Florin Ianovici Jurnal de Misiune – Turneu cu The Messengers Giurgiu – 30 Iunie 2014

In vizita la o casa de copii din județul Prahova. Photo Dan Damian

Jurnal de misune
Ziua a douăsprezecea, Giurgiu

Pe holul ateneului Nicolae Bălănescu ne-a întâmpinat un citat al celui care a donat această clădire municipalității, citat care ne îndemna să ne trezim de dimineață, când alții dorm și să lucrăm pentru ca noi să avem destul și să prisosească pentru alții. Se pare că Nicolae Bălănescu a înțeles cum sta lucrurile în viața.

Giurgiu e o zonă grea în sensul că oamenii se întorc mai greu la Dumnezeu. Dar marea durere e data de faptul că mai mereu au fost frământări printre credincioși. Dumnezeu să se îndure!

Pastorul Tudor Pașol ne-a fost gazdă. Mulțumim frumos! Pastorul baptist Dumitru Viorel a cerut binecuvăntarea Domnului pentru întreg programul. The Messangers au fost pentru prima data la Giurgiu. Saptămâna viitoare va fi Speranța. E un timp de har pentru Giurgiu. Să dea Dumnezeu rod bogat!

Mesajul biblic ne-a purtat în fața Acelui care a binecuvântat cele cinci pâini și doi pești într-un fel de matematică specială, cerească. La rugăciunea finală prin care am cerut iertare Domnului pentru păcatele noastre și am rugat pe Dumnezeu să ne ajute să ne cheltuim pentru folosul aproapelui, au fost multe mâini ridicate. Dumnezeu să lucreze în continuare. Am mulțumit lui Dumnezeu pentru ajutorul și prezența Sa prin pastorul Lucian Asan.

Am rămas pe holurile ateneului mult timp după ce s-a terminat programul. Cât de rare sunt cuvintele bune pe care oamenii le așteaptă și le doresc!

Mâine, la capăt de turneu, ne așteaptă Bucureștiul!

Comments are closed.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: