Florin Ianovici – Nu va traiti viata ca niste soldatei cu cheita in spate

Daniel spune in felul urmator? „Pai, ce ma mai intereseaza pe mine cand se intorc astia? Eu oricum o sa mor aici.” Nicaieri nu spune Biblia ca Daniel s-a intors vreodata din Babilon. „Ce-mi pasa mie de cei care sunt in stanga si in dreapta? Eu oricum mai am probabil un an sau doi sa traiesc si gata.”

Nu. Daniel a zis: „Nu pot. Pentru ca eu am invatat un lucru: sa ma gandesc la lucrurile de sus. Si neprihanitul Daniel (sa ma auda acuma sfintii) spune, pentru ca Biblia spune  ca si daca ar fi 3 neprihaniti, zice Dumnezeu: „Tot n-as certa poporul.”

Dumnezeu ii acorda lui Daniel un rang fenomenal: „neprihanit”. Si o sa vedem in continuare de ce. Si spune Biblia ca Daniel zice: „Am pacatuit. Am savarsit nelegiuirea. N-am ascultat. Si se include pe sine in acest plural care este umilitor.

Pentru ca Daniel a zis in felul urmator: „eu nu traiesc doar pentru folosul meu.

Viitorul meu va arata sarac si trist si cenusiu si fara gust, daca voi trai numai pentru mine.

Care-i sensul? Cum poti trai fara un vis? Cum poti trai fara dorinta sa te cheltui pentru cei din jurul tau? Cum sa traiesti fara sa te gandesti ca de fapt esti partea unei lucrari?

Destul am stat cu bratele incrucisate. Rugaciunea noastra e 99.9% despre noi.

De ce nu vine trezirea? Nu ne pasa. De ce nu vin vindecari? Nu ne pasa.

De ce nu se mantuie aici oamenii? Nu ne pasa . Nu-mi spuneti ca va pasa, ca daca v-ar pasa  si daca ne-ar pasa am striga si-am plange inaintea lui Dumnezeu.

O sa spuneti: „Fratele ne cearta.” Da, va cert, ca va iubesc. Si stiu un singur lucru. Cand vei muri, nu te vei ingropa cu plasma, nici cu mobila, nici cu frigiderul. Nu te vei inmormanta nici cu masina, ci vei pleca la Domnul cu amintirea a ceea ce ai fost.

Va rog pe voi in numele Domnului Isus, nu va traiti viata asa. Nu va traiti viata ca niste soldatei cu cheita in spate.

Refuzati sa fiti in felul asta folositi.

Traiti, gandindu-va ca voi sunteti parte dintr-o generatie  care trebuie sa faca ceva pentru Dumnezeu.

Rugati-va si spuneti lui Dumnezeu: „Doamne, nu vreau sa traiesc asa. Vreau sa sa ma gandesc la lucrurile de sus.

Oameni buni, vom sta in fata Mantuitorului, care nu mai este Miel. Ochii Lui sunt ca para focului. Dumnezeul nostru ne va judeca si ne va spune: „Ati fost sa ma cautati, acolo unde eu am fost?” In spitale, in azile, in orfelinate? In inchisoare? De ce sa-ti dea Dumnezeu putere?

Spui: „Doamne, sunt astenic, sunt slabit. Sunt descurajat.” La care Dumnezeu spune: „Si eu sunt descurajat de tine, pentru ca nu faci nimic din ceea ce mi-as dori Eu.”

De ce sa-ti dea Dumnezeu Duh Sfant sa vorbesti in limbi, ca sa auda vecinul ca tu esti mai tare decat el? Ce zadarnic. Ce aiureala.

Dumnezeu iti da puterea Duhului Sfant sa stai in picioare cand te-ai hotarat sa mergi pentru Dumnezeu. Dumnezeu iti da har si Dumnezeu iti da putere cand te-ai hotarat sa gandesti la lucrurile de sus.

Vezi/Citeste mai mult aici….

Ce e NOU la PAGINA Florin Ianovici

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: