Ştire, Războiul Israel-Gaza (Partea a 2-a): Mâna Lui Dumnezeu a Trimis Racheta în Mare

Photo credit http://www.wnd.com

Vezi / Citeste partea 1-a aici…

TRADUCERE Blogul Agnus Dei de la Sursa – http://www.wnd.com:

In acelasi timp, ziarul israelian Times (Timpul) raporteaza ca un ofiter superior din armata militara israeliana, a spus ca in timpul bataliei din Gaza Strip, soldatii lui au fost protejati de miracole divine.

Comandantul brigazii Givati, Colonelul Ofer Winter a spus publicatiei Mishpacha, care apare o data la saptamana, ca a fost ,,martorul unui eveniment miraculos de care nu a mai vazut niciodata in tot timpul carierei sale militare.”

Colonelul Ofer Winter Photo credit http://www.wnd.com

Winter a indicat ca un raid de dinaintea zorilor, in care intentiona sa se foloseasca intunericul ca acoperire, a fost amanat, obligand pe soldati sa se indrepte inspre obiectivul lor, in timp ce rasaritul soarelui se apropia. Cu trupele in pericol de a fi expuse de zorii diminetii, Winter a explicat cum o ceata densa a coborat dintr-o data ca sa le  acopere deplasarile, pana ce misiunea a fost indeplinita.

,,Dintr-o data un nor ne-a protejat,” a spus el, referindu-se la norii de care spune Biblia ca i-a condus pe evrei in vechime, in timpul cand umblau prin pustie. ,,Nori de Glorie.”

Winter a spus ca ceata s-a ridicat in cele din urma, numai atunci cand soldatii au ajuns intr-o pozitie sigura.

,,A fost intr-adevar o implinire a versului: Caci Domnul, Dumnezeul vostru, merge cu voi, ca sa bata pe vrasmasii vostri, ca sa va mantuiasca (Deuteronom 20:4),” a spus el.

Ziarul israelian Timpul, mentioneaza ca Winter a ajuns pe prima pagina a ziarelor datorita unei scrisori oficiale pe care a trimis-o la comandantii batalionului si comandantilor de companie in data de 9 iulie, spunand subordinatilor lui ca ,,istoria ne-a ales pe noi sa fim in varful luptei (impotriva) teroristilor din Gaza, niste inamici care abuzeaza, huleste si bleastama pe Dumnezeul fortelor de aparare al Israelului.”

Scrisoarea a fost atacata de unii, din moment ce au portretizat Operatiunea Muchia de Protectie ca un razboi impotriva celor ce nu sunt evrei. Scopul declarat al guvernului israelian este ca sa opreasca atacurile de rachete indreptate la Israel si sa distruga reteaua de tuneluri sapate sub granita, din Gaza, care sunt folosite in scopuri de a lansa atacuri teroriste pe teritoriul israelian.

In interviul sau cu Mishpacha, Winter si-a aparat mesajul, spunand ca toti oamenii Il gasesc pe Dumnezeu atunci cand sunt in batalie.

,,Orisicine ma ataca pentru aceasta scrisoare, a vazut arme numai in poze, nu a fost niciodata in batalie si nici nu stie ce este acela, spiritul de batalie,” a spus el, dezvaluind ca inainte ca sa se mearga in lupta, obiceiul lui a fost sa recite binecuvantarile cu care preotii israeliti din vechime, binecuvantau armata inainte de a merge la razboi.

,,Cand o persoana este intr-o situatie care-i ameninta viata, se conecteaza cu cele mai adanci adevaruri launtrice, si cand aceasta se intampla, chiar si cel mai mare ateu se intalneste cu Dumnezeu,” sustinand ca soldatii au vazut asa de multe minuni incat ,,este greu sa nu crezi in Dumnezeu.”

5 comentarii (+add yours?)

 1. Trackback: Ştire, Războiul Israel-Gaza: Mâna Lui Dumnezeu a Trimis Racheta în Mare (Partea 1-a) | agnus dei - english + romanian blog
 2. Trackback: VIDEO – Totul este gata pentru construirea Noului Templu la Ierusalim | agnus dei - english + romanian blog
 3. Cristian
  aug. 10, 2014 @ 00:17:25

  Dzeu este dragoste = impotriva relelor ce se intimpla pe pamint Si Petru a scos sabia cu repeziciune a taiat urechea unui om dar Isus i-a zis : pune-ti sabia inapoi – foloseste-te mai degraba de SABIA /BIBLIA cea cu trei taisuri a gurii tale nicidecum nu pot sa cred faptul ca Dumnezeu e de acord sa fie razboi desi in ciuda tuturor lucrurilor azi traim in pljn evenimentele descrise in Matei cap 24

  • rodi
   aug. 11, 2014 @ 09:43:34

   Cristian, Biblia nu interzice apararea unei natiuni. Daca cineva ar arunca 1400 de rachete peste orasul tau intr-o saptamana, tu ce ai face? Ai iesi in strada asteptand sa mori tu si familia ta sau ai astepta ca autoritatile natiunii tale sa faca ceva in apararea ta? Asa a fost in Israel inainte de razboiul acesta. Daca stai sa te pui in locul lor, cred ca judeci altfel.

 4. Trackback: VIDEO – Cupola de Fier interceptând şi distrugând 15 rachete lansate de Hamas | agnus dei - english + romanian blog
Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: