Is Christ taken from the stories of pagan gods? Debunking atheists claims

You may have seen the dozens of atheists graphics circulating the Internet claiming Christ was taken from false pagan gods and is in fact „not real.” I would like to share this video and info-graphic which debunks these claims founded on nothing but intellectual dishonesty.
View The Story of Liberty website for additional resources:http://thestoryofliberty.homestead.co…

VIDEO by The Story of Liberty 

2 comentarii (+add yours?)

 1. Traian
  iun. 13, 2014 @ 09:20:31

  Am urmarit acest video interesant si bine documentat d.p.d.v al adevarului istoric real . Stiam despre statistica ravagiilor pe care le-a facut in credinta multor crestini documentarul Zeitgeist care pur si simplu a dorit sa dovedeasca ca , Crestinismul este doar o culegere de genul „copy-paste” din legendelor pagane care l-au precedat cu secole , unele cu mai mult de un mileniu . Dovezile aduse de Zeitgeist , desi nu au nici un suport academic real , fiind pura fantezie si minciuna dar foarte bine ticluite , daca nu sunt investigate atent in lumina dovezilor furnizate de stiinta istoriei si arheologiei , ele par ca ar fi „autentice” , „reale” …”istorice” … deci „adevarate” .

  Ceea ce totusi as adauga ca lipseste acestui documentar crestin de apologetica , realizat de The Story of Liberty , este intelegerea faptului ca atacurile de genul ca „Relatarile biblice despre Isus Cristos ar fi luate din povestile / miturile pagane anterioare aparitiei Crestinismului” nu sunt formulate de catre ATEI … autentici ! Desi sunt unii atei care au preluat aceste idei si care apoi le arunca pe piata media ( virtuala sau nu ) , originalitatea acestor idei nu este in Ateism ci in paganismul / misticismul colosului ocult NEW AGE , in Francmasonerie si in Teosofie . Documentarul crestin de apologetica , de mai jos , va dovedi acest lucru :

  –-This documentary exposes the Freemasonry , Theosophy and New Age influence on Zeitgeist and the Zeitgeist Movement ( realizat de Elliott Nesch )
  Zeitgeist Refuted Final Cut (Full Movie)
  http://www.holybibleprophecy.org/films/zeitgeist-refuted-final-cut/

  Aici este un alt documentar crestin de apologetica exact pe aceeasi TEMA :
  –- Zeitgeist infirmat ( subtitrat in lb. ROMANA !!! )

  • rodi
   iun. 13, 2014 @ 09:46:59

   Traian,
   ai dreptate ça aceste afirmatii vin de la paganism/misicism, dar in America, din cate am observat, ateii se folosesc de aceste afirmatii pentru ca ei lupta cel mai incersunat impotriva crestinilor.

   Multumesc pentru video, voi face o postare cu el, ca sa fie urmarit si de fratii Romani. Multumesc mult!!! God bless you!

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: