Ştire, Războiul Israel-Gaza: Mâna Lui Dumnezeu a Trimis Racheta în Mare (Partea 1-a)

Photo credit http://www.wnd.com

Vezi Partea a 2-a a articolului aici..

TRADUCERE Blogul Agnus Dei de la Sursa – http://www.wnd.com:

Mai multe afirmatii de interventie divina, sunt raportate in conflictul in curs de desfasurare dintre Israel si Hamas, de catre un operator al sistemului de aparare anti racheta de la Domul de Fier al Israelului, care spune ca el personal a vazut „mana lui Dumnezeu”, schimband directia unei rachete din calea distrugerii.

Israel a tradus astazi un raport dintr-un site de stiri de limba ebraica, care a remarcat ca bateria Domului de Fier a esuat de trei ori ca sa intercepteze o racheta care venea inspre Tel Aviv, saptamana trecuta.

Comandantul si-a amintit: ,,O racheta a fost lansata din Gaza. Domul de Fier a calculat precis traiectoria ei. Noi stim unde aceste rachete vor cadea, la o raza de 200 de metri. Aceasta racheta despre care este vorba, se duceau sa loveasca in directia Turnurilor Azrieli, Kirya (echivalentul Israelului cu Pentagonul), sau o gara centrala din Tel Aviv. Sute de oameni puteau fi omorati.

Am lansat primul interceptor spre aceasta racheta. Nu s-a nimerit. Al doilea interceptor. Nu s-a nimerit nici de data asta. Acest lucru este foarte rar. Am fost intr-o stare de soc. In acest moment mai aveam patru secunde pana ce racheta va cadea. Noi am notificat deja serviciile de emergenta sa se deplaseze la locatia tintita, si am avertizat de un incident cu victime in masa.”

,,Dintr-o data Domul de Fier (care calculeaza viteza vantului, pe langa alte lucruri), a aratat ca un mare vant venea dinspre Est, un vant puternic care… a trimis racheta in mare. Toti ce eram acolo am ramas uimiti. M-am ridicat in picioare si am strigat: „Exista Dumnezeu!”

,,Am vazut acest miracol cu ochii mei, nu mi s-a spus sau raportat de el de altii. Am vazut mana lui Dumnezeu trimitind acea racheta in mare.”

Photo credit http://www.wnd.com

Experienta pe care a avut-o acest comandant este asemanatoare cu un titlu dintr-un ziar recent care a trambitat posibilitatea unei protectii supranaturale.

,,Dumnezeul lor schimba directia rachetelor noastre de distrugere, la mijlocul drumului in aer”, a spus un terorist. Acesta a fost titlul in editia din 18 iulie a ziarului Telegraful Evreiesc.

Si apoi continua cu restul citatului, a unei femei cu numele de Barbara Ordman care locuieste in West Bank. Citatul exact al ei a fost: ,,Asa cum unul dintre teroristi din Gaza, s-a fost raportat ca a spus cand a fost intrebat de ce ei nu pot ghida aceste rachete mai efectiv: Noi le ghidam efectiv, dar Dumnezeul lor le schimba traiectoria la mijlocul drumului in aer.”

 

 

 

4 comentarii (+add yours?)

  1. Trackback: Ştire, Războiul Israel-Gaza (Partea a 2-a): Mâna Lui Dumnezeu a Trimis Racheta în Mare | agnus dei - english + romanian blog
  2. Trackback: VIDEO – Totul este gata pentru construirea Noului Templu la Ierusalim | agnus dei - english + romanian blog
  3. baruchhashem1
    aug. 13, 2014 @ 14:56:19

    Sunt stupefiat de cultura neoprotestanta, prin care se aloca atata interes , chiar nejustificat evreilor, incat se ajunge la o extrema foarte periculoasa, in care se calca niste adevaruri Biblice,de dragul unei natiuni care deocamdata este in blestem ( Ioan 3:36) si care il denigreaza intr-un mod atat de josnic pe Mantuitorul nostru Isus Cristos, in toate lucrarile lor mai de seama, as aminti cartea lor sfanta…Talmudul Babilonian ( o carte 100% diabolica, in care Cristos se afla in Infern in conditii…pe care nici nu le pot aminti aici) sau Protocoalele Inteleptilor Sionului…dar si altele ! Aceasta natiune, daca nu-L accepta pe Cristos, ramane sub blestem, cum si este si ca atare Biblia nu-mi permite sa-i elogiezi, sa-i apar, mai ales cand e vorba de a extermina inocenti de dragul unei ideologii Sioniste pur luciferiene ! Sionismul este radacina tuturor relelor de pe Terra si au inselat toate natiunile ca sa se implineasca ce scrie Apocalipsa 2:9 si 3:9 …sunt sinagoga Satanei ! Si sunt ! Daca nu-L vor accepta pe Cristos …vor ramanea sub blestem vesnic ca orice alta natiune !

  4. Trackback: VIDEO – Cupola de Fier interceptând şi distrugând 15 rachete lansate de Hamas | agnus dei - english + romanian blog
Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: