Florin Ianovici – Cine are pasiune pentru Dumnezeu va stii sa-si iubeasca sotia…

Photo credit vk.com

Am condus 5 grupuri de Evanghelizare pana acuma. Cinci grupuri din biserica mea le-am format si am mers in Evanghelizare. Cantam impreuna, ne rugam impreuna.

Stiti de ce am condus 5 grupuri? Pentru ca nu mai sunt. Acuma il formez pe al saselea. Dar, de ce nu mai sunt 5 grupuri? Toti s-au casatorit.

Si cei mai multi s-au casatorit unii cu altii. Pentru ca vreau sa va spun un lucru: cand cunosti un om mai bine? La pizza. Serios? Cand cunosti un om mai bine? La mall. Pai, oameni buni, cand mergem la mall  sau sa bem o cafea „everybody’s nice” (toti sunt faini). Ce-i mare lucru? Tu zambesti, eu zambesc, tu te imbraci frumos….

Dar, cand mergi in lucrare, atunci cunosti un om- cand n-ai cum sa te odihnesti la vreme, cand se strica masina, cand incep sa vina problemele si atunci il vezi pe Johnny, care era foarte nice, cum il apuca nervii. Si atunci vezi reactia, lucrarea.

Atunci iti dai seama cat poate un om. Si atunci, cand vezi oboseala drumului si cand ai nevoie de tarie spirituala, vezi cine-i gaina si cine-i vultur. Iertati-ma de expresie.

Asa sa va cunoasteti.

Sa-l cunosti pe sotul tau, cum si cat se roaga. Sa-l cunosti cum traieste pentru Dumnezeu.

Vreau sa va spun un lucru: Cine are pasiune pentru Dumnezeu, va stii sa-si iubeasca sotia. Cine n-are foc pentru Dumnezeu, nu va avea pentru nimeni in viata. Jarul pentru Dumnezeu e chezasia pasiunii pentru cei de langa tine. Dumnezeu, cand e jar in inima, iti iubesti si mama, si tata, iti iubesti sotia, copiii, si dusmanii.

Pentru ca asta face focul lui Dumnezeu.

 Vezi /Citeste mesajul integral aici…

Ce e NOU la PAGINA Florin Ianovici

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: