O prinţesă valoroasă

Photo credit favim.com

Cu multumiri lui Ion Paul pentru linkul catre Ramona Scurtu!

Ramona Scurtu: De prea multe ori ti-ai spus ca tu nu poti. E momentul sa spui: STOP. Fiindca tu poti mai mult si esti mai mult. Trebuie sa-ti spun ca esti destula. Cine te are pe tine, are atat de mult incat sa fie fericit si atat de putin incat sa poata spune: Multumesc.

Esti frumoasa, indiferent de cat de mult sau de putin te incadrezi in sabloanele societatii. Nu trebuie sa te priezi pe un tipar, ci trebuie sa fi tu, in toata splendoarea ta. Tu stii sa iubesti. Simplul fapt ca le zambesti celorlalti si ca le dai o mana de ajutor arata acest lucru. Iubirea nu cere fapte mari, ci isi doreste sa fie construita din lucruri micute.

Esti mai valoroasa decat cel mai scump obiect de arta de pe pamant. Valoarea ta e demnitatea si respectul care-l ai fata de tine.

Esti mai mult suflet decat trup, de aceea iti spun: Cu cat vei arata mai putin din trupul tau, cu atat ti se va vedea sufletul mai tare.

Esti capabila, iar daca vrei, poti muta chiar si muntii. Ai o multime de talente care te fac deosebita. Vocea ta, felul tau de a scrie, stilul tau oratoric, felul in care tu te comporti cu ceilalti, si chiar felul in care pictezi. Talentele tale te fac sa fi altfel.

Tu, draga mea, esti o floare. De ce crezi ca vin oamenii atat de des la tine? Pentru ca ai un parfum foarte rar intalnit. De aceea, te sfatuiesc sa mergi in toata lumea si sa imprastii parfumul bucuriei tale.

Nu esti defecta si nici nu te-ai nascut in secolul gresit. Esti exact acolo unde trebuie sa fii. Tu esti aici ca sa faci diferenta intr-o lume care-si doreste sa fie la fel.

woman girl young love

Esti puternica, iar inima ta primeste toate loviturile cu fruntea in sus. Nu conteaza daca-ti mai scapa vreo lacrima din cand in cand pentru ca lacrimile sunt de cele mai multe ori semnul invingatorilor. Ai un potential imens. Tot ce iti propui poti sa duci pana la capat. Tu ai fost creata ca sa fii o biruitoare.

Esti o incurajare. Toate bataliile pe care le-ai dus pana acum, felul in care ai actionat i-a determinat pe altii sa mearga mai departe. O parte din lume traieste fiindca tu ai stiut cum sa traiesti.

Rugaciunea ta te inalta deasupra pamantului. Rugaciunea ta poate sa sperie furtunile, sa dea la o parte valurile, si mai mult de atat, sa inmulteasca binecuvantarile. Rugaciunea ta poate sa transforme viata.

Tu esti importanta. Nu trebuie sa incerci sa cuceresti inimile tuturor oamenilor, pentru ca vei ramane dezamagita. Bucura-te ca ai reusit sa-I cuceresti inima lui Dumnezeu.

Draga mea, esti minunata, extraordinara, superba si nespus de frumoasa. Oricine si-ar dori sa aiba o persoana ca tine langa el. Pentru tine ar lupta o armata intreaga, doar ca sa-ti castige inima. Te rog, nu te da pe putin, fiindca tu valorezi extrem de mult. Esti o adevarata printesa, dar nu ca toate celelalte, ci esti printesa cerului.

VIDEO by RamyScurtu

Comments are closed.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: