Ioan Peia – Despre evolutia Crestinismului Contemporan (2) Urmatorul camp de misiune pentru mine va fi China

Photo credit agapeoc.com

Fara indoiala, poate ca unul dintre cele mai dificile continente pentru vestirea Evangheliei este continentul nostru, in zilele acestea, pentru ca este o cadere libera a structurilor eclesiale si a impactului bisericilor istorice si bisericilor protestante si neoprotestante in spatiul european.

In sensul lucrurilor neasteptate care s eot intampla atunci cand esti chemat la o anumita lucrare, specific lucrarii pe care o fac, si aceea a postului si rugaciunii, este totdeauna legat de sensul descoperirii voii lui Dumnezeu si a planurilor Lui pentru o anumita zona si o anumita parte a lumii. Si intotdeauna este un sens al provocarii pentru ca esti chemat de Domnul intr-o anumita zona, cateodata, fara macar sa stii care este scopul Lui pentru inceput, in calatorie acolo. Si planul Lui si scopul Lui este dezvaluit, descoperit, atunci cand ai pus piciorul- pas cu pas. In sensul acesta, poate cel mai provocator sau frumos moment al calatoriei a fost in primavara anului trecut in insulele Samoa. Iar Siberia si Rusia, ca sa va spun asa, in general, este ceva placut si duios in inima mea. Daca ani de zile n-am putut sa gandesc despre Rusia  in termeni pozitivi, datorita experientei istorice a relatiei intre cele doua popoare, romani si rusi si in mod particular a faptului ca bunicul meu a fost prizonier in Rusia in timpul dupa Primul Razboi Mondial si al Doilea Razboi Mondial si a unor alte suferinte, descoperind dragostea Domnului Isus Hristos aratata in frati si prin fratii nostri rusi, am inceput sa iubesc Rusia si poporul rus.

Prin harul lui Dumnezeu nu s-au inchis portile/usile pentru Rusia, ci doar intr-un context al familiei care a avut nevoie de mine si a slujirii pe care Dumnezeu mi-a dat-o, lucrarea s-a rarit in Rusia. Si intelegerea pe care Domnul mi-a facut-o in ultimii 5 ani de zile este ca urmatorul camp de misiune pentru mine  si lucrarea specifica la care sunt chemat  sa o fac va fi in China.

Seria:

  1. Ioan Peia – Cand Legea intalneste Harul si Adevarul (1)
  2. Ioan Peia – Despre evolutia Crestinismului Contemporan (2) pagina actuala
  3. Ioan Peia – Despre rabdarea lui Hristos si a urmasilor Sai (3)
  4. Ioan Peia – In Memoriam Miruna Peia – Biruinta rabdarii in suferinta

VIDEO by Sa-l cunosc pe El

Comments are closed.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: