Florin Ianovici – Pacatul prosteste

Sin = Pacatul Photo credit www.parkingspace23.com

Eu vreau sa va spun un lucru. Acuma, ati putea sa ma condamnati pentru lucrul acesta, dar eu cred lucrul asta.

Eu cred ca pacatosul e un prost. Eu cred ca pacatosul e lipsit de minte. Eu cred ca pacatul prosteste, oameni buni. Eu cred ca patimile astea  rele il duc pe om sa nu mai aiba minte.

Sunt asa de multi oameni cu potential fantastic. Am avut colegi de facultate, am avut 3 facultati. Si am si un doctorat. Si m-am intalnit cu oameni care erau de 10 ori mai inteligenti decat mine. Si stiti ce s-a ales de ei? Praful. Nimic. Pentru ca pacatul nenoroceste. Pentru ca pacatul iti fura potentialul. Iti blocheaza creativitatea. Pacatul te face sa fi un om fara raspuns in fata vietii.

Iar credinciosia, neprihanirea iti deschide mintea. Iti spala ochii sa vezi si te face ager si dibaci. Binecuvantat sa fie El.  Pai cum castig eu? Care-i viitorul asta al meu? Am pe cineva ca un pitbull; tot musca din  mine. La care, Dumnezeu spune in felul urmator: „Tu hotaraste sa traiesti pentru Mine si lasa-ma pe Mine sa am grija de cei ce sunt impotriva ta. Binecuvantat sa fie El!

………

Conteaza enorm cu cine esti prieten. Va indemn, va rog din toata inima, fiti prieteni cu aceia care sunt prieteni cu Dumnezeu. Am vazut atatia oameni inteligenti. Am intrat in atatea case. Am stat de vorba cu atatia oameni care au avut un potential extraordinar. Si va spun astazi, dragii mei, cenusa este in urma lor.

Am avut un prieten cu care am facut facultatea de drept. Am mancat impreuna, am visat impreuna. N-a vrut sa-L aleaga pe Dumnezeu. E la a treia casnicie. Praf este profesia lui. Praf este viata lui. Cand ma intalnesc cu el, ma uit si nu-mi vine sa cred, pentru ca a fost omul cu care am visat impreuna. Omul cu care am luptat impreuna.

Stiti de ce se intampla lucrul acesta? Pentru ca Biblia spune ca daca esti prieten cu cine trebuie, Dumnezeu din cer te va binecuvanta. Si asta va trebui sa intelegem. E atat de important sa ramai in sfera prietenilor lui Dumnezeu.

VEZI / CIteste mai mult aici…

Ce e NOU la PAGINA Florin Ianovici

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: