O Gloata de Hindusi Ataca O Femeie Credincioasa in Nepal – Hindu mob attacks Christian woman

In ultimul timp se intampla si se aude tot mai mult despre persecutia crestinilor in special in locurile in care crestinii sunt o minoritate. In multe tari musulmane crestinii sunt persecutati pentru credinta lor in Isus Christos, si multi dintre ei omorati cu sange rece, pentru singurul motiv ca ei sunt crestini. Nu sunt admisi in scoli, nu sunt angajati ca sa poata lucra pentru a se putea ingriji de nevoile lor si a familiilor lor, in alte parti ei sunt pur si simplu fortati sa paraseasca propriile gospodarii in care au trait ei si parintii lor de generatii. Aceste persecutii sunt fara precedent in aceste vremuri in care traim.

In China, unde crestinismul a crescut simtitor, guvernul comunist a inceput o campanie de a distruge bisericile crestine, daramandu-le in timpul noptii, ca sa nu aiba nimeni timp sa se impotriveasca acestor atacuri diavolesti si pline de ura.

Majoritatea acestor crestini sufera, fara ca sa i-a masuri de  razbunare, dar rugamintea lor cea mare este ca noi crestinii sa ne rugam pentru ei, ca Dumnezeu sa le dea izbanda si putere in persecutiile prin care trec.

Va redam in continuare istorioara unei femei din Nepal, care dupa ce s-a intors la Christos, s-a dus si a spus oamenilor de alte religii, care nu-L cunosc pe Dumnezeu, de vestea buna a mantuirii prin Isus Christos, si determinarea ei a facut ca o gloata de femei sa o atace si sa o i-a la bataie. A.C.

Traducere Blogul Agnus Dei de la https://www.mnnonline.org/news:

Photo credit Voice of the Martyrs via mnnonline.org/news

Stiri din Nepal: Ce ai face tu daca o gloata de hindusi te-ar ataca pentru ca spui oamenilor despre Christos? Acest lucru s-a intamplat cu Jaya, o femeie credincioasa care locuieste in Nepal. Ea a devenit crestina cu doi ani in urma si a ajutat peste 30 de persoane sa-si puna increderea in Isus Christos pentru salvarera sufletelor lor.

Pentru ca lui Jaya nu i-a fost rusine sa-si marturiseasca credinta, au venit la ea, douazeci de femei hinduse care au atacat-o si au batut-o.

Jaya acum este la adapost bun unde se are grija de nevoile ei.

ENGLISH:

Nepal  — What would you do if a Hindu mob attacked you for telling people about Christ? That’s what happened to Jaya, a believer who lives in Nepal. She’s been a Christian for two years and has helped over 30 people place their faith in Christ for salvation.

Because Jaya has been unashamed to share her faith, 20 Hindu ladies attacked and beat her. Voice of the Martyrs USA has brought Jaya to a safe house and will be caring for her needs.

Reclame

Comments are closed.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat asta: