Emanuel Fedur – noul pastor al bisericii Elim din Phoenix, Arizona

EmanuelFedur

Emanuel Fedur – noul pastor al bisericii Elim din Phoenix, Arizona

Ziua de duminică 3 August 2014 va rămâne cu siguranță o zi de frumoasă amintire pentru membrii comunității penticostale de la Biserica ELIM din Phoenix, Arizona (www.elimarizona.com) . O zi importantă privind viitorul și viziunea bisericii.

După o activitate de câteva luni în biserica Elim, Emanuel (Emi) Fedur a fost propus pentru ordinare ca păstor senior al bisericii.

În urma Adunării Generale desfășurate în această zi, peste 90% din membrii comunității și-au exprimat dorința pentru încredințarea slujbei de păstor senior al bisericii,fratelui Fedur.

Născut în Arad, Emi Fedur a absolvit Institutul Politehnic din Timișoara. Ulterior a urmat și cursurile Institutului Teologic Penticostal din București . Timp de aproximativ 4 ani, fratele Emi s-a implicat în lucrarea de evanghelizare în zona orașului Sighetul-Marmației din nordul României cu extensie și în unele localităti cu populație românească din Ucraina .După un timp de așteptare, de post si rugăciune, prin încredințarea fermă în planul lui Dumnezeu, Emanuel Fedur a dat curs invitației bisericii Elim din Phoenix, Arizona de-a sluji în cadrul acestei comunități. Serviciul special de ordinare în slujba de păstor al Bisericii, se va desfășura, prin voia lui Dumnezeu, în cursul lunii octombrie, 2014.

Radu Oprea

Glendale, Arizona

(Sursa Octavian Curpaș)

2 comentarii (+add yours?)

  1. alexandra
    aug. 20, 2014 @ 16:02:47

    Fratele este însurat? zic și eu măcar ca cei drept, au fost suficienți de la Pavel până la Emi care n-au fost căsătoriți și au facut treaba buna.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: