FILMUL: Strigătul mut – If you’ve never watched this, you should: The Silent Scream

ROMANIAN:

Unii spun că… Un avort este o intervenţie banală prin care se îndepărtează un ghem de ţesuturi numit produs de concepţie. Acesta este o parte din corpul mamei. E cam la fel ca la o apendicită. Sau la extracţia unei măsele. Decizia de a păstra sau nu sarcina este exclusiv problema privată a femeii, care are dreptul suveran de a hotărî ce face cu trupul ei. Aşadar, avortul trebuie să fie legal şi accesibil oricărei femei. Cei care fac avorturi salvează femeile de la o viaţă nefericită sau de la complicaţiile unui avort empiric. Avortul este sigur şi fără urmări. Avortul este soluţia cea mai potrivită pentru o sarcină nedorită!

Alţii cred că… Avortul este uciderea brutală a unei fiinţe umane, deplină, unică, lipsită de apărare. Copilul nenăscut este o persoană umană şi ar trebui să fie protejat prin lege la fel ca oricare dintre noi. Medicii avorţionişti sunt parte a unui business mondial care, sub aparenţa „ajutorării femeilor”, produce miliarde de dolari profit. Femeile care au făcut un avort suferă foarte des de urmări fizice şi psihice devastatoare. Avortul nu este niciodată o soluţie pentru o sarcină nedorită.

Ai vrea să afli adevărul despre avort? Documentarul medical „Strigătul mut”, unul din cele mai dramatice filme realizate vreodată, te va ajuta să înţelegi mai multe.

Vezi filmul şi mai rămâi pe saitul nostru. Vei afla lucruri pe care propaganda pro-avort n-ar vrea ca tu să le ştii vreodată. Citeste mai mult aici – http://www.strigatulmut.ro/pagina2/Sătul-deatâta-moarte.htm

Despre Doctorul Bernard Nathanson –

Bernard Nathanson, realizator al filmului „Strigătul mut”: „Sunt personal responsabil pentru 75.000 de avorturi” 

Bernard Nathanson (1926-2011) a fost un medic ginecolog american. A fost co-fondator al NARAL, Asociaţia Naţională pentru Abrogarea Legislaţiei contra Avortului, organizaţie cu un rol crucial în legalizarea avortului în SUA, în 1973, apoi director al Centrului pentru Drepturi Reproductive şi Sexuale din New York, una din marile clinici de avort. La sfârşitul anilor 1970, în urma unor studii şi observaţii personale, el a devenit un proeminent activist pro-life (anti-avort). A realizat filmele documentare Strigătul Mut (The Silent Scream) şi Eclipsa raţiunii (Eclipse of Reason). Autor al volumelor Avortând America (Aborting America) şi Mâna lui Dumnezeu (The Hand of God). (sursa http://www.strigatulmut.ro/)

The Silent Scream | Strigătul mut (Romanian subtitles) from provita on Vimeo.

ENGLISH:

The Silent Scream is a 1984 anti-abortion documentary video directed and narrated by Bernard Nathanson, an obstetrician, NARAL Pro-Choice America founder, and abortion provider turned pro-life activist, and produced in partnership with the National Right to Life Committee. The film depicts the abortion process via ultrasound and shows an abortion taking place in the uterus. During the abortion process, the fetus is described as appearing to make outcries of pain and discomfort. The video has been a popular tool used by the pro-life campaign in arguing against abortion. (Wikipedia)

The Silent Scream [high quality] from New Choices on Vimeo.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: