gog, dupa calculele noastre si dupa cartile noastre, dupa experienta noastra medicala…” si vreau sa va spun pentru gloria Domnului si spre slava Lui, nu spre slava noastra a oamenilor, medicul care m-a tratat este unul dintre cei mai mari medici  pentru tumori canceroase pe creier, medicul care a tratat pe senatorul Ted Kennedy.

„Am facut conferinta cu doctori din New York si Chicago. Si dupa calculele noastre, Domnul Gog nu-si va mai reveni niciodata. Este a treia zi in aceasta stare si nu-si va mai reveni niciodata. Noi credem, dupa experienta noastra, ca daca nu a murit pana acuma, este foarte posibil pana maine dimineata s-o mai duca, pana in a patra zi. E posibil sa faca o hemoragie puternica pe creier, care-i va fii fatala. Noi vrem sa va prevenim, sa stiti lucrurile acestea. In cazul ca va scapa de aceasta hemoragie, care este fatala, va fi o vegetala pentru restul vietii. O sa va spunem un centru unde sa-l duceti si va fii hranit prin siringa in stomac, n-o sa mai puteti avea grija de el.”

La care, sotia mea a spus doctorilor: „Domnilor doctori, eu va multumesc pentru grija care o dati sotului meu, apreciem stiinta medicala, si noi suntem oameni educati, sotul meu este doctor in teologie, dar, vreau sa va spun ca noi suntem oameni credinciosi care ne temem de Domnul si iubim pe Dumnezeu. Noi slujim un Dumnezeu care vorbeste si astazi. Noua ne-a spus Domnul ca o sa se intample lucrurile acestea inainte ca ele sa se intample.” Si le-a spus profetia. „Si de aceea,” le-a zis, „eu nu cred ca sotul meu va muri, nici ca va fi o vegetala. Dumnezeu il va ridica din conditia aceasta si va fi din nou in mijlocul familiei.” Si Dumnezeu a facut asa.

In a cincea zi, seara, in Denver, Colorado, la 1,600 km distanta de Los Angeles, unde locuim noi si unde eram eu in spital, un grup de frati pastori erau impreuna. Trebuia sa fiu si eu cu ei la acea conferinta. Un pastor american predica cuvantul Domnului si s-a oprit din predica. Era 8:30 seara. A zis: „Duhul Sfant ma opreste sa continui predica. Trebuie sa ne rugam pentru pastorul Gog.” S-au mai rugat in zilele acelea, dar a spus: „De data ceasta ne rugam diferit. Au chemat in fata pe un pastor din biserica de la noi, si l-a intrebat daca accepta sa ma substituie si sa-i faca ungere cu untdelemn lui Lazar Gog prin pastorul Cui. Fratele a acceptat. A venit in fata, s-au adunat pastorii in jurul lui si Dr. Dennis McGuire, care conducea lucrarea la uns cu untdelemn in numele Domnului Isus si a zis: „Lazare, te ung cu untdelemn in Numele Domnului.”

Si cat este de drept ca Domnul este viu si eu sunt viu in fata dvs. Am verificat, in clipa aceea era 7:30 in California. In clipa aceea, in spital, eu m-am trezit si am vorbit si sunt asa cum ma vedeti. Si Dumnezeu e mare!

Va urma predica integrala…

16 comentarii (+add yours?)

 1. Geanina Butaru
  mai 14, 2014 @ 10:56:43

  GLORIE CELUI CE A PROMIS CA VA FI CU NOI PANA LA SFAAARSITUL ZILELOR NOASTRE,E LUCRAREA LUI SI EL SE PROSLAVESTE!

 2. Long Life Israel
  mai 15, 2014 @ 03:45:44

  Slavit Sa die Domnul.Amin.

 3. Penticostali
  mai 15, 2014 @ 06:45:01

  Numai Dumnezeu si el/ei știu care este adevarul gol goluț totuși povestea este interesantă cum sa întâmplat si de ce sa întâmplat așa ceva asta devine si mai interesant dar, nu tine de competenta mea sau a unei ființe umane sa judece, Duhul lui Dumnezeu Rosh Kodesh va judeca care este adevarul ca tot ce sa spus aici nu este tot adevarul numai pe jumătate dar Slavit sa fie Domnul ca e sănătos si in mijlocul familiei

  • rodi
   mai 15, 2014 @ 07:19:20

   Tocmai ca aici este tot adevarul despre vindecarea miraculoasa a fratelui Gog si cum spunea dansul, slava este toata a Domnului pentru minunea asta. Ce povesteste fratele Gog aici, in aceasta relatare, are de a face cu subiectul predicii, care va fi evident cand voi termina si voi posta intreaga predica. Si sper ca pe Sambata sa o pot posta si atunci vom avea si contextul acestei marturii, care a mai facut-o fratele Gog, dar aici a spus partea din marturie de care e nevoie ca sa sublinieze un punct anumit.

   Stiu ca este un obicei, la noi, sa judecam omul cand are necaz sau atunci cand cade intr-o boala si sa asociem necazul cu ceva pacat faptuit. Si nu este treaba noastra. Multi sfinti au suferit pe nedrept. Fratele Wurmbrand a murit de cancer, in niste dureri groaznice; fratele Beni Faragau il amintea cand vorbea despre mama sa, care a suferit teribil inainte de a muri si de care zicea ca nu stia ca un om moare atat de greu. Deci, boala si necazul nu este intotdeauna o consecinta a vreunui pacat. Daca ar fi asa, toti am fi nimiciti de Dumnezeu deja. De aceea, este mai frateste ca sa ne uitam la o astfel de marturie si sa-L slavim pe Dumnezeu ca face astfel de minuni in mijlocul nostru si sa ne bucuram pentru aceasta, ceea ce si dvs. ati afirmat la sfarsitul comentului. In rest, ramane intre fratele Gog, biserica sa si Dumnezeu. God bless you!

 4. dininimapentrutine
  mai 15, 2014 @ 07:40:57

  Reblogged this on pastor ciprian barsan .

 5. Mircea
  mai 15, 2014 @ 10:47:22

  Interesant. Dumnezeu tau nu si-a updatat inca vocabularul? Nu stie ca noi nu mai avem cetătii, colibe, corturi, etc? Vorbeste ca acum 5000 de ani? Nu numai, vorbeste pe la spate in asa fel incat ceea ce spune se poate aplica oricui, oricand, oriunde.
  Io zic ca asta sînt aiureli sau minciuni.
  Oricum, nu este adevarat ca doctori nu au stiut ca te vei vindeca. Si avut o criză de memorie. A avut si nevasta mea si sa vindecat fara rugăciuni si profetii aiurea.

  • rodi
   mai 15, 2014 @ 11:59:35

   Mircea, batjocoriti profetii, il faceti pe pastorul Gog si intreaga lui biserica mincinosi. Va rog opriti-va. Cine sunteti? Ati fost la conferinta doctorilor cu sotia si copiii fratelui Gog? Sa stiti ca aici nu batjocoresti pur si simplu un om, ci batjocoriti o lucrare a lui Dumnezeu. Au fost cativa pastori in vizita la fr. Gog cand era in spital si au confirmat starea fratelui Gog, asta inseamna ca dvs. spuneti minciuni si neadevaruri. Si ce e mai grav, e ca batjocoriti o lucrare a lui Dumnezeu. Ce a avut sotia dvs. nu are nimic de-a face cu Pastorul Gog si ce i s-a intamplat lui. Dumnezeu l-a vindecat miraculos, ori va place ori nu si ce faceti este sa incercati sa furati din gloria lui Dumnezeu. Daca va legati de un om, atunci legati-va de om, nu de lucrarea Domnului. Imi pare rau sa v-o spun, dar ar trebui sa avem un respect si o frica de Domnul in privinta asta si sa nu facem afirmatii cum ne taie capul, ci doar dupa adevar, care dvs. nu il detineti in acest caz. De aceea, va rugam sa nu mai improscati cu noroi aici, ci bucurati-va ca Dumnezeu e milostiv si lung rabdator cu noi, cu toti si inca mai vindeca chiar si cand doctorii nu prea vad o sansa de vindecare. Dumnezeu sa va dea pace si liniste si sa ne traim cu toti in pace.

   • adiedy
    ian. 03, 2015 @ 15:07:00

    Nu conteaza ce spune Dl. Mircea sau face nu are cum sa ii fure din slava \gloria Lui Dumnezeu.

    • rodi
     ian. 03, 2015 @ 20:18:04

     Nimeni nu se poate atinge de gloria lui Dumnezeu, dar omul care minte despre o lucrare facuta de Dumnezeu si o atribuie altcuiva, fura si minte, pacatuieste impotriva lui Dumnezeu si impotriva fratelui sau. Si fara pocainta, in final, orice pacat duce la moarte… De aceea ne invata Cuvantul sa avem frica de Domnul….

 6. Mircea
  mai 15, 2014 @ 10:50:26

  Oh…Si acest accident dupa multiple profetii care spuneau că Crinisor va muri pentru ca a rupt biserica.

  • rodi
   mai 15, 2014 @ 12:09:22

   Tatal meu a fost prieten cu ambii, fr. Crinisor si fr. Gog. (Zic a fost, pentru ca tatal meu a plecat la Domnul). Si a avut respect enorm pentru ambii pastori si a stiut ca Dumnezeu ii va folosi in continuare, pe fiecare in lucrarea pentru care a fost ales. Si Pavel cu Barnaba s-au separat si fiecare si-a facut lucrarea mai departe. Cat despre proorocii, proorocii neadevarate au fost si vor mai fi, dar asta nu inseamna ca nu sunt si proorocii adevarate care chiar se implinesc. Daca au fost proorocii cum spuneti dvs., tot nu neaga proorocia care fratele Druhora a povestit-o de la cercul de rugaciune unde Dumnezeu i-a vorbit.

 7. Trackback: La Multi Ani !!! Pastorul Lazar Gog a implinit 60 de ani | agnus dei - english + romanian blog
 8. Trackback: Firuca Dumbrava – Marturie de vindecare de cancer | agnus dei - english + romanian blog
 9. john Fischer
  nov. 29, 2015 @ 16:07:33

  Voi aveti o credinta fireasca nu cea careeste data ca dar de Dumnezeu din Efeseni 2;8.Domnul Isus a fost facut ca om desavarsit pri suferinta. Apoi, Pavel spune ca, voua va fost dat harul nu numai sa credeti ci si sa suferiti impreuna cu Hristos.Si ca pastorul vostru, Dumnezeu are destui.

  Nu era necaesar sa il tina in viata pe Gog.Dar asta e,oamenii ingite pe nemestecate ce li se serveste.Realiatatea este cu totul alta.Dumnezeu vrea sa duca la slava pe sfintii Lui. Si un mijloc de a sfintii pe copii Lui este suferinta.Povestirile acestea sunt aberatii pe care naivii le ingit si se hranesc cu ele.Luati Cuvantul lui Dumnezeu si mancatil nu mai mancati povesti stintifice fantastice.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: