VIDEO – Creştinii chinezi cântă cu lacrimi în ochi, un imn, în timp ce crucea bisericii este înlaturată cu forţa – Peste 360 de biserici demolate in China pâna în prezent

Photo credit endtimeheadlines.org

Sursa: Christian News Traducere Blogul Agnus Dei

Wenzhou, China – Crestinii chinezi isi iau angajamentul ca vor sta fermi, impotriva multor persecutii care vin din partea autoritatilor chineze din acea provincie, unde cladirile bisericilor continua sa fie daramate si unde credinciosii explodeaza in plansete cantand un imn crestin(vedeti videoul) despre crucea de la Calvar si despre cum pacatele le-au fost spalate prin sangele Domnului Isus, in timp ce crucea de pe varful bisericii lor este inlaturata cu forta.

In mai putin de o saptamana dupa ce pastorii si membrii bisericii din diferite congregatii, au facut publica o scrisoare de protest catre guvernul din Wenzhou, un oras aflat in Provincia Zhejiang, autoritatile at dat jos crucea de pe acoperisul Bisericii Yahui.

Membrii bisericii au fost si ei amenintati cu pedeapsa, daca stau de vorba cu presa sau daca inainteaza o petitie catre Beijing.

Scrisoarea publica care a fost deja blocata de autoritatile chineze de pe siturile din China, enumera opt motive pentru care ,,campania anti-biserica este o actiune administartiva anormala si ilegala, care face abuz de autoritate si ignora legea.”

Ei afirma ca legea cere ca sa se trimita o notificare prealabila inainte ca guvernul sa poata trece la o executie obligatorie. Cu toate acestea, echipa de demolare a guvernului apar de obicei la biserici in mijlocul noptii, fara documente legale, si incep procesul de demolare sub acoperamantul intunerecului.

Este raportat ca peste 360 de biserici din Provincia Zhejiang au fost complet sau partial demolate sub pretextul ,,de a elimina sau de a modifica constructiile ilegale” Guvernul din Provincia Zhejiang spune ca elimina sau modifica cladirile ilegale pentru dezvoltarea urbana.

Organizatia International Christian Concern (Concern Crestin International} raportaeza insa ca tinta au fost cladirile religioase, toate celelalte cladiri fiind neatinse, si a primit o lista de 15 biserici numai din tinutul Pingyoung care se confrunta cu demolarea crucilor pana la sfarsitul lunii Iunie.

VIDEO by International Christian Concern

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: