ASOCIATIA POLITISTILOR CRESTINI DIN ROMANIA – iulie 2014

APCIn anul 1999 a aparut Asociatia Politistilor Crestini din Romania, o organizatie interconfesionala, care promoveaza atat respectarea legilor statutului Roman, cat si respectarea principiilor lui Dumnezeu.

Stefan Gheorghe Seuleanu: In anul 1999 am contactat un politist crestin din Marea Briatnie, printr-un misionar si afland ca exista o asociatie crestina in Marea Britanie, prin intermediul acestui politist crestin am intrat in posesia statului Asociatiei Politistilor Crestini a Marea Britanie si in felul acesta ne-am gandit si noi, cativa politisti crestini Din Romania, sa constituim o asociatie similara.

Iar, aceasta asociatie are cateva scopuri bine definite:

Stefan Gheorghe Seuleanu: Prin asociatia crestinilor politisti din Romania, incercam sa determinam colegii nostri de serviciu, din structurile de autoritate, nu numai din afacerile ministerului de interne, ci si din celelalte structuri de autoritate din Romania, sa respecte legile tarii si principiile biblice, principiile crestine. De fapt, a crestinismului, Romania fiind declarata o tara crestina.

Prin aceasta asociatie, care a fost fondata in baza ordonantei 26, din mai 2000, in urma unei hotariri judecatoresti definitive si irevocabile (Judecatoria Cluj), fac parte politisti, pompieri, jandarmi, politie de frontiera, politie locala si din alte structuri, din ministerul afacerilor de interne. In asociatie fac parte politisti crestini din confesiunile crestine existente in Romania: Baptisti, Penticostali, Crestini dupa Evanghelie, Carismatici, Sambatari, Vineyard, Ortodocsi, deasemenea Unitaristi care doresc sa traiasca efectiv conform principiilor biblice si deasemenea, noi respectam si promovarea legilor tarii pentru ca in Cuvantul lui Dumnezeu ni se spune foarte clar caci nicio randuire nu este lasata fara voia lui Dumnezeu. Dumnezeu, fiind un Dumnezeu al ordinii si a disciplinei iubeste autoritatea. In Romani 13 insasi Dumnezeu este cel care ridica dregatorii intr-o natiune, iar noi trebuie sa respectam legile tarii.

In cadrul asociatiei desfasuram activitati, cum ar fi conferinte nationale si internationale, la care participa toti colegii care vor sa beneficieze de consiliere biblica, deasemenea, sa ne rugam impreuna Domnului Isus Hristos si deasemenea, sa depunem marturii, felul in care fiecare, indiferent de confesiunea crestina, au ajuns la cunostinta faptului ca exista Dumnezeu, ca Isus Hristos este Domnul si au si ei nevoie de Mantuitorul pentru ca viata lor sa fie schimbata, familia lor sa fie schimbata si sa traiasca dupa modelul Domnului Isus Hristos.

Activitatile asociatiei politistilor crestini din Romania sunt relevante pentru politistii romani. Iar acestea, se reflecta in conduita zilnica a membrilor acesteia.

Deci, aceasta activitate se rasfrange prin modelul personal, in primul rand. Deci, noi vrem sa dovedim ca suntem crestini practicanti. Adica, cei care implinim, nu numai vorbim despre Domnul Isus Hristos, ci si traim efectiv principiile biblice si putem sa influentam in felul acesta si pe aproapele nostru, pe cel cu care venim in contact cat in timpul serviciului, cat si in timpul liber. Asociatia Politistilor Crestini in Romania are un caracter national. Iar reprezentantii acesteia se afla in toate colturile tarii.

Filiale avem in Cluj, unde este si sediul central al asociatiei din Romania. Avem o filiala la Oradea, o filiala la Bucuresti si reprezentanti in 36 de judete.

Toti aceia care doresc sa se alature Asociatiei Politistilor Crestini din Romania trebuie sa respecte urmatoarele instructiuni: Se pot inscrie atat politisti crestini di orice confesiune crestina din tara. Conform statutului asociatiei, ei la inscriere trebuie sa completeze o cerere prin care solicita dorinta lor de a face parte din Asociatia Politistilor Crestini din Romania. Aceasta cerere o gasesc pe saitul asociatiei si apoi trebuie sa subscrie si marturia de credinta, pentru ca suntem prin actiune declarata „CRESTINA” si trebuie deasemenea sa si dovedim, nu numai cu vorba, ci si mai ales cu fapta, ca intr-adevar respectam principiile biblice.

VIDEO by Alfa Omega TV

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

<span>%d</span> blogeri au apreciat: