Rudeniile lui Meriam Ibrahim au Retras Actele de Proces Impotriva Mamei Crestine Condamnata la Moarte Pentru Apostazie

Photo credit www.veooz.com

Rudeniile lui Meriam Ibrahim au retras actele de proces impotriva ei; Aceasta ar putea permite familiei sa plece in Statele Unite

Sursa: The Christian Post Traducere: Blogul Agnus Dei

Actele de proces de judecata care au fost intocmite impotriva lui Meriam Ibrahim de catre rudeniile ei in Sudan, au fost retrase, a declarat un avocat care a lucrat la cazul acesta. Aceasta ar putea da cale libera familiei pentru a pleca in Statele Unite.

,,Noi nu mai mergem inainte cu acest proces de judecata, a spus avocatul rudeniilor, Abdel Rahman  Malek, agentiei de presa Reuters.

Malek nu a dat un motiv pentru retragerea actelor de proces.

Grupuri care monitorizeaza persecutiile, impreuna cu parlamentarii americani au facut presiune pentru a se acorda pasaj liber familiei pentru a pleca in Statele Unite.

Saptamana trecuta, Reprezentantul Rudy Hultgren din Illinois a sprijinit trecerea unui proiect de lege care reautorizeaza Comisia Statelor Unite de Libertate Religioasa Internationala, o comisie federala vizata sa apere dreptul universal de libertate religioasa sau de credinta de peste hotare.

,,Ca cineva cu convingeri religioase profunde, eu cred ca fiecare are dreptul fundamental sa-si exercite credinta si sa-si practice religia indiferent unde traiesc pe acest pamant. In timp ce Meriam Ibrahim ramane in conditii de siguranta dar in limbo legal, la Ambasada Americana din Sudan, este imperativ ca sa mentinem vigilenta in protejarea libertatii religioase de peste hotare”, a spus Hultgren.

,,Prin natura omului, fiecarei fiinte umane ii este data anumite drepturi. care include dreptul fundamental de credinta, pe care nici un guvern poate sa-l atace pe drept. Este de un interes comun pentru umanitate ca sa apere pe acesti persecutati pentru exprimarea credintei lor si pentru practicarea religiei lor.”

Doamne ajuta!

Citeste despre cazul lui Meriam si Daniel aici:

 

Comments are closed.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: