A -10-a editie “Desculti-Homecoming” Hickory North Carolina USA 10-12 Oct 2014 si la Arad-Sega, 19-21 Sept 2014 ♪ ♥ ♫◦° °◦°°◦

Intalnirea “desculti-homecoming” are loc la Arad-Sega,
cu participarea unui grup din America 19-21 Sept 2014

A -10-a editie “desculti-homecoming” Hickory
North Carolina USA are loc 10-12 Octombrie 2014

Biserica Baptista Hickory NC

Vezi si

Florian Guler:

„Desculti” este o stare muzicala. Cand fara prejudecati si cu mastile jos, laudam pe Dumnezeu” (Dr.Teodor Caciora, PhD Music)
Grupul „desculti” este creator de comunitate si nu de programe.
(Dr. Sorin Covaci, PhD Theology )
Retragerea din centru este secretul partasiei crestine.

Dragi prieteni,

Photo credit ioan11.wordpress.com

Prima propozitie a “filosofiei intalnirilor “desculti-homecoming” este: „Retragerea din Centru”. In cultura Crestina , Centru este intodeauna ocupat. Calificarea de a fi in Centru o ai numai daca poti arata “ mainile si coasta strapunse”.
Daca omul este la centru in orice conditii si indifernt de calibrul lui, provoaca forte centrifuge (de indepartare); datorita nedesavarsirii el este in imposibilitatea de a pastra miscarea de rotire, in echilibru.

Retragerea din Centru nu este o propozitie care descrie o realitate la care am ajuns, ci o declaratie de intentie, pentru care continuam sa luptam la nivel personal si comunitar. Fiecare dintre participantii la intalniri, suntem doar o rotita intr-un mecanism (ceasornic) si primim energia de la Centrul (arcul ceasornicului) printr-o alta rotita, doar ca sa o dam apoi alteia; nu avem toti aceleasi dimensiuni dar avem acelasi rol: a face mecanismul sa lucreze, transferand energia de la unul la altul.

Nu privim Intalnirile “desculti-homecoming” ca si pe o intalnire de divertisment, cu toata bucuria si starea de bine pe care multi am experimentat-o de-alungul acestor 10 ani.

Studiera Cuvantului, ucenicizarea si evanghelizarea, raman scopuri esentiale in orice adunare a crestinilor. In realitatea zilnica noi practicam lucruri care nu sunt esentiale, dar pot fi prncipale in anumit context.( Exemplul cel mai plastic, obisnuit si in America, sant festivalurile de coruri sau taberele de tineri etc.)

Intalnirile „desculti-homecoming” tintesc o experienta a satrii de Lauda si Inchinare, si o reenergizare a motivatiilor noastre pentru implicarea mai entuziasta in diferitele slujbe in Biserica. Asadar ” desculti-homecoming” urmareste o zidire din si spre interiorul Adunarii.

Avand in vedere consideratiile de mai sus, va rog sprijiniti aceasta lucrare la Arad si apoi la Hickory N.C., prin rugaciuni si cereri, personal, in familie si cu Bisericile voastre. Cere-ti Duhul de Lauda si inchinare, si stare potrivita pentru cantare (inima buna), precum si zidirea si cresterea in asemanarea cu Hristos a participantilor. As vrea ca fiecare dintre cei care participam sau intentionam sa participam, sa avem cel putin o zi de post si rugaciune pentru fiecare dintre cele doua intalniri.

Va rog pe cei care participati la grupuri de rugaciune sau conduce-ti Adunarea in rugaciune sa pomeniti cel putin odata, la fiecare ocazie, incepand de acum , intalanirile „desculti-homecoming” Arad si Hickory, cerand Har si protectie pentru aceasta toamna la Arad si la Hickory. Multumesc in numele tuturor.

URMARITI LIVE/ In Direct aici

prin CREDO TV! 10 Octombrie – 12 Octombrie!

Vineri: Rugaciunea 6PM-8PM

               Tinerii 8:30Pm – till finish

Sambata: 10AM- 1 PM

                   3PM-5:30PM

                    6PM- 9PM

Duminica: 10AM – 1 PM

Orele de transmisie sunt date in Eastern Time.

URMARITI LIVE SI PROGRAMELE INREGISTRATE PE CREDO TV DAND CLICK PE IMAGINE:

Fa click pe poza pentru emisiunea LIVE / In Driect

 

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: