Florin Ianovici – Zidul despărţirii de Dumnezeu

Photo credit www.examiner.com


Ne luptam zilnic cu slabiciunile noastre indiferent de numarul de ani pe care i-am petrecut pe calea credintei. In unele lupte am biruit iar in alte lupte inca ne rugam pentru izbavire. De aceea nimeni nu poate spune ca este desavarsit pe calea lui Dumnezeu.

Dar chiar daca gresim in multe feluri, chiar daca uneori suntem biruiti, cea mai mare infrangere este aceea de a uita Cine ne iubeste…!

Deseori suntem inselati de cel rau si credem ca suntem lepadati de Dumnezeu si condamnati pentru vecie. Dar iata ce spune Domnul: Isaia 59:1 „Nu, mâna Domnului nu este prea scurtă ca să mântuiască, nici urechea Lui prea tare ca să audă,” Isaia 59:2 „ci nelegiuirile voastre pun un zid de despărţire între voi şi Dumnezeul vostru;

Fiecare pacat e o caramida, fiecare nelegiuire e o caramida dar nu un zid. In fapt, zidul se ridica atunci cand uiti ca Dumnezeu a murit la Golgota pentru tine, cand nu mai ai curajul de a marturisi lui Dumnezeu vina ta, cand intri in disperare crezand ca destinul tau e sa ramai cu porcii, ravnind dupa roscovele.

Toti avem multe caramizi, multe pacate dar nu trebuie sa inaltam un zid intre noi si Dumnezeu. Sa ne marturisim cu lacrimi durerea infrangerii, sa ne cerem iertare de la Dumnezeu ca sa nu construim cu mana noastra zidul despartirii.

Dumnezeu se mira de acest zid pe care noi il ridicam atunci cand uitam ca Fiul Lui, Hristos, a murit la cruce pentru noi. El zice: ,, „Nu, mâna Domnului nu este prea scurtă ca să mântuiască” …de acea: Isaia 1:18 „Veniţi totuşi să ne judecăm, zice Domnul. De vor fi păcatele voastre cum e cârmâzul, se vor face albe ca zăpada; de vor fi roşii ca purpura, se vor face ca lâna.”

Haideti sa vorbim cu Dumnezeu ca orice zid vinovat sa se surpe…!

PAGINA Florin Ianovici PREDICI

4 comentarii (+add yours?)

 1. cornelilioi
  iun. 26, 2014 @ 18:31:20

  Un mesaj extraordinar…..l-am ascultat LIVE fiind in Biserica Betel, ultima seara inainte de intoarcerea spre casa…..si inchinarea cu tinerii din biserica a fost…”ceva de dorit si in State…”

  • rodi
   iun. 26, 2014 @ 19:29:48

   este ceva de dorit… si ne imaginam ce clipe minunate ati avut la Bis. Betel! Dumnezeu ne-a binecuvantat, pe restul dintre noi, ca macar prin internet sa avem harul si partasia Bisericii Betel prin slujitorul Sau, Florin Ianovici! Ca si multi alti frati si surori, ii multumim Domnului pentru fratele Ianovici, familia sa si slujirea sa si ne rugam pentru el ca Domnul sa-l binecuvanteze si sa-l sustina prin Duhul Sau cel Sfant!

   • cornelilioi
    iun. 26, 2014 @ 19:34:55

    …iar Lunea seara, la programul saptamanal de rugaciune, te simti tot timpul ca la rugaciunile de acum 30-40 de ani colaborate cu staruinta dupa Duhul Sfant…dupa mine, poate sunt subiectiv ceea ce nu cred, la ora actuala este cea mai buna biserica de limba romana, nu numai din Romania….

    • rodi
     iun. 26, 2014 @ 19:39:38

     slava lui Dumnezeu pentru asa raport! Eram copil mic cand am venit din Romania, dar asa imi aduc aminte si eu rugaciunile fierbinti de la biserica de unde am plecat. Rareori le-am mai intalnit aici in America. Dar, inteleg ca fratii erau persecutati si vazuti inapoiati si poate i-a ajutat sa fie mai sinceri si mai cautatori de prezenta Domnului si mai reverenti de Casa Domnului.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: