Florin Ianovici Jurnal de Misiune – Ziua a doua, Orsova – Turneu The Messengers ‘Esti Lumina Ochilor Sai’

 

Photo credit Dan Damian Facebook

Jurnal de misiune
Ziua a doua, Orsova

Situat in vecinatatea Serbiei, orasul Orsova are o frumusete aparte. Am ajuns dupa un drum greu in localitatea unde sunt putini credinciosi penticostali dar foarte inimosi. Ne-au asteptat cu ciorba de peste si pastrav.

Darius Zaharia este un tanar care a parasit California dupa 15 ani si a venit sa zideasca Imparatia lui Dumnezeu in Orsova. Un om plin de entuziasm si ravna care alaturi de conducatorul bisericii, fratele Vasile Nichescu fac o echipa extaordinara.

Sala de sport din Orsova a numarat 300 de oameni la ora inceperii, ceea ce reprezinta un numar deosebit cata vreme biserica are 30 de membri. The Messangers s-au inchinat lui Dumnezeu si au condus inimile oamenilor spre tronul de slava.

Mesajul biblic a adus cercetare si mangaiere sufleteasca. Candva in Orsova romanii fugeau spre libertate traversand inot distanta care ii despartea de o lume total diferita. In acesta seara Dumnezeu i-a chemat pe oameni sa strabata distanta de la pacat la neprihanire prin credinta in jertfa Fiului sau, Isus Hristos…!

Ne asteapta Fagetul!

Florin Ianovici

Vezi –

4 comentarii (+add yours?)

 1. andre
  iun. 23, 2014 @ 15:35:24

  puneti si de la Orsova programul video va rog

  • rodi
   iun. 23, 2014 @ 15:37:22

   andre, nu stiu daca este filmare postata public. Dar, stiu ca The Messengers vor pune filmarile la programul lor Pastorul Cel Bun (la televizor) dupa ce le vor prelucra. Noi vom posta absolut toate fisierele video care vor fi disponibile. Si speram ca vor fii mai multe.

 2. Olimpia Ionescu
  iun. 24, 2014 @ 05:51:14

  God bless you Rodi, it is such a blessing all these video, I am sure it is part of the personal revival for lots of Romanian Christians aroun this world, including me.

  • rodi
   iun. 24, 2014 @ 07:49:56

   Olimpia, ma bucur de tot ce spui. Multumesc pentru incurajare, Dumnezeu sa te binecuvanteze!!!Si El sa lucreze la inimile tuturor si a celor credinciosi, ca toti avem nevoie de Cuvantul Sau sa ne invioreze si in special la inimile celor ce nu_l cunosc inca pe El!

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: