Florin Ianovici – Cântă suflete al meu…!

Photo credit s1.zetaboards.com

În viață nu contează care a fost cea mai grea lovitură pe care ai primit-o ci cea care ți-a pus capac! Până și o foaie de hărtie poate deveni foarte grea dacă o ții un timp îndelungat.

Există posibilitatea să te rogi ca Dumnezeu să te scape de necazuri și cred că trebuie să ne rugăm și în acest fel. Dar am învățat o rugăciune mai bună: Psalmii 69:18 „Apropie-Te de sufletul meu şi izbăveşte-l…!”

Nu știm ce ne rezervă viața. Nu știm ce ne poate aduce ziua de azi. Dar știu că inima trebuie să se lărgească, să devină mai puternică, mai matură. Dacă inima nu e pregătită atunci și un necaz mic poate să te doboare. Dar dacă sufletul e pregătit atunci chiar și valurile mari nu pot să te scufunde. Să ne păzim inima și să o antrenăm zilnic.

Examinează-ți inima în acestă zi căci nu contează felul necazului ce vine ci cu ce inimă îi vei răspunde! Să ne rugăm cu cuvintele Sfintelor Scripturi: Coloseni 3:12 „Astfel, dar, ca nişte aleşi ai lui Dumnezeu, sfinţi şi preaiubiţi, îmbrăcaţi-vă cu o inimă plină de îndurare, cu bunătate, cu smerenie, cu blândeţe, cu îndelungă răbdare.”

Spunea poetul indian Rabindranath Tagore: ,, când pe cer se ivesc vijelii, spune-i sufletului să cânte în ritmul ploii!,,

Cântă suflete al meu…!

Ce e NOU la PAGINA Florin Ianovici

Comments are closed.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: