Florin Ianovici – Privește liniștit!

Photo credit www.pcog.org

Privește liniștit!

Iov 37:14 „Iov, ia aminte la aceste lucruri! Priveşte liniştit minunile lui Dumnezeu!”

Acum 4 săptămâni priveam analizele medicale cu un diagnostic devastator ale unui suflet pe care îl iubesc. Am rămas fără grai și cu o mare durere în inimă.

După un moment de șoc în care simți cum se scurge puterea din mine, m-am ridicat cu hotărârea de a mă ruga și posti pentru vindecare. Zi de zi am dus o luptă aprigă cu îndoiala, cu neputința și tulburarea pe care o aduce necazul. Prietenii credincioși mi-au fost aproape.

Nimeni și nimic nu poate determina ajutorul lui Dumnezeu. El este Suveran și face ce vrea. Mila Sa se îndreaptă încotro vrea El.

Vineri seara am privit analizele medicale cu un diagnostic uimitor ale unui suflet pe care îl iubesc. Nu mai era nicio urmă de boală. Am rămas fără grai iar bucuria sufletului nu poate fi descrisă. Nu există cuvinte potrivite pentru recunoștința pe care o simt pentru Dumnezeu.

Știu că mulți dintre dumneavostră treceți prin mari necazuri și greutățile sunt peste măsură. Nu dați înapoi din a sluji și iubi pe Dumnezeu și rămâneți credincioși în ziua încercării, chiar dacă ziua s-a transformat în zile…!

Priviți în liniște spre Dumnezeul care lucrează prin minuni!

Florin Ianovici

4 comentarii (+add yours?)

 1. Trackback: Ce e nou la PAGINA Florin Ianovici Predici – Biserica Betel-Crangasi, Bucuresti | agnus dei - english + romanian blog
 2. ilie
  aug. 11, 2014 @ 13:18:48

  Domnul sa fie laudat pentru biruinta care va daruito,
  Doar cei ce raman in picioare trec prin cuptoare.

 3. Lucia Tudosa
  aug. 11, 2014 @ 18:50:40

  plina de liniste,si incurajare aceasta „glasuire”.Domnul sa va binecuvinteze

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: