Florin Ianovici Jurnal de Misiune – Turneu cu The Messengers Ploiesti – 29 Iunie 2014

Jurnal de misiune
Ziua a unsprezecea, Ploiești

Dimineață am mers la biserica Elim. Pastorul Irinel Cazacu, un prieten, este la fel de jovial și dinamic ca întotdeauna. Are un râs contagios…! El mărturisea că a crescut cu muzica grupului The Messangers și că visul lui a fost să îi asculte live. Ne-a cerut expres să revenim…!

Credincioșii baptiști au un locaș de închinare nou și frumos. Dar nimic nu se compară cu oamenii care prin bunătatea lor au dat un farmec aparte întâlnirii. Deși programul s-a prelungit nimeni nu a dorit să plece. A fost mai degrabă o dimineață pentru credincioșii prezenți deși mesajul a fost unul strict de evanghelizare: ,,doi tâlhari, două destine!”

La rugăciunea finală prin care am îndemnat la o viață trăită cu Hristos au fost măini ridicate. Dumnezeu sa le cuprindă în bunătatea Lui.

După amiază am mers la biserica Logos. A fost ca și dimineață arhiplin. Să dea Dumnezeu să ne fie pline locașurile de închinare. A fost o atmosferă caldă în care oamenii cântau cu ochii închiși, conectați la Dumnezeul cel viu.

Ploieștiul are credincioși deosebiți. Aceasta e impresia mea. Deosebiți în sensul în care bunul simț și purtările alese devin din ce în ce mai rare. Am remarcat la Logos mulți prieteni.

A fost o seara în care am învațat drumul Anei sau drumul biruinței. La final ne-am rugat cerând ca Dumnezeu să lucreze în viețile noastre. Doar El îi știe pe cei care au luat in aceea seară o hotărâre de a trăi pentru Dumnezeu…!

Am ajuns acasă frânt de oboseală. Mă gândeam că în două zile turneul se va încheia. Deja m-a cuprins regretul…!

The Messengers & Florin Ianovici Ploiesti 2012

Comments are closed.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: