Libertate! Meriam Ibrahim a parasit Sudanul. In drum spre America, s-a oprit in Italia la invitatia lui Papa Francisc

Meriam cu cei doi copii Photo credit http://www.telegraph.co.uk/

Citeste despre cazul lui Meriam si Daniel aici, in postarile anterioare:

Desigur, mana cea tare a lui Dumnezeu i-a scos din Sudan pe Meriam Ibrahim, sotul Daniel Wani si cei doi copii. Avocatul lui Meriam spune ca sentinta nu a fost anulat, cum s-a raportat in presa si familia nu avea permisiunea (din partea guvernului) sa paraseasca tara. Mai multe detalii asupra acestui fapt nu avem deocamdata.

Photo credit www.ilfogliettone.it

Dupa o luna de zile petrecuta in Ambasada Americana din Khartoum, Meriam Ibrahim, crestina care a fost condamnata la moarte pentru apostazie din cauza casatoriei cu sotul ei crestin, Daniel Wani si inchisa timp de doua luni, in timp ce era insarcinata in a 8-a luna. Meriam a nascut incatusata la picioare si inca nu se stie ce efect a avut o astfel de nastere crunta. Impreuna cu Meriam, care a fost incatusata tot timpul la picioare in inchisoare, a fost si copilul ei de 2 ani. Toate s-au intamplat din simplul motiv ca Meriam a declarat ca ea nu renunta la Isus Hristos ca Mantuitorul ei niciodata, chiar daca va trebui sa moara pentru aceasta credinta a ei!

Dupa multe sperante si piedici, in sfarsit Meriam a parasit tara in care s-a nascut si a trait si pe care ea spune ca „o iubeste mult”. Dar, aflati in mare pericol din partea musulmanilor care au amenintat familia cu moartea, pentru ca sentinta i-a fost retrasa, Meriam, sotul ei Daniel si cei doi copii a parasit Sudanul.

Am tradus aceasta stire din mai multe surse: Independent.UK, NBC News, Telegraph.UK si BBC News

Sotul lui Meriam – Daniel Wani, care sufera de o dizabilitate si este dependent de Meriam. Photo credit http://www.bbc.com

Comments are closed.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

<span>%d</span> blogeri au apreciat: