Update: Rudele lui Meriam Ibrahim Incearca sa O Dovedeasca Musulmana

46bd5-meriamibrahimnewpan30

Citeste si

 

Un nou proces juridic impotriva lui Meriam Yahia Ibrahim

Sursa Christian Post, 4 iulie 2014
Traducere Blogul Agnus Dei

Crestina sudaneza Miriam Ibrahim, se confrunta cu un nou proces juridic, dupa ce joi, neamurile ei islamiste au inaintat acte de instanta, in care vor sa dovedeasca ca este islamista, ceea ce ar face ca casatoria ei cu un crestin sa fie ilegala, dupa legea islamica Shariah. Acest proces ar putea intarzia si mai mult speranta ca ea impreuna cu sotul ei si copiii sa plece in Statele Unite, unde sa caute refugiu.

Avocatul lui Meriam, Mohaned Mostafa, a adaugat ca femeia crestina Meriam, inca nu a fost instiintata de acest proces adus impotriva ei.

El a confirmat faptul ca acest caz a fost depus impotriva ei, in instanta de familii ,,ca sa dovedeasca ca Meriam este de  Abrar si ea este una din familie”, referindu-se la numele de Abrar al-Hadi  Mohamed Abdalia, numele cu care familia o identifica.

Mustafa a spus ca inca nu se stie data cand acest caz va fi audiat. dar si-a impartasit sperantele ca acest caz va fi anulat.

Meriam Ibrahim s familyMeriam (27 de ani) cu sotul ei Daniel Wani, baietelul de 22 de luni care a stat cu mamica lui in inchisoare si fetita nou nascuta.Photo credit breitbart.com & nydailynews.com

~~~

Photo credit www.bbc.co.uk

Micuta care s-a nascut, in timp ce mamica ei era legata cu lanturi la picioare. Meriam despre nasterea fetitei: Cand The Guardian a intrebat-o pe Ibrahim daca este ingrijorata ca astfel de conditii vor afecta sanatatea copilului, ea a raspuns: ,,Ceva s-a intamplat cu fetita,” explicand ca a fost dezabilitata fizic cand s-a nascut. ,,Nu stiu daca in viitor, va avea nevoie de suport ca sa umble sau nu.”

Continuati sa purtati aceasta familie in rugaciunile voastre! Dumnezeu sa-i intareasca prin toate greutatile acestea!

Comments are closed.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

<span>%d</span> blogeri au apreciat: