Florin Ianovici – Diferenta dintre pui de naparci si pui de Dumnezeu

Ianovici BrisbaneFratii mei, primul lucru pe care va trebui sa-l intelegem in incercare este acesta: Niciodata pocainta datorita fricii nu e pocainta.

Vreau sa va spun un lucru, dragii mei. Cine se pocaieste de frica cancerului, nu-i pocait. O sa vi se para greu ce va spun eu. Cine se pocaieste de frica faptului ca  trebuie sa treaca granita, nu-i pocait. Cine se pocaieste de faptul ca are in viata lui o amenintare, ca este in pragul puscariei, ca trebuie sa-l aresteze, ca nu stiu ce s-a intamplat, ala nu e pocait.

Fratii mei, vreau sa va spun in aceasta seara, in incercare, Dumnezeu testeaza mai intai ce fel de pocainta ai tu. Pentru ca pocainta, fratii mei, nu va tine niciodata, daca te-ai pocait de frica unui lucru. Adevarata pocainta este pocainta pentru ca dragostea lui Dumnezeu te-a cucerit. Niciodata nu va rezista pocainta, daca ochii tai nu sunt umpluti de crucea Domnului Isus Hristos. Daca in sufletul tau nu este recunostinta pentru dragostea pe care Dumnezeu o are, fratii mei, surorile mele, pocainta noastra are o singura baza: Il iubesc pe Dumnezeu, care m-a iubit pe mine.

Sunt multi oameni care in incercare, nu cauta altceva decat sa-L caute pe Dumnezeu, sa-i faca fagaduinte  lui Dumnezeu si la fel de bine, dupa ce trece incercarea, pentru ca Dumnezeul nostru e generos, Dumnezeul nostru este extraordinar, nu seamana cu nimic si cu nimeni niciodata. Dumnezeu poate sa-ti intinda mana in incercarea ta si dupa ce trece incercarea, fagaduinta se uita. Si aia nu-i pocainta.

Nu confundati lucrurile intre ele. Sa va dau un exemplu biblic. Ioan Botezatorul zice: „Pocaiti-va, ca Imparatia lui Dumnezeu este aproape si veneau sa se boteze. Veneau acolo si se uita Ioan Botezatorul, dar, ce multi vin. La care, Ioan Botezatorul se uita si tuna cu glasul lui: „Pui de naparci, cine v-a invatat sa fugiti de mania viitoare?”

Dar, de ce le spune lucrul asta? Veneau speriati cand tuna Ioan Botezatorul si vorbea ii apuca frica. Si el a zis: „Cine vine la Dumnezeu din pricina acestei frici, ca sa scape de mania viitoare este pui de naparca.

Hopa, eu vreau sa fiu pui de Dumnezeu. Dar puiul de Dumnezeu este cel care-L iubeste pe Tata.

Si atunci, diferenta intre pui de naparca si pui de Dumnezeu este ca puiul de naparca se pocaieste de frica maniei viitoare, pe cand puiul de Dumnezeu se intoarce la Dumnezeu de dragul Tatalui.

Si in aceasta seara, vreau sa va spun: In incercare se va vedea ce fel de pui sunteti voi. In incercare se va vedea ce fel de pui suntem noi. Si ma rog in aceasta seara si zic: „Fa-ma tata puiul tau si ajuta-ma sa fiu copil de Dumnezeu,” asa sa ne ajute Domnul si sa ne binecuvanteze. Amin!

Ce e NOU la PAGINA Florin Ianovici

Comments are closed.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: