VIDEO Florin Ianovici – Cum sa ajungi in Cer – Ultima zi din Turneu cu The Messengers, Bucuresti 1 Iulie 2014

Photo Credit Biserica Betel Bucuresti

Photo Credit Biserica Betel Bucuresti

Dumnezeu, din cer, a asezat in inima mea un gand. Am bagat de seama ca orice lucru pe acest pamant, bun, e fragmentar, pana si cea mai frumoasa zi. Tot se sfarseste. Dumnezeu vorbeste in acest text si ne spune sa ne pregatim de o sarbatoare care nu s-a mai intamplat. O cununie vesnica ne va incununa capul si vom canta, nu cu ochii pe ceas, ci cu ochii pe Isus. Imi pare rau, intr-un fel, ca voi (the Messengers) veti pleca acasa. Dar stiu ca Dumnezeu din cer ne va biencuvanta daca vom fi cu viata si ne vom intalniIar de nu, Dumnezeu ne pregateste o sarbatoare in cer. In seara aceasta mi-am pus o intrebare, pentru ca  Biblia spune ca un inger a iesit de la Dumnezeu si ingerul acesta a fost vazut de un suflet, de un om,  si a fost intrebat: Ce faci? Asa cum Lidia a visat un inger al Domnului, care a zis: Am un pachet pentru tine, pe care-l vei lua tu, pentru ca esti vindecata. M-am gandit in aceasta seara la aceasta intrebare: Cum sa fac sa ajung la aceasta sarbatoare in cer? Cum sa fac sa fiu acolo, in ceruri, la Dumnezeu? Si  ar trebui sa ne preocupe, ca sa avem si noi promisiunea care o face Domnul Isus Hristos: Voi fii in mijlocul vostru, veti fii poporul Meu si va fi o bucurie vesnica. Si pentru orice suflet care vrea sa plece acasa cu  un gand din partea Domnului, as vrea ca sa primeasca trei lucruri la care m-am gandit, pe baza textului Biblic.

1. Intreaba-te: Unde te duci? 

Florin Ianovici Bucuresti BetelFratii mei, surorile mele, pana vom ajunge la acea sarbatoare, ne vom pune o intrebare, pentru ca atunci cand ingerul a iesit, stiti ce a intrebat acest om, care a avut aceasta vedenie? „Unde te duci?” Ce i-a raspuns ingerul acestui om? „ma duc sa masor Ierusalimul.” In aceasta seara, vreau sa va spun ca numai cei care isi pun intrebarea „unde te duci”, vor ajunge undeva. Nicaieri nu va ajunge cineva care nu-si pune intrebarea: Unde te duci. Sunt oameni care de pe-o zi pe alta isi traiesc cum vor ei viata. Sunt oameni care de pe-o zi pe alta, traiesc fara un plan. Daca vrei s-ajungi undeva, pune-ti impreuna intrebarea, cu cel ce a vazut ingerul Domnului: „Unde te duci?” In seara aceasta, iubitii Domnului, as vrea sa va spun ca oricarui om care-si pune aceasta intrebare (unde te duci), Domnul ii spune ce are de gand sa faca. Stiti ce face Dumnezeu in aceasta seara, aici in adunare? Masoara lungimi si latimi. Asta face. In fiecare zi din viata noastra, Dumnezeu masoara lungimi si latimi- pentru cine ai alergat si cat ai strans.

Si Biblia spune ca, in cer, Dumnezeu nu masoara portofelele. Dumnezeu nu masoara turnuri omenesti. Dumnezeu nu masoara nimic, din ceea ce noi, aici, pe pamantul acesta masuram cu atata si cu atata ingrijorare. Dumnezeu nu masoara nici macar lungimea numelui cuiva. Dumnezeu masoara un singur lucru- Ierusalimul. Si Dumnezeu spune: „Orice om, care va zidi impreuna cu Mine, va avea strans in hambarele cerului. Si Dumnezeu ne spune in aceasta seara, iubitii Domnului, ca un singur lucru se masoara in cer. Fiti atenti ce va spun. Unii dintre noi nu mai suntem asa tineri. Nici eu nu mai sunt tanar. Gata- in a doua parte a vietii. Dumnezeu ne spune, in aceasta seara, ca singurul lucru care se masoara in cer, nu este nici hainele care le ai in garderoba, niciodata. Inca, Biblia spune ca le vor manca moliile si le vor fura hotii. Dumnezeu nu masoar nici numarul camerelor care le ai in casa pe care o ai. Dumnezeu masoara un singur lucru: Cat ai zidit Ierusalimul.

Sunt onorat, fratii mei. Sunt onorat ca am putut sa merg cu voi si am putut sa zidim Ierusalimul. Ma simt imbogatit, ma simt bucuros, ma simt onorat de Dumnezeu, sa pot zidi Ierusalimul. Nimic pe pamantul acesta nu va fi masurat, in afara de zidirea pe care am facut-o in numele Lui.

Biblia spune in felul urmator. Intotdeauna, cand e vorba despre credinta, omul construieste. Si orice este facut fara credinta este daramare. Tu poti sa spui, la sfarsitul vietii, in felul urmator: „Am construit o casa, mi-am construit o profesie.” Si Dumnezeu spune: „Pentru Mine, toate lucrurile acestea sunt zero.” Numai credinta poate sa construiasca si orice om care nu L-a cunoscut pe Dumnezeu, el nu construieste. Ci de la nastere, pana la moarte, darama. Nici un om care n-a crezut in Dumnezeu si  si nu traieste in credinta data sfintilor odata pentru totdeauna, el niciodata nu construieste, ci numai darama. Va spun inca odata, apasat: Indiferent de ce-ai realizat in viata, lipsa credintei, orice s-ar numi viata ta si orice realizari ai avea in viata ta, de fapt, totul este o ruina, o paragina.  Uitati ce spune Cuvantul lui Dumnezeu; spune in felul urmator in Ieremia 44:22-

Domnul n’a putut să mai sufere lucrul acesta, din pricina răutăţii faptelor voastre, din pricina urîciunilor pe cari le-aţi săvîrşit; şi de aceea ţara voastră a ajuns o paragină, un pustiu, o pricină de blestem, cum vedeţi astăzi.

Adica, lipsa credintei si trairea in necredinta, orice ai lasat in urma, pentru Domnul Dumnezeu inseamna daramare, pustiire, paragina, ruina. Oricat de bine sunt vopsite lucrurile si cat de impunator ar arata ei pe pamant, orice om ce nu traieste in credinta, este un om care de la nastere pana la moarte darama continu. Va vine sa credeti lucrul asta? Asta spune Dumnezeu. Si asta este marea inselaciunea celui rau. In aceasta seara, as vrea sa stam impreuna, sa spunem asa: „Doamne, da-mi prin Duhul Sfant, puterea sa ma intreb unde ma duc.Ce construiesc? Ce masori ina ceasta seara? Si sa traiesc pentru lauda numelui Tau.

2. Intreaba-te: Ce aperi tu?

Un lucru care m-am gandit sa-l impartasesc cu dvs. A venit, in vedenie, un om cu o sfoara, sa masoare Ierusalimul. A putut s-o faca? Nu spune Biblia. Dar, spune Biblia in felul urmator. La un moment dat, Domnul Dumnezeu a zis: „Ierusalimul nu va mai fi masurat, pentru ca Ierusalimul trebuie sa fie o cetate deschisa.” Cand s-a dus sa masoare, de fapt, n-a putut sa masoare, pentru ca Biblia spune ca multimeac celor care sunt in Ierusalim, facea ca Ierusalimul sa fie nemasurat. Eu, in aceasta seara, vreau sa va spun un lucru care ma framanta tot turneul din care l-am impartasit in fiecare seara. Vreau sa va intreb in aceasta seara un lucru, iubitii Domnului. Stiti care este cea mai mare nenorocire a unei biserici? Sa-si puna ziduri si traiasca intre ziduri. Biblia spune ca Ierusalimul trebuie sa fie o cetate deschisa. Adica, e loc de o vioara si e loc si de chitara. Adica, e loc si de America si de Romania. Si pentru baptisti si pentru penticostali. In seara aceasta putem sa fim cu totii aici, binecuvantat sa fie Dumnezeu.

Cea mai mare nenorocire pe care am vazut-o in tara si in general, cand este vorba despre credinta, e vorba sa aparam si sa luptam pentru o lupta pe care Dumnezeu nu ne-a dat-o niciodata. Ce aperi tu? Stiti intamplarea aceea, cu tufa de trandafiri? Se plimba tarina Ecaterina intr-o zi. A iesit prin parc si a mers ceva timp. La un moment dat, a ajuns in fata unui soldat, care in mijlocul parcului statea de paza, cu pusca in mana. Il intreaba tarina: „Ce pazesti tu, aici?” La care, el a zis: „Dar, nu-i treaba mea sa stiu ce pazesc. Pe mine m-a pus domn capitan sa pazesc, eu pazesc.” „Si totusi, ce pazesti aicea?” Zice: „Nu stiu, nu ma intrebasem. Eu sunt aicea si pazesc.” Foarte intrigata, tarina s-a dus si a stat de vorba cu comandantul si a zis: „Dar ce pazeste soldatul acela in post?” Zice: „Nu stiu ce pazeste.” Zice: „Pai, de ce l-ai trimis?” „Pai,” zice, „eu nici asta nu stiu sa va spun, pentru ca eu asta am primit si eu asta o fac.” Si s-a uitat in istoria aceasta si au vazut caci cu 20 de ani mai inainte, primisera o tufa de trandafiri fantastici si au plantat-o in parc. Era un trandafir rar si taranii rusi nu stiau ce rar era si de frica sa nu fie furat, au pus acolo un soldat. De 20 de ani, ofilise tufa, dar soldatul statea acolo si pazea. Atata energie si atata lupta si atata truda pentru niste lucruri care nu-i apartin niciodata lui Dumnezeu.

Hai sa intrebam in aceasta seara un lucru foarte simplu. Fiti atenti: Cati dintre dvs. vreti sa aveti ungerea Duhului Sfant, plinatatea Duhului Sfant? Foarte bine. Domnul sa va binecuvanteze! Ce spune Domnul Dumnezeu? Cum il da Dumnezeu? Zice asa: „veţi primi o putere, cînd Se va pogorî Duhul Sfînt peste voi, şi-Mi veţi fi martori în Ierusalim, în toată Iudea, în Samaria, şi pînă la marginile pămîntului.`` Prima intrebare: Care Ierusalim? Matei 23:37 – Ierusalime, Ierusalime, care omori pe prooroci şi ucizi cu pietre pe cei trimeşi la tine! De cîte ori am vrut să strîng pe copiii tăi cum îşi strînge găina puii supt aripi, şi n’aţi vrut! Care este primul loc care trebuie sa-l viziteze un om plin de Duhul Sfant? „Da-mi Doamne Duhul Sfant ca sa pot dormi in biserica linistit si sa ma bucur la ideea ca-s penticostal. Biblia spune ca primim Duhul Sfant ca sa mergem acolo unde exista pericol, acolo unde exista ratacire, acolo unde exista oameni infierbantati, acolo unde sunt oameni a carui minte n-a cunoscut inca pe Dumnezeu. Noi primim Duhul Sfant ca sa mergem sa biruim Ierusalimul. Binecuvantat sa fie Dumnezeu!

Si apoi, spune Biblia: „Mergeti in Ierusalim, daca nu in Ierusalim, mergeti in toata Iudea. Si care-i Iudea? Hai sa vedem. Ce spune Cuvantul lui Dumnezeu despre Iudea? Ioan 7:1- După aceea, Isus străbătea Galilea; nu voia să stea în Iudea, pentrucă Iudeii căutau să -L omoare. Ati inteles ideea? Spune Dumnezeu: „Eu iti dau o masura mare de Duhul Sfant, numai, tu unde vrei sa mergi cu ea?” „La mall. Imi pierd zilele si viata asa. Si dupa ce am stat o saptamana, sa ma rog lui Dumnezeu, dupa aceea, sa stau linistit si sa-mi traiesc viata intr-un mod ciudat.” Dumnezeu spune: „Pentru cei ce vor sa mearga in Ierusalim, le dau Duh Sfant.” Pentru cei ce vor sa mearga in Iudea, le dau Duh Sfant.”  Si apoi, spune Biblia ca Domnul Isus, cand a ajuns la fantana la Samaria, a stat de vorba cu femeia. Si ce i-a zis femeia, cand i-a cerut Domnul Isus Hristos sa-I dea apa? „Tu, iudeu, imi ceri mie sa-ti dau apa?” Intr-adevar spunea ea, intre iudei si samariteni nu era nicio legatura. Pai, de aceea iti da Dumnezeu Duhul Sfant, ca sa te duci sa spui barbatului tau, care e asa cum este, ca Dumnezeu e bun si Ierusalimul e o cetate deschisa. Si ca e loc pentru oricine. Dar nu mai stati asa mirati cand intra cineva in biserica care nu seamana cu noi. Dati slava lui Dumnezeu, ca de-aia Ierusalimul e un loc deschis, sa intre oricine si apoi sa iesim copii de Dumnezeu.

Noi trebuie sa mergem peste tot, unde Domnul Hristos doreste ca sa lucram. Stiti ce as recomanda eu fratilor slujitori? Sa mearga 2 saptamani cu Messengers in turneu. Cand se vor intoarce acasa, sa vedeti ce isi iubesc turma. Sa vedeti ce o sa-si iubeasca turma. Sa vedeti ce o sa-si iubeasca lucrurile pe care le fac. Pentru ca de multe ori ii vad pe oameni, ca sunt aparatori a unor lucruri ciudate. De ce aia? De ce aia? Trebuie sa faci aia intr-un fel… Iubitii Domnului, Ierusalimul este un loc deschis. Cetatea lui Dumnezeu e loc deschis. In seara aceasta sunt oameni cu par alb, sunt tineri, sunt copii. Binecuvantat sa fie Dumnezeu. Biserica este locul unde fiecare isi gaseste in Domnul odihna. Si ma bucur pentru lucrul acesta si dau lauda lui Dumnezeu.

Cand ai facut asta ultima data? 

Luca 4;18- ,,Duhul Domnului este peste Mine, pentrucă M’a uns să vestesc săracilor Evanghelia; M’a trimes să tămăduiesc pe cei cu inima zdrobită, să propovăduiesc robilor de război slobozirea, şi orbilor căpătarea vederii; să dau drumul celor apăsaţi, Cand ai facut asta ultima data? Dar de ce sa vestesc saracilor Evanghelia? „M-a uns sa duc saracilor paine.” Biblia nu spune asta. Spune: „M-a uns sa duc saracilor Evanghelia.” Stiti de ce? Saracii, mai mult decat o paine, au nevoie de vestea ca cineva ii iubeste neconditionat. Saracia nu e numai in afara, e mai mult  inauntru. Si saracii au nevoie sa stie ca ei sunt iubiti de Dumnezeu. De aceea, du si vesteste saracilor Evanghelia. „Da-mi, Doamne, Duhul Sfant.” Si tu nu te duci nici la vecinul tau. Esti certat, nu-i spui nici buna seara. In schimb, vii la biserica si spui: „Da-mi Duhul Sfant.” Ierusalimul e o cetate deschisa; noi n-am inteles lucrul asta. Ca da ca nu vom intelege lucrul acesta, atuncea ce sa faca Dumnezeu cu vietile noastre? Spune Biblia in felul urmator. „sa tamaduiesc pe cei cu inima zdrobita”.

Am citit ceva frumos in Talmud. In Talmud se spune ca daca vizitezi pe cineva amarat, a saisprezecea parte din boala sau necaz i-l iei, cand vii la vizita. Adica. daca te duci, scrie Talmudul, la un om care e amarat, numai faptul ca esti acolo- au calculat ei, nu stiu cum, ca a saisprezecea parte din boala, din amaraciune, din necaz, il iei cu tine. Stiti ce m-am gandit azi, cand am citit lucrul asta? Sa ma duc la cineva de vreo 10 ori. Daca ma duc de vreo 10 ori, va fi mai sanatos. Pentru ca asta spune Biblia, ca pe noi ne-a facut sa fim un Ierusalim deschis. Pana la urma, asta e menirea noastra, asta este rolul nostru. Rolul nostru este sa mangaiem pe cei cu inima zdrobita. Binecuvantat sa fie Dumnezeu! Si asta zice Dumnezeu ca trebuie sa facem- să propovăduiesc robilor de război slobozirea, şi orbilor căpătarea vederii; să dau drumul celor apăsaţi, 

Iti da Dumnezeu ungerea Duhului Sfant cat vrei. Priviti-ma in ochi cand va spun: Puterea noastra este slaba, pentru ca dupa ce Dumnezeu ne-o da, stam cu ea fara sa facem nimic. Ea creste pe masura ce o intrebuintezi. De fiecare data cand am terminat in turneul acesta, vreo seara de Evanghelizare, mereu am inceput obositi, iar la sfarsit eram plini de putere si de prospetime. Am o intelegere cu Domnul si i-am spus mereu Domnului: Daca vorbeste Florin Ianovici, da-i toata oboseala slujbei. Dar daca vorbeste puterea Duhului Sfant prin mine, da-mi Doamne odihna Duhului. Asa ma simteam dupa fiecare Evanghelizare, cand ne-a prins 12, 1, 2, si am stat si m-am rugat cu oamenii care au iesit in fata. Laudat sa fie Domnul Dumnezeu. Vreau sa va spun un lucru, dragii mei, puteti incerca cu viatmine, nu-i rau. Eu va spun un lucru: Orice om care implineste Cuvantul Domnului, fiind un Ierusalim deschis, primeste putere de-a sta in picioare, de prospetime si vei fii un om plin de putere. Ma uit la oameni care sunt credinciosi, stiti cum sunt oamenii acestia? Verzi. Binecuvantat sa fie Domnul. Au seva din Dumnezeu. De aceea, Dumnezeu sa ne ajute, Dumnezeu sa ne binecuvanteze in vecii vecilor.

3. Trebuie luata o decizie

Vreau sa inchei in aceasta seara, spunandu-va un lucru, iubitii Domnului. Daca primul lucru pe care-l  facem este sa ne punem o intrebare, ce-l de-al doilea este o promisiune a lui Dumnezeu, intr-un final, Dumnezeu din ceruri ne cere sa luam o decizie. Spune Domnul asa: Veti fi la sarbatoare cu Mine, veti fi bucurosi vesnic daca o sa va puneti intrebarea: Ce ati masurat astazi, ce vi s-a masurat, cum stati inaintea lui Dumnezeu? Sa fiti un Ierusalim deschis- ajuta-ne, Doamne ca sa putem fi ai Domnului. Si nu in ultimul rand, Biblia spune ca trebuie sa luam o decizie in functie de un imperativ. Se uita Domnul si spune: Vrei sa fi Ierusalim? Vreau. Vrei sa fi la sarbatoare? Vreau. „Fugi din Babilon,” zice Domnul. Dar, fugi. Nu scrie acolo: Dumnezeu sa te ajute sa fugi, ca Dumnezeu te ajuta, in timp ce fugi. Tu trebuie sa fugi.

Biblia spune ca un Ierusalim deschis nu inseamna sa faci din slobozenie o haina a rautatii. Deschis nu inseamna sa faci tot ce iti trece tie prin cap. Deschis nu inseamna sa faci orice. Biblia spune, iubitii Domnului, ca suntem lumina ochilor Lui si vreau sa va spun un lucru, ca sa ma intelegeti in aceasta seara. Cand Biblia spune de lumina ochilor Lui, stiti la care parte se refera? La pupila. Se spune ca e cea mai sensibila parte din ochi. Si Domnul Dumnezeu spune in aceasta seara: Pentru Mine sunteti de pret. Pentru ca, cine dintre noi nu tine la lumina ochilor lui? Adica, vreau sa vad. Si Dumnezeu spune: „Aveti pret pentru Mine, de aceea eu va iubesc. Dar va trebui sa mai intelegeti un lucru, ca modul in care Eu sunt vazut este modul in care voi traiti. Modul in care Eu sunt inaltat este modul in care voi ma onorati. A fi lumina ochilor lui Dumnezeu inseamna dragoste, dar inseamna si responsabilitatea de a-L propovadui pe Dumnezeu cu cinste. Biblia ne spune in aceasta seara ca noi trebuie sa facem un lucru. Fratii mei, surorile mele, priviti-ma in ochi cand va spun: Despartiti-va de Babilon. O sa spuneti: Dar, ce inseamna Babilonul, pastore? Ce este pana la urma Babilonul? Babilonul reprezinta tot ce este despartit de Dumnezeu. Sistemul lumii, lumea aceasta si modul cum este construita, nu-i mai mult decat un Babilon.

Aici spune Cuvantul lui Dumnezeu in felul urmator, cu privire la Babilon: Apocalipsa 18:2 – El a strigat cu glas tare, şi a zis: ,,A căzut, a căzut, Babilonul cel mare! A ajuns un locaş al dracilor, o închisoare a oricărui duh necurat, o închisoare a oricărei păsări necurate şi urîte; pentrucă toate neamurile au băut din vinul mîniei curviei ei, şi împăraţii pămîntului au curvit cu ea, şi negustorii pămîntului s’au îmbogăţit prin risipa desfătării ei.„ Ce inseamna Babilonul? Babilonul inseamna sa traiesti in neoranduiala. Sa traiesti despartit de Dumnezeu. Sa traiesti dupa mintea ta. Sa traiesti dupa placerile tale, sa traiesti fara nicio frica de Dumnezeu. Sa traiesti fara Scriptura, sa traiesti fara rugaciune. Sa traiesti fara grija aceasta de-a te gandide ce-ai fost creat. Asta inseamna Babilon. Biblia spune ca a fugi de Babilon depinde de fiecare dintre noi. Asta trebuie sa facem.

Vreti la sarbatoare sus in cer? Puneti-va o intrebare: Unde te duci? Vreti la sarbatoare sus in cer? Primeste promisiunea LuiEsti lumina ochilor Mei. Pune Domnul o intrebare. Imi place aceasta intrebare. Este o intrebare extraordinara. Éste o intrebare, poate, pentru cineva care se indoieste de iubirea Domnului. Osea 11:8-9a – ,,Cum să te dau Efraime? Cum să te predau Israele? Cum să-ţi fac ca Admei? Cum să te fac ca Ţeboimul? Mi se sbate inima în Mine, şi tot lăuntrul Mi se mişcă de milă! Nu voi lucra după mînia Mea aprinsă, nu voi mai nimici pe Efraim; căci Eu sînt Dumnezeu, nu un om.  Asta spune Dumnezeu in aceasta seara. Dumnezeu spune: „Eu n-am sa te dau.” Dar, pune-ti aceasta intrebare si primeste promisiunea aceasta.

Vreti, iubitii Domnului, credinciosii care suntem aicea, vreti sa avem o altfel de atitudine si o altfel de perceptie? Nu stiu, ati bagat de seama, ca daca la ora 10 vine cineva care nu se pricepe, vine pe mijlocul adunarii. Ba se duce in stanga, ba se duce in dreapta. Noi, suparat ca de ce omul acela ne deranjeaza. Noi, suparati de un lucru. Noi, suparati de un altul. Dar, v-ati pus oare intrebarea daca omul credincios are o altfel de mentalitate? O altfel de gandire? Ca de fapt, un om care-i derutat, ai putea sa-i oferi o directie in viata? Ca orice om care nu-si gaseste locul, de fapt, e o cerinta de la Dumnezeu sa-l ajutam sa-si gaseasca locul? Te-ai gandit vreodata ca Dumnezeu din cer se uita la tine, masoara si latimea si lungimea si ca Dumnezeu ar vrea sa fim o bisericadeschisa? Oameni deschisi? Binecuvantat sa fie Dumnezeu. Laudat sa fie Domnul. Sunt atatea lucruri pe care nu le pricepem. Habar n-am de ce anumite lucruri se intampla. Dar stiti ceva? Ma duc inainte cu Dumnezeu. Si voi face voia lui Dumnezeu si vreau sa-L iubesc pe Dumnezeu cu toata inima si puterea mea. Ia o decizie in aceasta seara si oricine ai fi, tanar, sau in varsta, ia o decizie in aceasta seara si spune Domnului: Nu vreau sa ma lipsesc de Tine, Doamne. Am parte de sarbatoare sus in cer. Cand vine clipa necazului, cand vine clipa rautatii, cand vine clipa judecatii, Biblia spune ca Babilonul se prabuseste. Ierusalimul sta in picioare. Dumnezeu a zis: In clipa necazului, Eu sunt acolo. Binecuvantasa fie Dumnezeu. Mai devreme sau mai tarziu va cadea Babilonul. Ierusalimul va sta in picioare. Si daca tu esti parte din zidirea Ierusalimului, vei sta si tu in picioare.

Mi-am amintit astazi despre un caz de la Botosani. O mamica a fost la doctor si i-a spus: „Dvs. sunteti insarcinata. Problema a fost ca doctorii au spus: „Daca veti naste acest copil si daca acceptati sa  nasteti acest copil, dvs. aproape 100% ca veti muri. Nu veti putea da nastere acestui copil, decat cu pretul vietii dvs.” Si i-a zis: „Ce puteti face in asemenea conditii este un avort. Cine mi-a spus lucrul asta era pastorul la care femeia era credincioasa in biserica. M-a intrebat si a zis: „Florine, tu ce zici?” Zic: „Ce sa zic? Mai putin important e ce zic eu, dar ce zice ea? Si ce zice el?” „Ea a venit la mine sa ceara un sfat. Am zis: ‘Hai sa ne rugam. Hai sa ne rugam, sa ne vorbeasca Domnul Dumnezeu.'” Pentru ca sunt decizii care trebuie sa le ia cel in cauza. In sfarsit, aproape de momentul cand trebuia sa ia decizia finala, a venit mamica la biserica s a zis: „M-am rugat si Domnul mi-a vorbit.” „Si ce ti-a spus Domnul?” a intrebat pastorul. A zis: „Prefer ca acest copil sa-l vad, fie si doar cateva minute, dar nu pot sa ma despart de el o vesnicie. Il voi naste cu orice risc. Poate ca nu voi trai decat cateva minute dupa nastere, cand sa-l vad, dar nu voi accepta un avort, care ma va desparte de el o viata intreaga.” Domnul, in aceasta seara, iti spune: „Iesi din Babilon si desparte-te de Babilon,” ca s-ar putea sa te lipsesti de sarbatoarea lui Dumnezeu pe totdeauna. S-ar putea, cateva clipe, sa stai fata in fata cu Babilonul, sa-ti dea sa bei din potirul ei care-i ametitor si o sa-ti placa. Si apoi, sa pierzi totul. In aceasta seara, Dumnezeu te cheama sa fi un Ierusalim deschis si sa fi partas la sarbatoare.

Biserica Betel Bucuresti, Crangasi (01.07.2014)
Turneu The Messengers „Esti lumina ochilor Lui”.
Predici pentru vremuri grele – http://www.fiti-oameni.ro

Predica – Cum sa ajungi in cer

Urmareste programul intreg cu Messengers aici:

fa click: http://www.bisericabetel.ro/live

Si apoi selecteaza Marti, 1 Iulie 2014

Echipa turneului Esti Lumina Ochilor Lui in ultima seara la biserica Betel Bucuresti. Photo credit Dan Damian.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: