VIDEO cu Teroristii Islamisti din Moscheea al-Aqsa, de pe Muntele Templului

Citeste mai multe articole in legatura cu Templu din Israel aici –

VIDEO si mai multe articole – Totul este gata pentru construirea Noului Templu la Ierusalim

Photo credit abujomaa.wordpress.com

Institutul Templului

Publicat in 14 Iulie 2014 Traducere Blogul Agnus Dei

Un metraj (filmare) luat  Dumnica 13 Iulie dinauntrul moskeii al-Aqsa, dezvaluie ceea ce a devenit un evenimet obisnuit in acest „loc de inchinare” islamic. Ascunzandu-se in moskee, un loc in care politia nu intra, teroristii musulmani arunca afara pe usa, cu pietre si dispozitive incendiare, la politie, si la evreii ce se inchina la Muntele Templului.

Asa dupa cum s-a raportat ieri(dumninica), sute de musulmani, multi dintre ei mascati, s-au baricadat in interiorul moskeii al-Aqsa de unde au atacat politia si pe evreii care se inchinau pe Muntele Templului. De acolo aruncau afara pe usa cu pietre si dispozitive incendiare. In timpul acestor ciocniri, zeci de politisti si musulmani au fost raniti, ceea ce a pricinuit ca politia sa inchida Muntele la evrei, si sa aresteze 10 insurgenti musulmani.

Cand Comandantul Districului de Politie Israelian, Avi Biton a fost intrebat, de ce musulmanii nu au fost opriti sa intre la Muntele Templului cu arsenalul de pietre si focuri de artificii, el a admis ca musulmanii sunt controlati extrem de superficial cand intra pe la punctul de securitate de la Templul Muntelui, in contrast cu controlul viguros efectuat evreilor care au dorinta sa intre si sa se inchine la Muntele Templului.

Reprezentantii miscarii Muntele Templului, si-au exprimat uimirea la felul in care fortele de politie, intr-un mod constant si persistent, nu poate sa opreasca violenta si incitarea musulmanilor la Muntele Templului, in timp ce evreilor care intra acolo li se aplica perchezitii invazive si umilitoare cautand articole religioase, cum ar fi carti de rugaciune, sau steaua lui David.

VIDEO by The Temple Institute

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: