Tony Palmer, omul care a spus ca protestul lui Luther s-a terminat, a murit intr-un accident de motocicleta in Marea Britanie

Tony Palmer cu Kenneth Copeland Photo credit ratherexposethem.blogspot.com

Episcopul Tony Palmer, omul care a spus ca protestul lui Luther s-a terminat, a murit intr-un accident

Aflam din mai multe surse ca Episcopul Anglican, Tony Palmer, care a servit ca Episcop la Comuniunea Bisericilor Episcopale de Evanghelici, a murit intr-un accident de motocicleta in Marea Britanie.

Serviciul de stiri catolice, relateaza ca Tony Palmer mergea cu motocicleta sa, cand s-a ciocnit fata in fata cu o masina care venea inspre el pe sens gresit. In urma acestui accident, el a fost luat cu elicopterul si dus de urgenta la spital. El a fost dus la sala de operatie unde doctorii au incercat timp de zece ore sa-l salveze dar nu au reusit. El a murit din cauza ranilor provocate de acest accident, ce s-a intamplat in dimineata zilei de 20 Iulie.

Nu de mult Tony Palmer a avut o intalnire cu Papa Francis, la Vatican si a incercat sa uneasca evanghelicii cu catolicii spunand ca diferentele dintre catolici si protestanti nu este semnificativa. Tot el a declarat la o conferinta carismatica tinuta de tele-evanghelistul Kenneth Copeland, ca protestul lui Luther s-a terminat, si a prezentat un video cu un mesaj de unitate si dragoste frateasca, la cerinta lui Papa Francis.

Vezi si – VIDEO SUBTITRATE (2) + Transcript: Papa Francisc, prin episcopul anglican Tony Palmer, solicită carismaticilor și penticostalilor adunați la o conferință a Kenneth Copeland Ministry să se unească cu biserica mama

Video prezentat la Conferinta Carismatica a Kenneth Copeland:

Miracolul unitatii a inceput

Fa click aici sa citesti mesajul din video

11 comentarii (+add yours?)

 1. Trackback: VIDEO SUBTITRATE (2) + Transcript: Papa Francisc, prin episcopul anglican Tony Palmer, solicită carismaticilor și penticostalilor adunați la o conferință a Kenneth Copeland Ministry să se unească cu biserica mama | agnus dei - english + romanian bl
 2. gabebogdan
  iul. 22, 2014 @ 01:08:52

  Interesting….

 3. ramo
  iul. 22, 2014 @ 15:04:11

  mda… nu e chiar o diferenta mica cum zice el…e un semn de intrebare ce s-a intamplat cu el!!!Avea un comportament gresit zic eu in fatza lui D-zeu in acest videoclip cu toata reuniunea lui!!!

 4. ramo
  iul. 22, 2014 @ 15:05:07

  Domnul sa ne lumineze mai mult pe toti!

 5. misucroitor
  iul. 24, 2014 @ 16:06:48

  Reblogged this on misucroitor.

 6. toni
  nov. 03, 2014 @ 08:53:42

  sa ne fereasca Domnul de toti mincinosii si sa ne lumineze mintea!!!!!!!!!!!!!

 7. Un Pacatos, iertat !!!
  ian. 08, 2015 @ 03:42:09

  Vreau doar sa va rog, sa citit cu atentie Biblia..
  Cel rau „se va preface intr-un inger de lumina”, ca multi sa creada o erezie…
  Compromisul in credinta mantuirii, inseamna MAREA LEPADARE, de care vorbeste Pavel…

  In plus… omul care in acest video „vorbea in limbi, adica prin Duhul”, este o MINCIUNA SI UN FALS…

  Nici pe departe vorbirea in limbi, NU este ceea ce a vorbit acel om in rugaciunea lui..
  Dupa cum se vede, incearca sa „IMITE – vorbirea in felurite limbi..” ( si totusi multi il cred :(( ) !!!

 8. novak arpy
  aug. 08, 2015 @ 06:47:03

  Am văzut şi eu acest video. Lucru ce am remarcat a fost: cel care a postat video ul a dat un titlu fals: conferința penticostală. Din film însă mi-am dat seama că sub nici o formă nu o fost conferință penticostală, ci carizmatică. Dar unii duc în eroare intenționat, ca să defăimeze. Vorbirea în limbi în acest video e departe de ce am văzut eu la frații penticostali. Acolo am văzut cercetare, era tradus, ştiam că Dumnezeu ne cercetează în schimb aici şi mi s a părut din start dubios.

  Nu ne putem uni cu catolicii niciodată pt că nu putem schimba Scriptura. Vor să închidem ochii şi de dragul unității să renunțăm la lucruri pt care au murit frați de ai noştri. Acest papă e dubios dar şi aceşti păstori care îmbrățișează unitatea cu orice preț.

  • rodi
   aug. 08, 2015 @ 23:03:22

   exista mare confuzie din afara penticostalismului (bineinteles) despre diferentele dintre penticostali si carismatici. Unii considera si pastori baptisti care nu sunt cesationisti, deci cred ca darurile Duhului Sfant continua chiar si dupa vremea apostolilor, ii numesc si pe acesti pastori baptisti ‘carismatici’. Dar, ei nu sunt carismatici sunt baptisti care cred in continuitatea darurilor Duhului Sfant, pentru ca ei cred ca e scriptural. … Deci, de atatea ori au/am fost caracterizati penticostalii gresit si numiti carismatici, ca nu prea mai incearca sa corecteze nimeni aceasta greseala…

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: