Florin Ianovici – Viata este o calatorie intre scaunul harului si scaunul de judecata a lui Hristos.

Harul lui Dumnezeu!

Faceţi ceea ce puteţi, cu ceea ce aveţi, acolo unde sunteţi. – Theodore Roosevelt

Coloseni 3:17 „Şi orice faceţi, cu cuvântul sau cu fapta, să faceţi totul în Numele Domnului Isus şi mulţumiţi, prin El, lui Dumnezeu Tatăl.”

Luni este ziua inceputurilor! Multa vreme nu am inteles de ce trebuie sa existe noaptea. Mi se parea ca fura vietii un timp esential. Acum stiu ca intre zile Dumnezeu a asternut noaptea pentru ca dimineata sa poti privi zorii cu o speranta noua. Si pentru ca multe sperante sunt inselatoare voi incepe spunand: harul tau Hristoase!

Luni este ziua inceputurilor! Dar oricat de mult as vrea ca anumite lucruri sa dispara iar altele sa fie noi, sunt constient ca facturile asteapta cuminti in sertarul lui Dumnezeu. De aceea voi incepe spunand: harul tau Hristoase!

Luni este ziua inceputurilor! Imi e clar ca atatea raspunsuri depind de mine dar si de oamenii din jur, de circumstante si factori ce nu pot fi controlati. Si pentru ca am inteles ca puterea mea e mica voi incepe spunand: harul tau Hristoase!

Viata este o calatorie intre scaunul harului (Evrei 4:16) si scaunul de judecata a lui Hristos. (2 Cor 5:10) Azi e luni, ziua inceputurilor, ziua in care voi spune: invata-ma har a lui Dumnezeu, pazeste-ma har a lui Dumnezeu, lumineaza-ma si tine-ma in mainile Tale strapunse caci doar Tu ti-ai castigat dreptul de a vorbi inimii noastre!

Sa aveti har!

Ce e NOU la PAGINA Florin Ianovici

Comments are closed.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: