Florin Ianovici – Daca Duhul Sfant iti vorbeste, trebuie sa-L recunosti prin faptul ca Duhul Sfant te iubeste si vrea sa te schimbi

Ianovici BrisbaneVreau sa va intreb cinstit si drept. Si sa-mi raspundeti in aceasta seara: V-a avertizat Dumnezeu vreodata in viata? Ati luat intotdeauna aminte? Ti-a spus tie Dumnezeu ceva personal?

A venit la mine odata o sora, care zicea ca este prooroc, undeva intr-o casa in Suceava. Si s-a apucat sa vorbeasca  si eu cand am auzit ce prooroceste altora, am facut Domnului o rugaciune si am spus: „Doamne, te rog in numele Domnului Isus Hristos, femeia asta sa nu-mi spuna nimic mie, ca daca mie imi vorbeste, eu nu stiu ce iese aici.”

Si femeia aceea a venit sa-mi vorbeasca: „Asa vorbeste Domnul…” si da-i, si da-i… Si i-am zis: „Femeie, opreste-te.” Si femeia s-a oprit, tulburata, speriata.

Toata casa: „Ce s-a intamplat, frate Florin?”
„Femeia aceasta vorbeste minciuni.”
„Dar, cum poti sa spui lucrul asta?”
„Pai, pot sa zic lucrul asta. Auziti ce-mi spune. Ca, Dumnezeu mi-a pus stele pe umar.”

Ce prostie e asta? Mie mi-a pus Dumnezeu pe umar. Imi vorbea de parca eram… [parca] nu mai vazuse Dumnezeu oameni ca mine pe pamantul asta.

Duhul Sfant nu vine sa mandreasca omul. Duhul Sfant nu vine sa spune ca ce esti tu, nu e nimeni pe pamantul acesta. Duhul Sfant vine sa-ti spuna: „Ai grija.” Duhul Sfant vine sa ne instiinteze ca suntem slabi. Tarana din tarana suntem. Si sa stiti ca atunci cand vorbeste Duhul Sfant, doreste sa ne schimbam. El vine sa ne instiinteze, sa ne spuna: „Nu imi place lucrul acesta. Ce e bine stie Dumnezeu din ceruri si stii si tu.” Daca Duhul Sfant iti vorbeste, trebuie sa-L recunosti prin faptul ca Duhul Sfant te iubeste si vrea sa te schimbi.

Va vorbit Dumnezeu? Va spus voua, tinerilor, Dumnezeu personal, ca este un lucru pe care trebuie sa-l schimbi?

De ce nu iei aminte? Cat timp o sa fi surd? Vine ceasul si timpul cand daca nu deschidem urechile, ne trezim cu casa prabusita. Si ma rog in aceasta seara: Taie, Doamne, urechile noastre de jur imprejur, sa aud Doamne glasul Tau, sa aud poruncile Tale.

A fost un moment in viata mea cand Satana mi-a dat o lovitura fara de egal. Nu pot sa va povestesc acuma pentru ca nu e timpul. Dar, seara, am primit un telefon si un frate mi-a spus: „Te-am vazut intr-o vedenie. Nu pleca la drumul care-ti sta inainte.” Nu stia nimeni ca plec. Si am plecat. La sfarsitul acelei calatorii am fost atat de lovit si atat de daramat si de atunci am facut o promisiune Domnului si am zis: „Doamne, te rog in numele Domnului Isus Hristos, da-mi urechi sa aud.”

Ca, Dumnezeu ne-a dat urechi sa auzim, fratilor, surorilor. Dumnezeu a facut niste promisiuni si asteapta de la noi niste lucruri. Dumnezeu ne-a avertizat si m-a avertizat. Si in aceasta seara, Domnul iti spune din nou prin mine: „Daca tu ai auzit, e timpul sa implinesti.”

Citeste mai departe aici…

Ce e NOU la PAGINA Florin Ianovici

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: