Meriam Ibrahim a fost rearestata in Sudan impreuna cu sotul ei, la mai putin de 24 de ore dupa eliberare….

Photo credit http://www.telegraph.co.uk/ Poza facuta inainte de a fi rearestata Meriam, in cele cateva ore cand a fost iarasi impreuna cu sotul ei.

Sa continuam sa ne rugam pentru Meriam Ibrahim si familia ei!!!

Breaking news – Traducere Blogul Agnus Dei:

Update:

NBC News raporteaza: Sudan a convocat Ambasadorul Statelor Unite datorita asistentei acordate lui Meriam Ibrahim

O neantelegere de diplomatie a escalat miercuri, cand Sudan a convocat Ambasadorul Statelor Unite din cauza incercarii guvernului de la Washington de a asista o mama care a fost condamnata la moarte pentru ca a refuzat sa renunte la credinta ei de crestina. Meriam Ibrahim, in varsta de 27 de ani, a fost eliberata de aceasta pedeapsa luni, dar numai o zi mai tarziu agentia de Inteligenta Nationala si Serviciul de Securitate al Sudanului (NISS) a rearestat-o la aeroportul din Khartoum. NISS, o institutie care opereaza din umbra si este temuta, a spus pe situl ei de pe Facebook ca Ibrahim si familia ei au incercat sa calatoreasca in Statele Unite cu documente de la Ambasada din Sudanul de Sud, care s-a dezintegrat de vecinul din nord in anul 2011 dupa ani lungi de razboi civil. Pe acest site NISS spune in continuare ca Meriam avea visa americana, si ca incercarea ei de a folosi aceaste documente a fost considerata o „infractiune”.

 

Meriam Ibrahim, a fost rearestata in Sudan: Femeia crestina impreuna cu sotul ei au fost arestati la aeroport, dupa mai putin 24 de ore de la eliberarea ei.

VEZI aici detalii de la eliberarea ei cu mai putin de 24 de ore inaintea rearestarii- Meriam Ibrahim ELIBERATA !!! Femeia crestina (gravida) din Sudan, condamnată la moarte pentru apostazie, este libera!

Ziarul Christian post raporteaza ca Meriam Ibrahim, femeia sudaneza si mama a doi copii care a fost eliberata din inchisoare lunea trecuta, dupa ce a fost condamnata la moarte prin spanzurare, pentru ca s-a convertit la crestinism, a fost rearestata. Lucrul acesta a fost confirmat de avocatul Mohaned Mustafa El-Nour care se ocupa de cazul ei. El a spus ca Meriam Ibrahim, impreuna cu sotul ei Daniel Wani au fost arestati la aeroport in timp ce se pregateau sa plece din tara.

Ibrahim si Wani, care este cetatean american, au fost la aeroport impreuna cu cei doi copii ai lor, incercand sa paraseasca tara, cand nu mai putin de 40 de agenti de securitate au retinut-o pe prizonera care  a fost eliberata cu mai putin de o zi inainte – raporteaza agentia BBC.

Ziarul Telegraf raporteaza ca nu a fost dat nici un motiv pentru arestarea Lui Meriam si sotului ei, dar sunt rapoarte care au parvenit marti inspre noapte, in care ei sunt acuzati ca au falsificat documente si au dat declaratii false dupa ce au incercat sa paraseasca tara prin Sud Sudan, cu destinatia America.

Oficialitatile sudaneze au declarat ca cei doi soti, au fost numai interogati pentru cateva ore, si apoi eliberati, pentru ca au incercat sa paraseasca tara cu ajutorul unor documente false. Ei trebuie sa apara in fata judecatorului , si nu pot parasi tara pana ce cazul lor nu se rezolva.

Nu cunoastem alte amanunte pana la ora actuala, si inca nu se stie in ce stare se afla aceasta femeie, si locul unde este tinuta, si nici motivul pentru care ea a fost rearestata. Vow reveni cu detalii in moment ce le vom avea la indemana.

7 comentarii (+add yours?)

 1. Lucia Tudosa
  iun. 25, 2014 @ 00:41:51

  Doamne ajut-o sa paraseasca acea tara diabolica !

 2. ioan17
  iun. 25, 2014 @ 05:52:24

  Sudan Summons U.S. Ambassador Over Assistance to Meriam Ibrahim
  A diplomatic spat escalated Wednesday as Sudan summoned the U.S. ambassador over Washington’s attempts to assist a mother who had been sentenced to death for refusing to denounce Christianity. Meriam Ibrahim, 27, was freed from death row on Monday but just one day later Sudan’s National Intelligence and Security Service (NISS) re-arrested her at Khartoum’s airport. The NISS, a shadowy and feared institution, said on its Facebook page that Ibrahim and her family had been attempting to travel to the U.S. with documents from the embassy of South Sudan, which split from its northern neighbor in 2011 after years of civil war. It said she was carrying a U.S. visa, and that her attempts to use the documents were considered a „criminal offense.”
  http://www.nbcnews.com/news/world/sudan-summons-u-s-ambassador-over-assistance-meriam-ibrahim-n140206

  • rodi
   iun. 25, 2014 @ 08:33:57

   Dumnezeu sa o tina pe Meriam tare, ca acesti oameni plini de ura nu vor sa o lase sa scape cu viata. Diavolul lucra din rasputeri impotriva ei sa-i ia viata.

 3. Trackback: Update: Rudele lui Meriam Ibrahim Incearca sa O Dovedeasca Musulmana | agnus dei - english + romanian blog
 4. Trackback: Rudeniile lui Meriam Ibrahim au Retras Actele de Proces Impotriva Mamei Crestine i crestine | agnus dei - english + romanian blog
 5. Trackback: Libertate! Meriam Ibrahim a parasit Sudanul. In drum spre America, s-a oprit in Italia la invitatia lui Papa Francisc | agnus dei - english + romanian blog
Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: